lørdag den 6. juli 2013

Top seværdigheder i Wien

Når du er i en by, som arkitektonisk smuk som Wien, er det nemt at undre sig kun om hver bygning, kroge og hjørner du ser gå i byens gader. Vi indsnævre de øverste websteder for at se og tage billeder af i den smarte by i Europa (plus du får et par chancer for at høre nogle af denne fantastiske klassisk musik og gnaske på nogle lækre spiser Wien er kendt for).

St. Stephens Cathedral (Stephansdom)

St. Stephens Cathedral (Stephansdom), Wien, Østrig
St. Stephens Cathedral (Stephansdom), Wien, Østrig
Næsten hver by i Europa har en fantastisk katedral beliggende i hjertet af byen og Wien er ingen undtagelse, bortset fra at deres domkirke bare kunne overtrumfe alle andre. Den romansk, gotisk stil i denne katolske kirke står i Stephansplatz, en travl og travl firkant i byen. Kendt for det fantastiske sten arbejde draperinger ned siderne af bygningen og for det umiskendelige mangefarvet tegltag (der skildrer en dobbelt-ørn) kirken har været et symbol i Wien, da det er byggeriet begyndte i 1137. Find dig selv på et hjørne af Stephansplatz at få det bedste vinklede foto opt, og glem ikke at svinge rundt til bagsiden (med det imponerende døre) for en anden skud. Endnu bedre, hvis du kan få adgang til indvendig (vi var der for en julekoncert udført af klassiske musikere), vil du være i stand til at beundre detaljerne i de 18 altre indeni.

Den Spanske Rideskole

Wiens berømte rideskole og troppetransport spanske heste trækker mange turister hele året rundt. Det eneste rideskole kun i den verden, der har praktiseret i over 440 år, når det kommer til klassisk equitation i haute école. Besøger all-hvide heste er en særlig oplevelse - at se en vis er endnu bedre. Booking din billet online på srs.at før hånd vil sikre du får at se en praksis eller et show.

Café Central

Nipper til rige varm chokolade, dekadente og cremet latte og mere lyd gode? Så du bliver nødt til at tage en pause på et af Wiens verdensberømte og henkastet chill caféer. Den mest centralt beliggende, er Café Central (i en gammel økonomisk bygning med imponerende høje lofter), og er det perfekte sted at tage nogle foodie billeder (kendelse et udsnit af chokolade kage eller en blomme torte).

Besøg Mozarts hus

Wien trives på klassisk musik og var også hjemsted for Mozart i mange år som han komponerede nogle af sine bedste og mest genkendelige stykker. Walking gennem byens centrum finder du mange ting, og stedet, Mozart frekventeres eller elsket, men den mest populære turist stop er til komponisten gamle hjem (hvor han boede i to år). Mozarthaus Vienna er nu et museum, hvor man kan dykke ned i Mozarts musikalske liv, og også hans mere turbulent sociale liv.

Museer Quartier

For enhver museum buff dette er din one-stop-shop i Wien. Med 60.000 kvadratmeter udstillingsareal kvartalet er hjemsted for kunst, historie og kulturelle værker, og er også hjemsted for en håndfuld af cafeer og restauranter at fodre din krop efter påfyldning dig sind med kunsten.

Schönbrunn Palace

Wiens smukkeste palads og én gang hjemme til kongelige er nu åben for offentligheden og er den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag. Lige uden for byens centrum (du bliver nødt til at gøre din vej på sporvogn og metro-system) kan du slentre gennem værelserne og gallerier og få et kig inde kongelig liv i Wien. Hvis du tilfældigvis er i Wien i juleferien, er det også hjemsted for en af de smukkeste i Europa.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar