tirsdag den 23. juli 2013

10 ting du skal opleve i Miami, Florida

Miami er byen stjernerne elsker, og hvor penge taler. Miami er Glamour med stort G, Florida travle og meget spanske stjerne city attraktion. Fantastiske Art Deco bygninger langs South Beach, palmer står stolt i solskin og smukke mennesker arbejde på deres kulør ved havet.

Tag til Miami Beach for at spotte Madonna, Beyonce, Jennifer Lopez og andre berømtheder og fordyb dig i en by, der er i nogle henseender en forpost for Cuba, takket være de titusinder, der flygtede Castros revolution i 1960'erne.

Det har fået en af de bedste fester i USA, bøsser eller straight, en blomstrende business center og alligevel er kun en kort hop til de vilde Everglades og alligatorer, der cruise deres farvande. Det er også en by med sin rimelige andel af grumme fattigdom.

Her er 10 ting at se og gøre i Miami, Florida:

South Beach

South Beach, Miami
South Beach, Miami
Tag til Ocean Drive og nyde den destination, der er South Beach. Midt i den smukke mennesker, de Pecs, de facelifts og mistænkeligt perfekte bryster, ride surfere på bølgerne, rulleskøjteløbere vise og caféer, butikker, barer og klubber gør en brølende handel. Nikki Beach Club og Joe Stone Crab restaurant er blandt de populære steder, som du bare nødt til at besøge. Der er andre strande at besøge. Hvis du har lyst afstripning, Haulover Beach (mellem Sunny Isles Beach og Bal Harbour) er det stedet at gå. Virginia Key Beach er en anden populær tilholdssted.

Art Deco

South Beach er med rette berømt for sin storslåede og farverige Art Deco bygninger. Hvis det er en stil af arkitektur, du elsker, du bare nødt til at besøge Miami. Ocean Drive er foret med nogle fine eksempler, herunder Park Central Hotel og Imperial, men der er meget mere at se. I alt har Art Deco District mere end 800 bygninger. The Miami Design Preservation League Art Deco District Welcome Center har selv-guidede ture med lyd og lørdag morgen guidede ture.

Miami Children Museum

Miami Seaquarium
Miami Seaquarium
Hvis du har fået børn på slæb, Miami Children Museum har masser af attraktioner at holde deres sind og hænder besat. Leg og læring områder omfatter en tv-studie, kæledyr center, hav og hav zoner, og et slot af drømme, men det er rettet mere på små børn, snarere end teenagere. Den unge vil også nyde delfiner og spækhugger shows på Miami Seaquarium, hvor andre udstillinger omfatter havskildpadder, sæler, søløver og Florida Manatee. Det er på Rickenbacker Causeway mellem Downtown Miami og Key Biscayne.

Mad

Der er en masse at se frem til på Miami restaurant scene. Ikke overraskende, skaldyr er big business, men den cubanske befolkning sikrer, at der er masser af valg, hvis du har lyst spansktalende retter. Barton G er meget populære for kvalitet aften måltider, News Cafe er populær i løbet af dagen og Capital Grille og The Palm er store steakhouses. Hvis det ikke er nok, Miami Culinary Tours tilbyder mulighed for at prøve nogle store lokale specialiteter på Little Havana Food Tour og South Beach Food Tour.

Lincoln Road Mall

Caféer, butikker og klubber fylder Lincoln Road Mall. Nyd fantastisk shopping, chill out på Van Dyke cafe og derefter tage i en klassisk koncert i Lincoln Theater. Hvis du har lyst mere shopping i Miami, mål for landsbyen Merrick Park, som har en række designer og up-market butikker. Stormagasiner Bloomingdales og Macy er, kan findes på Aventura Mall.

Vizcaya Museum & Gardens

Ser som noget fra den italienske renæssance, kan Vizcaya Museum & Gardens se ud af sted på Biscayne Bay i Miami, men det er en reel behandler. Huset er faktisk en 20. århundrede skabelse, men pakket med europæiske antikviteter og kunst fra det 16. til det 19. århundrede. De formelle haver er dejlige.

Carnaval Miami og Pride

Carnaval Miami marts ser byen kommer til live med en jazz festival, sportsbegivenheder og god mad, der kulminerede med Calle Ocho, en gade festival i Little Havana, der har scenen efter etape af caribisk musik, salsa og anden underholdning. Hvis det ikke efterlader dig udmattet, vente, indtil Pride hits Miami Beach i april. Strækker sig over to dage tiltrækker det tusindvis af homoseksuelle og lige besøgende hvert år for parade og partier.

Clubbing

Efter hårdtslående vinbarer, forkæle dig selv med en aften ude på en af Miamis legendariske klubber. Og på Ocean Drive, kan du godt få øje på en berømthed eller to på vej til de forskellige VIP-værelser. En tidligere Art Deco biograf er blevet omdannet til Cameo, et sted hvor du nødt til at klæde at imponere for at komme i. Nikki Beach Club er et evigt populære stranden klub og Club Deep lover ulige oplevelse af dans på vandet. Score og Twist er to af de bedre homoseksuelle klubber.

The Fruit & Spice Park

Syd for Miami i Homestead, er The Fruit & Spice Park. Dens marker er fulde af frugt og grønt, krydderier, krydderurter og andre lækkerier. Der er mere end 160 sorter af mango alene! Nyd frokost i Mango cafe.

Coral Castle

Coral Castle, Miami
Coral Castle, Miami
Hvis du er i Homestead besøg Coral Castle, en rigtig særhed af en attraktion med i alt 1.100 tons af udskåret koral rock. Også kendt som Rock Gate, blev det bygget af den excentriske Ed Leedskalnin over 30 år, men bizart han nægtede at lade nogen se, hvad han gjorde på det tidspunkt. Blandt helleristningerne er stole, senge, en Polaris teleskop og et bord i form af Florida.

Kom til Miami i Florida og andre info:

Bedste tidspunkt at besøge: Vi anbefaler, foråret, når temperaturen er ideel til solbadning. Vinteren har tendens til at være optaget og værelser er på deres dyreste. Sommeren kan se styrtregn på tidspunkter og i værste fald orkaner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar