søndag den 4. august 2013

Alt dette skal du opleve i Argentina

Argentina er et af de mest populære lande at besøge i Sydamerika og med god grund. At være verdens ottende største land, giver det ubegrænsede muligheder for udforskning-from trekking i patagonske Andesbjergene, sipping kaffe på en fortovscafé i Buenos Aires, hvalsafari på kysten, hengive sig til argentinsk oksekød og vin, at soler sig i tåger af Iguazu Falls. Der er virkelig noget for alle til at nyde i Argentina.

11 Top ting at se og gøre


Buenos Aires - Kendt som "Sydamerikas Paris", Buenos Aires blanding af europæisk elegance og latinske kultur gør det til en af mine favorit byer at besøge. Vær sikker på at tilbringe et par dage nyder den fantastiske mad, kultur, seværdigheder og natteliv! Udforsk gågaden Florida Street, de forskellige store museer, herunder Malba, vandre blandt de døde på Cementerio de la Recoleta, spise i stil på Puerto Madero, slentre rundt i historiske San Telmo kvarter, og drikke en Fernet og koks på et Boliche. Den dejlige cafe kultur og endeløs liste af ting at gøre at gøre det let at se, hvorfor folk falder i kærlighed med Buenos Aires.

Iguazu Falls, Argentina
Iguazu Falls, Argentina
Iguazu Falls - Som en af Argentinas største seværdigheder er brøl af 275 forskellige vandfald styrter ned 80m (262ft) i Rio Iguaçu sikker på at imponere. Dette sted er virkelig forbløffende med sin blotte størrelse og magt. Falder er faktisk delt mellem Brasilien og Argentina, og begge sider giver en meget anderledes se-jeg foretrækker den argentinske side, fordi der er mere at se. Fra Buenos Aires hop på en bus (17 timer), og hovedet op til Puerto Iguazu National Park, entry cost til parken er 130 ARS for udlændinge og 50 ARS til argentinske statsborgere.

Ushuaia - Head til Ushuaia, hvis du ønsker at besøge den sydligste by i verden. Som den største by i Ildlandet det er en populær by med rejsende kommer til slutningen af deres sydamerikanske rejse, eller rejser til Antarktis. Her vil du finde mange muligheder for glaciale eventyr, skiløb og dyreliv visning i Beagle-kanalen og de sneklædte Martial Range. Det er sjovt at vandre den maleriske by med sine farverige clapboard huse og de snedækkede Martial Mountains i baggrunden. Priserne er dyrere her, og i Patagonien i almindelighed, end i andre dele af landet.

Kør Ruta de los Siete Lagos (rute med de syv søer) - Kør eller hop på en bus fra Villa Angostura og hovedet mod San Martin de los Andes til at nyde nogle spektakulære landskaber langs foden af Andesbjergene. Drevet er kendt som de syv søer vej og vejen er uslebne i nogle dele, men turen er smukt og godt det værd, hvis du rejser nord fra Bariloche. Når du ankommer i San Martin de los Andes, kan du stoppe for en dag eller to og nyde de lokale stigninger og svømning på denne maleriske by ved søen.

Perito Moreno Glacier, Argentina
Perito Moreno Glacier, Argentina
Perito Moreno Glacier - Beliggende i den fantastiske Los Glaciares National Park, denne gletsjer er sikker på at ærefrygt nogen på næsten 15.000 meter bred og 200 meter høj. Hvis du er heldig, vil du få at se gletsjeren kælver ud i havet!

Tren de las Nubes (tog til skyerne) - Ruten for El Tren de las Nubes er en 400 kilometer 16 timer rundtur rejse ind i Andesbjergene afgår fra Salta. Nyd de betagende landskaber som toget stiger til over 4000 meter. På grund af den overpris billet pris og årstidsbestemt sejlads, en anden mulighed er at tage en dag tur i bilen fra Salta, der følger togene ruten, og tilføjer et besøg på en salt fladt ind i blandingen. Mange rejsearrangører i Salta tilbyde denne mulighed for omkring $ 20 for en dag tur (anbefales).

Tur til Mendozas Vingårde - Hoved til Mendoza for at udforske den mest berømte vin region af landet. Argentinere elsker deres vin og er kendt for at producere verdens bedste Malbecs. Du kan enten tilmelde dig en vin tour, eller leje en cykel og cruise fra vingård-til-vingård for smagsprøver. Nogle vingårde tilbyder gratis smagsprøver og andet gebyr for en rundvisning og smagning. En anden populær vin region i Argentina er omkring Cafayate.

Quebrada de Humahuaca - Tur op i farverige røde sten dal kendt som Quebrada de Humahuaca. Rig på gamle Inka historie og kultur, blev dalen udpeget en UNESCO World Heritage Site i 2003. Her kan du tilbringe dine dage farer vild i historien vandrer adobe klædte gader Humahuaca, grublede pre-inka ruiner Pucará de Tilcara, eller bare læne dig tilbage og nyde udsigten den farverige Cerro de Siete Colores (Mountain of Seven farver) i Purmamarca .

Valle de la Luna - "Valley of the Moon" (Månedalen) er et dramatisk landskab, der daterer sig tilbage til det Trias periode. Akin til Zion National Park i USA, har vind og regn hugget klipperne i månelandskaber, der giver denne det navn. Udkig efter vildtliv er også muligt her og er hjemsted for ræve, ugler, bæltedyr og kondorer.

Lær Tango - Berømt for Tango, der er mange studier i Buenos Aires, der tilbyder lektioner. Hvis du blot ønsker at se en forestilling der er masser af muligheder for at fange denne sensuelle dans på gaden eller på et show.

Bo på en Estancia - Mange estancias i Argentinas Gaucho landet har åbnet dørene for offentligheden. Disse landdistrikter godser, der engang var de private getaways af velhavende familier kan nydes til enten dagsture eller overnatninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar