fredag den 5. juli 2013

En turist guide til Sevilla, Spanien

Sevilla, Spanien er en by af undren og gammel historie. Fra mystiske gotiske bygninger til fredfyldte parker, vil denne fantastiske by giver minder for livet. Sørg for, at disse pletter er på toppen af din liste.

Torre del Oro

Torre del Oro, Sevilla
Torre del Oro, Sevilla
Den imponerende vagttårn Torre del Oro, eller "Gold Tower," er et velkendt symbol for Sevilla. Den er placeret på floden Guadalquivir og blev brugt som fængsel i middelalderen. Indeni er der et interessant naval museum fuld af historiske dokumenter og papirer. Det er nemt at få øje på næsten overalt i byen.
Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla.

Hvis du er enig med Corrida de Toros, tyrefægtning eller ej, Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla er stadig et besøg værd. Det er den ældste bygning, at Spanien har at tilbyde og er en storslået struktur faktisk. Vær sikker på at besøge Museo Taurino indeni.

Alcázar i Sevilla

En af de ældste kongelige slotte, der stadig bliver brugt i dag, er UNESCO World Heritage Site af Alcázar i Sevilla. Dette er en af verdens mest besøg bygninger og med god grund også. Der er pædagogiske tilbydes foredrag og aktiviteter for at deltage i. Lær den historiske udvikling af denne bemærkelsesværdige bygning, og hvordan det stod igennem tidens sand.

Plaza de España

En populær vartegn for hele landet, ikke bare Sevilla er Spain Square eller Plaza de España. Den fantastiske spanske stylet struktur og skønhed vil være ærefrygtindgydende til enhver besøgende. Tag dig tid til en siesta på Parque de Maria Luisa. Denne geniale park er prydet med et utal af fliser overalt, fra springvand på væggene, til bænke. Tjek de nærliggende museer, romerske udstillinger og palæer.

Cathedral de Sevilla

Hvis gotisk arkitektur er dine ting, så katedralen de Sevilla, eller Sevilla Katedral er en fremragende forestilling. Anses for at være den tredje største kirke i verden samt den største gotiske bygning på Jorden, Cathedral de Sevilla er en smuk gammel legeplads venter på at blive udforsket. Den store verden opdagelsesrejsende, Christopher Columbus, er begravet her, og wether vinge eller Giraldillo, er retmæssigt repræsentativ af 'sejrende tro. "Dette er en anden UNESCO World Heritage Site for at føje til listen.

Der er så meget at gøre i denne by fuld af historie og kultur. Du kan også fylde dine dage og nætter med mange andre aktiviteter som en sand og fabelagtige Flamenco show, haven fæstningen Alcazar, spise tapas hele natten i Barrio de Santa Cruz, og meget mere. Nyd Sevilla!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar