mandag den 8. juli 2013

5 grunde til Köln er et must-see på din ferie i Tyskland

Köln Tyskland går tilbage tusinder af år og oplevet fem århundreders romerske besættelse. Bevis for denne tidlige civilisation forblive og omfatter porte, skulpturer og væg rester. Mange sætter lighedstegn mellem byen med kunst, kultur og kulturarv sammen med fantastiske udsigt. Det metropol er stadig en af landets ældste byer og byder på utallige must-see steder. Hvis du nogensinde har brug for at finde en overkommelig sted at bo vi samlet en liste over Cologne ferieboliger.

Kölner Dom (Katedralen/ Domkirken i Köln)

Kölner Dom, Katedralen, Domkirken i Köln
Kölner Dom, Katedralen, Domkirken i Köln
Denne storslåede struktur forbliver et af de første bygninger, som de besøgende ser, når ind i byen. Konstrueret i løbet af året 1170, en kirke eksisterede på stedet fra tidspunktet for romerske besættelse. Udsøgte sten og træudskæringer dekorerer bygningens udvendige og indvendige rum. Den spektakulære bygning har over tre dusin blyindfattede ruder, der repræsenterer mange bibelske begivenheder. Anlægget tilbyder guidede ture, der går igennem overalt fra højderne af de klokketårne til de historiske krypter under domkirken.

Rhinen

En af de bedste funktioner i byen er floden, der bugter sig gennem fællesskabet. Bådture til rådighed langs floden giver et interessant og maleriske perspektiv Köln. Den vidunderlige udsigt fra havnefronten omfatter historiske slotte og bygninger langs med frodige landskaber og vinmarker.

Rhinen Park

Ligger i den nordøstlige region i Köln Tyskland og langs floden, parken spænder 40 hektar. Placeringen er stadig populær med mange for udsigten over floden og skyline i tillæg til muligheden for at nyde en række udendørs aktiviteter. Det smukt anlagte område har en strandklub, en romersk stil badeanstalt og en udendørs teater, der jævnligt vært begivenheder. Slap af på en bænk og nyde udsigten eller tage en svævebane ride langs floden.

Chokolade Museum i Köln

Byen har mange forskellige museer, herunder det skal besøge sted for chokolade elskere. Stedet byder på et væld af oplysninger om kakao, chokolade og chokoladevarer fra opdagelsen til i dag. Den fritflydende chokoladefontæne stadig den mest populære attraktion i anlægget. Stedet fremstiller også chokolade. Museet byder gæsterne velkommen til at hengive i prøveudtagning denne elskede godbid på rundtur i bygningen.

Romersk indflydelse

En gammel romersk hjørne tårn, dekoreret med mosaikker står på hjørnet af St. Alpen-Strabe og Zeughausstrabe. Kælderen i rådhuset indeholder resterne af Borgen. Forskellige grave helt tilbage til det første århundrede ligger i underjordiske steder. Den Romisch-Germanisches Museum byder utrolige romerske artefakter, der omfatter en ekspansiv glassamling, et portræt af kejser Augustus og kunst skabt af barbariske kulturer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar