søndag den 28. juli 2013

Fem bedste familie aktiviteter i Montreal Canada

Rejser du med børn kan være ganske udfordrende af mange grunde, en af dem er, at voksne og børn ikke altid har samme interesser. Fletning dine børns præferencer med din egen ofte er lettere sagt end gjort, ja ... og når du er på ferie og finde dig selv langt væk fra hjemmet, der er ingen flugt: du nødt til at finde en måde at underholde dine børn! Heldigvis, hvis du beslutter dig for at gøre det til Montreal denne sommer, vil du opdage, at tonsvis af familievenlige aktiviteter er tilgængelige: cool ting at gøre i Montreal bugne! Her er en liste over de fem bedste.

1. La Ronde

La Ronde, Montreal, Canada
La Ronde, Montreal, Canada
Med mere end 45 års virke bag sig, er La Ronde østlige Canadas største forlystelsespark, breder sig over mere end 590.000 kvadratmeter. Med mere end 40 forlystelser og attraktioner, herunder en af Nordamerikas højeste og hurtigste rutsjebaner, behov La Ronde omdømme ingen introduktion. Ikke alene vil det underholde hele familien til endeløse timer, men dens strategiske placering på Saint Helens Island (tilgængelig med metro fra øen Montreal) tilbyder et spændende syn på Montreal. Det skal også bemærkes, at bortset fra La Ronde, Saint Helens Island bugner med grønne områder, sport og underholdning aktiviteter.

2. Den olympiske Park

Montreal var vært for de 1976 Olympiske Lege og har forsøgt lige siden at fremme tiltrækningskraft Olympic Park ved at gennemføre alle former for aktiviteter for at holde stedet travlt. En af dem er Biodôme, som genskaber nogle af kontinentets økosystemer som den tropiske regnskov, det Laurentian ahorn skov, Gulf of St. Lawrence, Labradors kyst og Sub-Antarktis øer. Temperatur, jord, fauna og flora i disse økosystemers efterlignede der giver den besøgende til ikke kun at observere over 4.500 dyrearter, men også for at studere det miljø, hvor de rent faktisk bor i ørkenen.

Den olympiske Park huser også en Insectarium, en Botanisk Have og et planetarium. Det er også hjemsted for verdens højeste skrå tårn: sin højde på 165 meter er virkelig imponerende i betragtning af, at det blev bygget med en 45-graders vinkel! En kabelbane, der bringer folk til toppen byder på en fantastisk udsigt op af Montreal-området og St. Lawrence-dalen. Der er ingen tvivl om, at et besøg på Montreals Olympic Park vil efterlade både børn og forældre glade!

3. Den gamle havn

Montreals gamle havn byder på utallige aktiviteter for hele familien. Dens Science Centre, for eksempel, er en god måde at tilbringe et par timer at lære om videnskab og teknologi i et dynamisk og interaktivt miljø. Den gamle havn er også et af de bedste steder i Montreal at tage billeder af byen, da du får udsigt til vandet. Området byder på forskellige muligheder for sport og underholdning, mange steder rent faktisk finder sted der, herunder festivaler, koncerter, Cirque du Soleil shows osv. Desuden er den gamle havn en af de bedste steder at sidde ned og se Montreal fyrværkeri festival, som finder sted hver sommer mellem juni og august.

4. Montreal Impact

Hvis din familie elsker sport, en god eftermiddag eller aften aktivitet utvivlsomt ville være at gå se en Montreal Impact fodbold spil! Beliggende ved Olympic Park, blev holdets stadion renoveret bare sidste år, og kan byde mere end 20.000 besøgende! Den Montreal Impact udvikler i Major League Soccer (MLS) og holdets sæson strækker otte måneder mellem marts og oktober.

5. Mount Royal Park

Hvis din familie nyder at få nogle stilhed midt i byen, Mount Royal Park er det perfekte sted at tilbringe dagen. Beliggende på Mount Royal (en bakke beliggende i hjertet af Montreal, som topper ved 233 meter) blev parken indviet i 1876, og var oprettelsen af Frederick Law Olmsted, der også sker for at være den, der co-designet New York Citys Central Park! Ikke underligt da, at Mount Royal Park har høje og diversificeret træer, vandre- og cykelstier samt en menneskeskabt sø kaldet "Beaver Lake".

Mount Royal Park har også to belvederes der tilbyder uovertruffen udsigt over byen. Det er også den mest eftertragtede sted i Montreal for sports-elskere og folk, der elsker picnic. I sommeren, er vært for parken "Tam Tam Jam", som dybest set består af snesevis og undertiden hundredvis af lokale og besøgende indsamling til at spille hånd trommer, dans, lytte, og slappe af på søndag eftermiddag. På en solskinsdag, er Mount Royal Park absolut et must-see sted for hele familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar