tirsdag den 16. juli 2013

Gå ikke glip af Lima, Peru

Rejsende til Peru har typisk et sæt rejseplan i tankerne, nu almindeligt kendt som Gringo Trail. Flyv ind Cusco, kan du besøge Machu Picchu og måske vandre Inca Trail, afhente nogle lokale Alpaca sweatere, tage en bådtur på tværs af Lake Titicaca, surfe sandklitterne i Huacachina, flyve over Nazca-linjerne, og se efter pingviner på Ballestas Islands. Denne tur alene kan holde dig beskæftiget i ugevis, men hvad de fleste turister ikke indser, er, at de springer et af de mest fascinerende peruvianske byer: Lima.

Hovedstaden i Peru er mere end blot en springbræt til tiltrækning-fyldt syd. Vært for en banebrydende kulinarisk scene og et væld af kulturelle steder, har der aldrig været en mere spændende tid til at besøge byen Lima.

Seværdigheder

Miraflores, Lima, Peru
Miraflores, Lima, Peru
Et besøg i Lima skal omfatte en dag i Miraflores, Lima førende turistmål. Gå en tur langs strandpromenaden med udsigt over Stillehavet, og det er grusstrand, og gøre din vej til fyret. Deltag i lokalbefolkningen for en yoga klasse, Capoeira session, eller bare nogle dovne og se på andre mennesker fra de græsklædte græsplæne. Gå ikke glip af kvarterets stolthed og glæde, Park Kennedy. Oplært på daglig basis, er det nemt at se, hvor Miraflores får sit navn!

Brug eftermiddagen i kunstneren bydelen Barranco. Her kan du købe nogle lokalt fremstillet håndværk som du går ned den imponerende trappe til stranden. Nyd solen, men glem ikke din solcreme!

Da solen begynder at indstille, leder til byens centrum for lidt af Chifa, det lokale kinesiske / peruvianske fusion i Lima Chinatown-kvarter, og gå en tur gennem den store Plaza de Armas at fange et glimt af Limas imponerende statslige bygninger.

Som natten hurtigt nærmer, afslutte din dag i Rimac distrikt med en visuelt spændende lys og vand show på El Circuito Magico del Agua. Dette show indeholder 13 forskellige springvand, hver i varierende former og størrelser, som er ledsaget af lys og musik. Køl ned fra byen varmen, når du kører gennem hvert springvand s hvirvlende vande.

Kultur

Med en kulturelt rig historie som går tilbage langt ud over den berømte inkaerne, Lima er stolt af at uddanne besøgende på deres omtumlede fortid. Start på museet distriktet i centrum af Lima på Mali, Lima berømte kunstmuseum. Her kan du finde lerkar og illustrationer fra lokale peruvianske stammer sammen moderne samlinger af avis afpudsning fra det 18. århundrede.

Hvis du rejser med en yngre sæt, kan du ikke gå glip af nybyggede Museo Metropolitano. En interaktiv rejse gennem historien af byen Lima, besøgende oplever vulkanske simuleringer og 3D-videoer, som de oplever på første hånd den spanske erobring i denne Inkariget.

For højt for din smag? Bødesystem gennem dødsstille underjordiske tunneler katakomberne i klostret San Francisco. Støv omfattet bunker af knogler er arrangeret kunstnerisk, med bittesmå kranier kigger ud fra hvert hjørne.

Mad

Med hundredvis af unikke retter, som hver indeholder traditionelle frugter, krydderier og smag, behøver du aldrig at spise det samme to gange i Peru. Nyd frokost med de lokale på Miraflores sandwich café, La Lucha. Prøv en af deres saft kombinationer, og ikke være bange for de mysterium frugter på tælleren. Tilføj nogle Lucuma og fødevarer i Lima, Peru Guanabana til din morgen rutine for virkelig at få nogle peruvianske smage.

Hvis du har fået lidt af en sød tand, så du ikke lede længere end Manolo. Giver en lige fornemmelse at bære disse ikoniske hæle, er denne spisested kendt for det er mind-blowing churros. Vælg mellem chokolade, vanille eller dulce de leche fyldninger.

Afslut din dag med Perus nationale parabol, ceviche, eller afsat fem timer til middag oplevelse af dit liv. Diners på berømte kok Gaston Acurio restaurant, Astrid y Gaston er behandlet for den ultimative cocina Peruana.

Natteliv

Som en del af Latinamerika, dens ingen overraskelse, at peruanere elsker at danse hele natten lang. Start din aften på München, Natteliv i Lima, Perulocal tysk stil pub med eget piano mand. Ned et par pints og derefter øve dine bevægelser, når du deltage i par på dansegulvet.

Hvis du ønsker at fortsætte din bytur natten, El Mirador er stedet for dig. En natklub i centrum af Lima, denne syv-etagers bygning tilbyder forskellige tema gulve og ekstraordinære udsigter.

For dem strand kærester, danse natten væk på Antiqua, en beachside klub med konfetti dåser, salsa musik og en salt Ocean Spray i sin udendørs lounge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar