torsdag den 18. juli 2013

De 5 bedst bevarede turist hemmeligheder i Mexico

Dette er et godt overblik af 5 meste uopdagede steder i Mexico. Disse placeringer er ideelle til din egen opdagelse vej ture - som er en fantastisk måde at tilbringe pensionering år eller ferier i dette smukke land - eller du kan endda vælge dem som dit hjem væk fra hjemmet!

Costalegre

Costalegre (fra Costa Alegre, "Coast of Joy"), også kendt som "Virgin Coast" er en serie af strande, kapper og bugter indstillet som perlemorsfarvet brocher langs Stillehavets kyst, lige syd for Puerto Vallarta. Hvis rejsende ved Costalegre overhovedet, det er for den fabelagtige øko-centric jetsetting berømthed tilholdssted, El Careyes med sine polobaner, golfbaner, skildpadde redning program, og spektakulære multi-million-dollar cliff-side villaer eksploderende med farve. Men du behøver ikke at være Heidi Klum (der ejer) eller Uma Thurman og Francis Ford Coppola (som husleje), for at nyde dens vidundere.

Morelia

Visionen for brostensbelagte gader med håndværk markeder og cafeer, gadesælgere sælger autentiske fødevarer, storslåede museer og pragtfulde koloniale arkitektur bor i Morelia, gemt væk i de centrale bjerge. Hovedstaden i staten Michoacan blev grundlagt i 1541 under navnet Valladolid, og dets oprindelige layout består af en UNESCO verdensarv sted. Det 17. århundrede akvædukt, bemærkelsesværdig for 253 statelige buer, der stadig leverer vand til byen. De fleste af de fornemste strukturer dateres tilbage til det 18. århundrede, der omfatter de forskellige arkitektoniske stilarter, der har været på mode i Mexico, men mest storslåede er katedralen med dens dobbelte 200-fods klokketårne. Næsten alle er konstrueret af Cantera (lyserød sten), virkelig mere ecru, som er særlig imponerende i skumringen.

Valle de Guadalupe, Ensenada

Valle de Guadalupe, Mexico
Valle de Guadalupe, Mexico
Tequila, tacos og ... Tempranillo vin? For ikke at nævne Cabernet, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc, og meget mere? Surprise: den vestlige halvkugle første vingård blev etableret i 1597 i Coahuila. Og de bedre kendte argentinske og chilenske vinmarker bogstaveligt stammede fra mexicanske podninger. I dag Baja s Valle de Guadalupe, lige nordøst for Ensenada og 75 miles syd for San Diego, er vin central, med kølige Stillehavet briser og morgen fogs efterligner de klimatiske forhold i Napa eller Rhône dale. Trods medaljer ved internationale konkurrencer og raves fra sådanne indflydelsesrige industri ikoner som Robert Mondavi, er det stadig uopdaget velmenende lavere priser og en varm velkomst, ofte fra vinavlere selv.

Merida

Hvis du mener, at alle Yucatan har at byde på bortset fra mayaruiner er pre-fab Cancún og Riviera Maya alle-inclusives, mener igen. To hundrede miles vest for Cancun, kosmopolitisk Merida er stort set ukendt for amerikanske turister trods sit ry som en af Mexicos sikreste og mest elskværdig byer. Merida er tilnavnet "The White City:" nogle hævder for den skinnende kalksten af bygningerne, andre for beboernes renlighed grænsende til fetish. The Sunday marked her papirstop med live bands og locals sælger traditionelle håndværk. Paseo de Montejo, ofte kaldet Mexicos Champs-Elysées, tilbyder smarte butikker, kunstgallerier og fortovscafeer. Du kan også tour Mérida boulevarder og pladser ved hestetrukken calesa.

Mazunte / San Agustinillo

Døbt både Costa Chica ("Lille Coast," på trods af Stillehavet dønninger, der lokker surfere) og Riviera Oaxaquena (på trods af sin fattigdom), 75-mile strækning mellem Puerto Escondido og de mislykkede Cancún-wannabe Huatalco features smukke, uspolerede strande farven champagne og lige så egnet til at gøre dig føle sig svimmel. Sierra Madre del Sur bjerge, siver med genopståede kaffeplantager, praktisk tumler ned til Stillehavet, danner en herlig kulisse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar