mandag den 29. juli 2013

Vancouver har mere at byde på end du tror

Byen Vancouver er den tredjestørste by i Canada og den største i provinsen British Columbia. Vancouver er et yndet rejsemål stedet i landet på grund af sin verdens kendte seværdigheder såsom Stanley Park, Granville Island eller Capilano Suspension Bridge. I det følgende har vi samlet de største turistattraktioner og destinationer i Vancouver, så hoved på at udforske højdepunkterne i Vancouver og nyde seværdighederne i byen.

Vancouver Aquarium

Beliggende i Stanley Park, er Vancouver Aquarium for at være Canadas største akvarium. Det er hjemsted for mere end 70 000 skabninger. Hvidhvaler, havoddere, delfiner er blot et par fængslende dyr, der findes i akvariet. Når du er der, gå ikke glip af den 4D Experience Theater og den fantastiske Canadas arktiske udstilling.

Granville Island

Granville Island det viste at være den store kunstneriske samfund i Vancouver. Det er en prale urban oase involverer teatre, store butikker og gallerier, havnefronten restauranter, caféer og store friske fødevarer på markedet.

Stanley Park

Det er kendt som den største park i Canada, The Stanley Park er Vancouvers første park og højdepunktet i byen. Parken tiltrækker millioner af turister, dem, der er sande naturelskere og vil gerne noget mere at gøre, bare slappe af i en vidunderlig indstilling. Parken vært for mange kunst begivenheder, opførelser af lokale kunstnere og mange udendørs teatre. Det giver også fremragende spise lejligheder, som det har mange gode restauranter. Det er en familie venlig atmosfære med smukke picnic sites, legepladser, ovennævnte Vancouver Aquarium, miniature tog og mange andre faciliteter. Nogle af de vigtigste vartegn i parken er: Siwash Rock, Lost Prospect Point, Beaver Lake, Lagoon og mange andre skulpturer og monumenter.

Vancouver Museum

Museet er hjemsted for en eklektisk samling af byens kulturarv. Udstillingen detaljer byens historie mellem begyndelsen af 1900 til 70'erne. Så hvis du er nysgerrig, hvad byen bruges til at se ud, kan du besøge museet og opdage højdepunktet er af byens fortid.

Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge, Vancouver, Canada
Capilano Suspension Bridge, Vancouver, Canada
Capilano Suspension Bridge er en simpel hængebro som krydser Capilano-floden. Det er 136 m lang og 70 meter over floden. At gå over broen er en reel fascinerende oplevelse, en af  byens vigtigste attraktioner.

Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden

Vejret er det en smuk solrig dag eller en frygtelig regnfuld dag, Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden er et smukt sted at besøge hele året rundt. Overdækket gangbroer og spektakulære landskaber venter de besøgende til at slappe af og nyde de betagende omgivelser. Haven er en del af Chinatown med en pulserende kinesiske samfund med gode koncerter og arrangementer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar