søndag den 14. juli 2013

10 turistattraktioner i New Zealand

New Zealand har en række muligheder af skøn natur og sightseeing, såsom bakke bjerge, der er dækket med atmosfære, damme, floder og sletter. Udover at nyde den naturlige skønhed, kan du finde den kultur og liv i Maori stammen tættere på eller sætter pris på nogle mere udviklede rejser og fritid funktioner. Også tjekke Bay of Islands, Coromandel Peninsula, Taupo, Tongariro National Park, Hawke Bay, Abel Tasman Nationwide rekreative sted, Westland National Park, Aoraki Install Forbered Nationwide rekreativt sted og Milford have det sjovt med den fantastiske udsigt over New Zealand.

Christchurch

Christchurch er den næststørste by i New Zealand med et succesfuldt virksomhedscenter. Hav, der linker til verdensomspændende forretning, artisteri, nydelse, indkøb, verdensklasse adstadigt funktioner og arbejde ud faciliteter, du kan finde her. Christchurch har også hurtige tilgængelighed strande og bakker. Christchurch giver det bedste af New Zealand.

Auckland

Denne urbane by er i den nordlige Island i New Zealand og er den mest befolkede by med den procentdel af 31 procent af befolkningen. Byen har smukke landskaber og spændende steder, Auckland er også i stand til at tilskynde de besøgende til at holde kommer tilbage til denne by. Og mange interessante sightseeing muligheder i Auckland, kan du tjekke ud.

Rotorua

Rotorua er en af turistområde i New Zealand har en unik livsstil kendt som Maori, der havde indtaget de besøgende kommer for at tjekke byen. Venlige beboere samt komiske og kreative færdigheder er ingen tvivl om at gøre denne by som en af de førende New Zealand.

Coromandel Peninsula

Coromandel Peninsula, en strand er blandt de mange lokale og udenlandske besøgende på grund af det varme vand med temperaturer omkring 60 grader celsius. Underjordiske varme stiger anstrengt op gennem sandet. Når lavt trend, kan besøgende grave sandet og gøre deres egne spas til badning.

Fiordland National Park

Fiordland National Park blev etableret i 1952, Fiordland National Park har nu en position mere end 1,2 millioner hektar, i Fiordlands Her vil du finde et sted, der har mange isterninger designet dybe fjorde, og de mest populære af Milford Sound.

Queenstown

Queenstown er en ferieby i Otago i det sydvestlige af New Zealands sydlige ø. Dette sted er bygget op omkring inlt kendt som Queenstown Bay i Pond Wakatipu, en lang tynd Z-formet sø oprettet ved glaciale processer og har fantastiske udtalelser fra nærliggende bakker. Queenstown er meget brugt de fleste af de besøgende til at springe bungy spring sites og mange andre udendørs aktiviteter som river slanger og Shotover jet.

Bay Of Islands

Bay Of Islands er et sted, du bør tjekke ud, hvis du besøger New Zealand. Dette er et sted, der er populært for at have 144 øer, med mange fantastiske strande og skjulte bugter og en række havet livsstil.

Mount Cook

Mount Cook eller Aoraki er den højeste bakke i New Zealand, nå 3754 meter (12 316 fod). i de sydlige alper sted Canterbury.

Westland Tai Poutini National Park

på den vestlige kyst af New Zealands sydlige ø. Grundlagt i 1960, med en position beskytter 1175 km ². Franz Josef Glacier og Fox Glacier er de to populære sightseeing muligheder ligger inden for Westland National Park. Parken giver muligheder for sporing Red Deer, Chamois og tahr og chopper tilgængelighed tillader rovdyr tilgængelighed stærke bakke områder.

Tongariro National Park

Tongariro National Park, New Zealand
Tongariro National Park, New Zealand
Tongariro National Park er den tidligste nationalpark i New Zealand, i den centrale nordlige Island. Denne park er blevet anerkendt af UNESCO som en af de 28 blandede sociale og Natural Globe Culture sitet. Tongariro National Park har en position omkring 795,98 km ². Tongariro National Park er den fjerde nationalpark blev etableret på kloden. Der er 3 aktive vulkanske er Mount Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro er i centrum af parken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar