onsdag den 31. december 2014

10 smukke steder du skal besøge i Irland

Traditionel og naturskøn, Irland er også kendt som smaragd-øen på grund af de smukke grønne marker, der dækker landskabet. Her er du garanteret fantastiske omgivelser, en varm velkomst og en perfekt pint af den mørke slags. Dublin er en meget populær by at besøge, men for at få mest ud af de unikke landskaber Irland har at tilbyde, bliver du nødt til at udforske lidt længere væk. Bortset fra den livlige hovedstad, er her ti af de smukkeste steder at besøge i Irland:

10 af de smukkeste steder at besøge i Portugal

Portugal er ved at blive et populært rejsemål, med sine byer, som hurtigt er ved at blive smarte hotspots og smukke kystlinje, hvor du stadig kan undslippe folkemængderne. Så hvad venter du på? Her er ti af de smukkeste steder at besøge i Portugal:

lørdag den 27. december 2014

Gå på opdagelse i Edmonton, Canada

Edmonton er hovedstaden i den canadiske provins Alberta og en af Canadas mest folkerige byer. Det er også en by, der er svømmer i kultur og hjem for fantastiske festivals året rundt tidsplan, flotte museer, et fantastisk udvalg af sport, smukke parker og andre attraktioner.

torsdag den 25. december 2014

Top 10 steder at besøge i Sydafrika

Sydafrika er et smukt og spændende land. Det er hjemsted for en vidunderlig blanding af strande, bjerge, dyreliv og 2.500 kilometer af utrolige kystlinje. Berømt for sit guld og diamanter og også for sin forkærlighed for sport - især rugby. Hvis du får en chance for at se ”the Springboks” i aktion, vil det give dig en reel forståelse af lidenskab. Ligesom noget land i Sydafrikas størrelse, kan rejse i Sydafrika være en vanskelig opgave. For at undgå eventuelle problemer skal du sørge for at planlægge din rejse godt. Her er en top 10 over steder du bør besøge i Sydafrika:

søndag den 21. december 2014

Top 10 turistattraktioner i Budapest du skal opleve

Budapest gemmer på en masse spændende turistattraktioner du bør besøge. Budapest, hovedstaden i Ungarn, en af de byer i Europa, der har den smukkeste natur. Utroligt nok, er byen forbundet til alle større veje og jernbaner i Europa. Blandt alle lande i Østeuropa, er Budapest er velsagtens en af de mest fascinerende byer. Byen blev centrum for renæssance kultur i det 15. århundrede, har et væld af historie og kunst, er utrolig smuk, så det er ikke underligt, at Budapest blev døbt som juvelen i Europa.