lørdag den 30. august 2014

10 turistattraktioner i Vietnam du skal se

Hvis du har en mulighed for at besøge Vietnam, så glem ikke at besøge disse ti. En lille historie om Vietnam, vi kender alle den berømte Vietnam-krig, hvor det totale antal ofre forventes at nå mere end en million mennesker fra begge sider. Men nu er Vietnam klar til at byde dig velkommen til at besøge dets mange turistattraktioner. Og her er nogle af de turistattraktioner i Vietnam du bør besøge.

fredag den 22. august 2014

Det skal du opleve i Venedig

Venedig, Italien, emmer af romantik og flyder over med fantastiske historiske bygninger, kanaler og berømte torv. Denne storslåede destination ligner mere et gigantisk museum end en reel by. Selv efter at have besøgt alleattraktioner af interesse, er der stadig flere ting at gøre i Venedig, der skaber evige og personlige erindringer.

lørdag den 16. august 2014

10 populære turistattraktioner i Warszawa

Selvom Warszawa er en by med erhvervsliv og den offentlige regering, gemmer byen tilsyneladende også forskellige interessante turistattraktioner. Warszawa er den største by i Polen. Historien er tydeligt skåret i hver bygning beliggende i byen, såsom slotte, paladser og huse. Warszawa tilbyder de fineste muligheder for at nyde en uforglemmelig ferie oplevelse.

fredag den 15. august 2014

Top 10 ting du skal se i Berlin

Berlin, Tyskland er en by, der er emmer af historie og kultur. Meget af dette kredser om den fantastiske og ofte tragiske jødisk historie. Dette bør på ingen måde afskrække nogen fra at besøge denne pragtfulde by. Der er mange 5-stjernede hoteller i Berlin at vælge imellem, som vil tilbyde mange faciliteter der vil gøre din ferie i Berlin en, der aldrig vil blive glemt. Her er samlet en liste over de 10 bedste ting at se og opleve i Berlin.

lørdag den 9. august 2014

Marseille, Frankrig: En rig mosaik af farver og kultur

Ikke altid tænkt på som en af de smukkeste byer i Europa, Marseille har siden droppet sit kantet ry til fordel for en ny æra af raffinement. Faktisk har Frankrigs næststørste by gjort det godt i vende sin lykke, at det blev udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2013.

fredag den 8. august 2014

10 steder du skal besøge i Norge

Det anden lykkeligste land i verden (ifølge FN), er meget populært i øjeblikket. Det skandinaviske lands ry for intakte, uberørte landskaber tiltrækker kræsne rejsende fra hele kloden, og populariteten af Disney filmen Frozen motiverer fans til at besøge landet, der inspirerede den animerede films omgivelser (bookinger er steget omkring 40). Dette er anbefalinger til de smukkeste steder at besøge i Norge ...