fredag den 12. juli 2013

Top attraktioner i Dublin

Uanset hvad din grund til at besøge den irske hovedstad Dublin er, kan du være sikker på at finde hoteller i Irland, der vil hjælpe til at maksimere dit ophold i en af de smukkeste europæiske byer. Med så meget på tilbud, ville det være svært at vælge, hvad der skal fylde din rute med, men her er et par ideer.

The Ghost Bus er helt sikkert en tur for dem med interesse i at blive grundigt skræmt. Fra det øjeblik du klatre om bord på denne dobbeltdækker natbus, vil du blive fyldt med hårrejsende legender og historier utidige ender.

Tag en vandretur på georgisk Dublin. Start på Baggot Street og slut på St. Stephens Green og absorbere nogle af den fænomenale georgianske arkitektur undervejs.

Dublin Castle, Dublin, Irland
Dublin Castle, Dublin, Irland
Efter at være blevet besat siden det 13. århundrede, Dublin Castle fortsætter med at spille en central rolle i irsk historie og arv. Fra dens begyndelse til den moderne brug som en state-of-the-art konference facilitet (såvel som turistmagnet), Dublin Castle består nu af to museer, en café og masser at udforske.

En af de mest populære turistattraktioner i Dublin, Guinness Storehouse tilbyder nogle fantastiske ture i bryggeriet, herunder en historie af brand, syv etager kulturarv og oprindelsen af en af de mest berygtede globale brands.

Du behøver ikke at være studerende til at værdsætte skønheden i Trinity College. Smut over til College Green at se den smukke arkitektur i dette prestigefyldte universitet, mens værdistigningen de traditioner, som dette lærde monument er gennemsyret i.

The National Museum of Ireland er hjemsted for nogle af de største artefakter og udstillinger, dykke ned i dybet af irsk historie. Fra permanente arkæologiske udstillinger, herunder Medieval Irland og Irlands Gold, for samlinger af næsten fire millioner objekter, vil dette utrolige museum holde dig beskæftiget i timevis.

Kilmainham Gaol, en af de største ubesatte fængsler i Europa, kan findes mindre end 4 km fra Dublins centrum og er et absolut must for enhver interesseret i kriminalitet og straf. Fra udstillinger beskriver straffesystemet gennem tiderne, til en rundtur i fængsel, herunder lyd-og visuelle displays, giver det et indblik i fængslet, og hvordan det spillede et samlingspunkt del i Irlands genfødsel som en moderne nation.

Hvis du rejser med familie, vil folk i alle aldre værdsætte et besøg i Dublin Zoo, uanset hvad tid på året. Med så mange skabninger at blive set, inklusive nyfødte giraffer og tapirer, er det en fantastisk dag ud for både voksne og børn.

Temple Bar er stedet at være så langt som natteliv er bekymret, med dens middelalderlige mønstre og brostensbelagte gader, er det fastholdt en masse af sine traditionelle funktioner, mens de stadig leverer en aften, der viser en rigtig god tid.

Efter alle de udforskning, chill out i St Stephens Green - en enorm offentlig park i hjertet af byen. På en tør dag hvorfor ikke nyde en picnic, eller bare slappe af i nærheden af søen, ser verden gå? Det vil være svært at tro, du er i en summende by, når du er der.

Uanset hvad du beslutter at gøre på din rejse til Dublin, kan du finde nogle gode hoteller i området, som vil give komfortabel og økonomisk overkommelig indkvartering for dit ophold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar