lørdag den 13. juli 2013

5 ting du SKAL opleve i Queensland Australien

Australien er et smukt land fyldt med unikke historie, venlige mennesker og smukke natur. Tropical North Queensland Australien er hjemsted for nogle af de mest interessante seværdigheder og aktiviteter i verden. Fra en eftermiddag brugt hvalsafari til Australiens mest berømte zoo, er North Queensland fascinerende. Besøg smukke regnskove og en betagende koralrev, så tag en tur til interessante museer. Alle vil finde noget at elske i North Queensland.

Se på hvaler i Hervey Bay

Hervey Bay har perfekt, rolige forhold for hvalsafari. Udflugter foregår fra juli til november. Besøgende er begejstrede for at se hvaler overtrædelse og bryder ned på bølgerne, blæser vand, slå mod bølgerne og skabe en utrolig akrobatisk forestilling. Disse majestætiske skabninger er forbløffende. Der er en regelmæssig Tilt Train tjeneste for rejsende til Hervey Bay og sightseeing og hvalsafari ture.

Australia Zoo hjemsted for The Crocodile Hunter Adventures

Besøgende, der er fascineret af dyrelivet vil elske at besøge den berømte Australia Zoo. Med over 70 acres af spændende displays nyder alle en dag ud på denne fantastiske park. Der er krokodille shows i 5000 sæde Crocoseum foruden 13 andre unikke shows. Begejstre til seværdighederne i dingoer, alligatorer, wombats, koalaer og slanger. Tag en interessant African Safari adventure tur for at se giraffer, næsehorn, zebraer, geparder, asiatiske elefanter og tigre.

Det verdenskendte Great Barrier Reef skal opleves

Great Barrier Reef, Queensland, Australien
Great Barrier Reef, Queensland, Australien
Et af Australiens mest berømte vartegn er Great Barrier Reef, et sted fyldt med smukke koraller, over 1.500 arter af fisk, skildpadder og djævlerokker. Erfarne dykkere kan vælge mellem flere store dykkersteder. Andre kan drage fordel af snorkling muligheder i Low Isles Coral Cay off Port Douglas. Denne en-gang-i-livet oplevelse er magisk. Det er et eventyr i Tropical North Queensland, der vil blive husket for evigt. The Great Barrier Reef er på UNESCOs verdensarvsliste og fyldt med lærerige oplevelser. Overvej også at tag en Cape Tribulation dagstur, som tager dig lige ind i hjertet af den verdensberømte fredet ældste regnskov.

Den fantastiske Skyrail Rainforest kabelbane

En førsteklasses regnskov oplevelse venter den eventyrlystne i Queensland. Oplevelsen af at se regnskove fra denne kabelbane giver spektakulære sightseeing muligheder. Glide over regnskoven på en 1 1/2 time enkeltbillet tur eller nyde en 2 1/2 time tovejs turen. Disse regnskove er perfekte eksempler på økologi og natur på arbejdspladsen. Denne uberørt regnskov ses på den mest miljøvenlige måde glider i en svævebane over skoven.

Stockman s Hall of Fame og Quantas grundlæggerens Museum

To af Queensland mest berømte museer er placeret på tværs fra hinanden og skabe en vidunderlig dag eventyr. Den Stockman Hall of Fame underviser besøgende historien om den spændende australske outback gennem uddannelses skærme. Den Quantas Grundlægger Museum giver et indblik i de tidligste luftfart erfaringer i Australien gennem udstillinger ligesom de Havilland DH50 og byen Canberra Boeing 707, som var den første Quantas jetfly registreret i Australien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar