mandag den 22. juli 2013

Tokyo - En rejseguide til Japans hovedstad

Med over 10 millioner mennesker, er Tokyo den mest befolkede by i hele verden. Den indeholder glimt af gamle Japan samt alt, hvad en turist ville forvente i enhver turist destination. Fra attraktioner at den bemærkelsesværdige gæstfrihed og fredelig kulturel eksistens blandt de lokale og med de turister, der besøger destinationen, er Tokyo et glimrende sted at turnere. Geografien i Japan består af kølige bjergområder og øer mod syd. Nogle mennesker i Tokyo kan tale med engelske sprog, hvis du støder på et kontor arbejdstager. Nogle offentlige områder som banegårde bruger japansk, koreansk eller kinesisk sprog. Locals i fjerntliggende landdistrikter ofte bruger japanske sprog. I mere end fem århundreder har Tokyo været en by. Det startede som en fiskerby kaldet Edo derefter voksede til statslige center for en japansk imperium derefter ind i moderne kommercielle, uddannelsesmæssige og sociale by.

Tokyo har to lufthavne, der opererer både indenlandske og internationale flyvninger. Narita lufthavn er den vigtigste indgang til Tokyo. Det er beliggende i Narita Town til den nordlige side af Tokyo. Fra Narita lufthavn, har rejsende til at bruge bus transport, tog eller taxa til Tokyo by. En anden international lufthavn er den Haneda lufthavn, der er beliggende i Ota. Fra Haneda lufthavn, bord Tokyo Monorail eller Keikyu Træn for at nogen del af Tokyo City. Ibarak Lufthavn er også en anden lufthavn destination i Omitama, som er et par kilometer til Tokyo by. Fra lufthavnen, ville en bustur være vigtigt at nå byen Tokyo. Ibaraki lufthavn betjener flyvninger mellem Omitama og, Kobe, Shanghai og Seoul. Tokyo er den største korsvej af jernbaner, der kører over hele Japan, som komplimenteres med højhastigheds Shinkansen tog, der ankommer til Tokyo Railway Station i Chiyoda ward.

Indtastning Tokyo byen i bil anbefales ikke på grund af trafikpropper, og hvis du er nødt til at pakke din bil, vil du nødt til at have nogle penge med dig til at betale høje parkeringsafgifter. Busselskaber, der linker Tokyo City til andre byer i Japan og andre nabostaterne Japan er tilgængelige. Modeller af disse virksomheder omfatter JR Bus Group, som opererer mellem den japanske hovedstad og, Nagoya, Kyoto og Osaka. Tokyo, ligeledes har interne færge rides til andre steder i de japanske øer, men det mangler en periodisk færge rejser uden for Japan. Så hvis du kommer fra udlandet, kan det være umuligt at rejse med færger for at få adgang Tokyo.

Tokyo, Japan
Liv og lys i Tokyo, Japan
Der er mange hoteller i det Tokyo område, fra den overkommelige dem til de dyreste. De er overalt i byen. De overkommelige hoteller kan findes i områder som Taito, Asakusa, Ueno og Yokohama. Alligevel konstatere, at et flertal af de billige logier i Taito regionen begrænser deres beboere til tidsfrister, hvor de burde være i deres lokaler. Kapsel hoteller er de gode eksempler på overkommelig mulighed for indkvartering. Andre billigste måder at bo i Tokyo kan også være en vandrehjem, der er tilgængelig i Shinjuku-området.

Tokyo har mange spisesteder. Der er nogle internationalt anerkendte strenge langs de rene gader i byen. Kontanter er den accepterede betalingsmiddel i de fleste restauranter, så det er tilrådeligt at have kontanter med dig, hvis du planlægger at spise i en restaurant. De unikke lokale specialiteter i Tokyo er Nigirizushi eller sushi en fiske-ris ret, og den berømte monjayaki parabol almindeligt tilbydes i restauranter på Asakusa. Andre steder at finde bærbare varm mad kan være i Konbini butikker, supermarkeder, 100-yen butikker og noodle barer, der sælger fødevarer til en billigere pris end i restauranter og hoteller i byen. Tokyo har også et pulserende aften atmosfære. Turister kan nyde en aften drink i restauranter og barer, der er i rigeligt i byen.

Tokyo har en bred vifte af turistattraktioner, der skal overholdes. Eksempler på disse attraktioner er de Asakusa templer, Meiji Shrine i Harajuku og det kejserlige palads i Chiyoda. Der er også platforme, hvor du kan se hele Tokyo City. Tokyo Tower tilbyder en imponerende udsigt, men på en mærkbar pris. Den højeste spot er Tokyos bygning i Shinjuku, hvor det at se hele byen er gratis. Museer er også i rigeligt i Tokyo City, og de indeholder samlinger af kunstnerisk traditionel og moderne kunst baseret i Japan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar