søndag den 21. juli 2013

Vandring på Mount Bromo, Øst Java, Indonesien

Mount Bromo, som står højt på 2.329 m er et af de mest ikoniske bjerg i Indonesien. Det lokker majestætisk trods hele toppen blæst og med en krater indeni, der holder udgyder af hvid svovlholdig røg. Mount Bromo er stadig en af de mest aktive vulkaner i verden, og der er områder, der er blokeret af fra turister på grund af sin overhængende fare. Den sidder inde i massive Tengger caldera (vulkankrater med diameter ca 10 km), omgivet af Laut Pasir (hav af sand) med fint vulkansk sand. Denne betagende og æterisk landskab er blevet besvimede af mange ferierejsende.

Mount Bromo, Øst Java, Indonesien
Mount Bromo, Øst Java, Indonesien
Myten om, at Mount Bromo er væsentlige for Tengger folk, som tror, at webstedet er, hvor deres tapre prins ofrede sit liv for sin familie. At formilde guderne, vil folk tilbyde mad og penge ved at smide det i krateret af vulkanen en gang om året i løbet af den årlige Kasada (eller Kasodo) festival.

Hvor er det

Mount Bromo ligger inde Bromo-Tengger-Semeru National Park, ved siden af Mount Semeru på East Java, Indonesien.

Hvorfor går

At være ærefrygt i naturens bedste kombination af skønhed og fare en aktiv vulkan, der kan være så bange anelser og øde alligevel så smuk. Selve visningen er næsten ud af denne verden og være den grund nok til at gå der!

Hvornår er det bedste tidspunkt at gå

Jun-aug hvor der er mindre regn, men flere turister. August er også måneden for Kesada / Kesodo festival for Tengger folk, hvis du er interesseret.
Men når det er sagt, Indonesien er et forholdsvis milde vejr for bare regn og skinne, når som helst er et godt tidspunkt at gå Mount Bromo, kun tjekke ud for lokale vejr, når du er der for bedst klar himmel for din solopgang oplevelse. Hvis du ikke har meget dage og derefter håbe på det bedste, når du er der.
Forsøg også at undgå weekender, hvis du ikke ønsker, at mængden.

Hvad skal man se

  • Mount Bromo selvfølgelig.
  • Tenggerese huse, som er unik for sin art, mens tage lidt tid at forstå de fine Tengger mennesker.
  • En Tenggerese hinduistisk tempel kendt som The Poten, der sidder i nærheden Mount Bromo, ser både uhyggelige og fredeligt på havet af sand.

Vandring til Mount Bromo er Crater

Vandretur op ad Mount Penanjakan i tide til at fange solopgangen over Mount Bromo. Det tager omkring 1-2 timer at vandre til første udsigtspunkt. Solen stiger på 5.30 mig, derfor du normalt nødt til at planlægge, hvornår de skal begynde at vandre afhængigt af din fitness-niveau. Kort og information er let og let tilgængelige på et af de mange officielle steder. Ekstra tip er, at du måske ønsker at vandre tidligere for at undgå tilskuerne og få en god stedet, som du kan finde en masse mennesker fortrængning udsigtspunkt for at se solen stiger over Mount Bromo. Hvis du har tid og energi, der er en anden mindre overfyldte udsigtspunkt højere op med uhindret udsigt over solopgang. Find og skalere hældningen bag husly for at komme til højere flade land.

Trek ned Mount Penanjakan og op til Mount Bromo topmøde. Her kan du trek ned og derefter på tværs 3 km sand havet og derefter opad for topmødet caldera af Mount Bromo. Det tager omkring 1-2 timer igen afhængigt af dit fitness-niveau.

Hvad og hvor skal spise

Hver lodge, gæstehus eller hotel normalt serverer mad så godt for rejsende. Der er også nogle uafhængige underholdningssteder omkring at vælge imellem, såsom Bromo Corner Café og Waroeng Basuki, eller du kan bare hovedet på simple vejene warungs og nyde basale lokale indonesiske mad. Du bør også prøve den varme javanesiske kaffe (Kopi Panas). Alle restauranter åbner i 03:00 som det er, når de fleste mennesker begynder at vågne til vandretur for at fange solopgangen.

Hvor man kan bo

Du kan finde forskellige gæstehuse og grundlæggende hoteller beliggende omkring Mount Bromo, da dette sted er populært for turister. Prøv at bo i nærheden, så du kan gøre om morgenen vandretur op til fange solopgang nemt. Masser af gæstehuse eller hoteller er beliggende på kraterranden.

Men hvis du ønsker at bo lidt længere væk, kan du bo i nærliggende byer såsom Malang eller på nogle af de kølige bjerge resorts tilbyder fantastisk udsigt over Mount Semeru og Mount Arjuna.

Hvordan kommer man dertil

Flyv ind Juanda internationale lufthavn i Surabaya. Der er direkte fly fra Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Jakarta og Bali. Hvis du flyver indenlandske fra Jakarta, kan du tage Sriwijaya der flyver to gange ugentligt. Vær opmærksom på indenrigsafgange omkostninger er 30.000 Rp skat, mens internationale afgange koster 150, 000 Rp skat.

Afstand fra Surabaya lufthavnen til Mount Bromo nationalpark er omkring 70 km, og den tid det tager, er omkring 4 timer på grund af tung trafik og trængsel. På den måde ville du passerer Probolinggo by, der ligger på den store motorvej på tværs java. Her er der, hvor de fleste backpackers normalt ville dele en transport til at tage dem op til Bromo Tengger Semeru Nationalpark.

Hvordan man kommer rundt

Hvis du er i stand til, så trekking eller gå er den bedste måde at opleve Mount Bromo, men du kan tage ponyer eller heste over havet af sand til bunden af de stejle trapper, der fører til krateret.

Hvor skal vi hen i nærheden

  • Malang - Kulturel kapital East Java
  • Ijen krater - 6 timers kørsel væk

Tips

Medbring en jakke og handsker, da det kan få kølige deroppe. I en knivspids, kan du leje en jakke på omkring 25k rupiah og købe en handske på 20k rupiah.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar