onsdag den 25. december 2013

Top 8 turistattraktioner i München, Tyskland

Den tredje største by i Tyskland, München, er en uimodståelig valg for en familieferie, romantisk udflugt, forretningsrejse eller bare en improviseret tur. Men når du er i München, kan du komme på tværs af så mange interessante steder at besøge og så mange interessante ting at gøre, at du kan være en smule forvirret med hvor du skal starte. De naturlige ressourcer i denne fantastiske by, som floden Isar og forfriskende fugtige luft, giver mange indstillinger for en bred vifte af udendørs aktiviteter og forlystelser. Ikke at nævne, at byen ligger i nærheden den nordlige fod af de bayerske alper. Et andet problem er de rige historiske baggrund i München, som forlod for os en række bemærkelsesværdige bygninger, kulturelle steder, monumenter og andre historiske vartegn. Ud over den historiske arv, München er også en by i fremtiden, fordi du kan finde masser af moderne byområder, udsøgte restauranter, luksuriøse faciliteter og high-class service. Beliggende i hjertet af Europa, kan du rejse let fra og til overalt i EU, mens den uforglemmelig rejse starter, så snart du ankommer i byen. Faktisk kan du brug for meget mere end en hel ferie til at nyde alle de interessante steder, at denne by har at byde på, men næste er top 8 turistattraktioner i München, Tyskland, som er otte virkelig uimodståelige fristelser.

1. BMW Museum

Den enorme bygning i BMW Museum er absolut et imponerende og futuristisk syn at være vidne til, der ligger få kilometer nord fra byens centrum. Desuden stort kompleks af BMW Museum er en virkelig mirakel skat for alle BMW elskere og entusiaster, der kan drage fuld fordel af forskellige betagende udstillinger, samt lære mere om historien om BMW og bilindustrien. Den enorme udstillingsrum af interiøret giver en omfattende dagsorden om udviklingen af de fleste af BMW mærker, gennem talrige showcases af biler, lysbilledshow, teknologi -skærme, og der er endda en biograf sal. Samlet set hele det kompleks af museet er en state of the art moderne mesterværk, som er et fristende sted at besøge udefra, såvel som indefra.

2. Frauenkirche

Frauenkirche (aka Vor kære frue Domkirke) er et af de mest bemærkelsesværdige symboler i München. Det er beliggende lige i hjertet af byen, og det blev bygget i slutningen af det 15. århundrede, mens der er populære historier og myter om djævle, relateret til opførelsen af kirken. I dag er det ydre af domkirken er udstyret med to 99- meter høje tårne , toppet af løgformede kupler, mens facaderne omfatter sene gotik og renæssance arkitektoniske stilarter. Interiøret er også majestætisk og inspirerende, mens hvis du klatre på toppen det sydlige tårn, kan du nyde en spektakulær panoramaudsigt udsigt over Downtown München.

Frauenkirche, München
Frauenkirche, München

3. Marienplatz

Marienplatz er en af de mest berømte seværdigheder i München, som er placeret lige ved siden af Frauenkirche . Dette er sandsynligvis det bedste sted for at tage fantastiske billeder, fordi en række af imponerende bygninger og konstruktioner magisk omgiver pladsen. Det mest imponerende af dem er den gotiske facade af rådhuset, som omfatter fantastiske ornamenter, arkader, store vinduer og spir, mens et stort tårn dominerer hele bygningen. Et andet fængslende syn at overvære er Marias kolonnen, som er kronet af en statue af Jomfru Maria og står lige i midten af pladsen. Pladsen er også omgivet af talrige bygninger, cafeterier og restauranter, mens atmosfæren natten er endnu mere fængslende.

Marienplatz, München
Marienplatz, München

4. Den engelske have

Den engelske have er en offentlig park, der strækker sig langs hele nordøstlige radius af byen og dækker et stort område på den vestlige bred af floden Isar. Denne park er en malerisk blanding af grønne landskaber, historiske seværdigheder og rolige gangbroer, hvor du kan nyde de fineste afslapninger væk fra støj og pres fra byens centrum. Navnet på parken stammer fra dens typisk engelske landskabspleje, mens de interessante seværdigheder at vidne er mange, såsom Monopteros, et friluftsteater og Sckell monument. Parken er et unikt valg for utallige udendørs aktiviteter, såsom tennis, fodbold, jogging, fugleture, surfing, picnic, fotografere eller måske til romantiske gåture, især ved solnedgang.

5. Schloss Nymphenburg

Schloss Nymphenburg blev bygget i slutningen af det 17. århundrede, og det var dedikeret til herskerne i Bayern. Det er et storslået sommerpalads, som har en imponerende barok arkitektonisk design. Hvis du medtager dette godt særprægede syn på din rejse listen, kan du nyde et sted, hvor dimensionerne er intet andet end store og imponerende. De centrale facader af det enorme palads er malet i hvid, mens deres hustage er sande røde. Desuden vil du være omgivet af en kæmpe park med et samlet areal på næsten 200 hektar naturskønne haver, jordskorpen klare damme, blå vandveje, maleriske vandrestier, springvand eller kortvarigt - med en enestående natur pragt. Selv en hel dag er utilstrækkelig til at udforske de naturskønne haver, mens under en rundvisning, kan du også drage fuld fordel af det imponerende interiør.

Schloss Nymphenburg, München
Schloss Nymphenburg, München

6.  Allianz Arena

Allianz Arena er placeret i den nordlige ende af byen, og det er helt sikkert en anden attraktion, som du ikke kan gå glip af. Dette er en enorm fodboldstadion med en kapacitet på næsten 70.000 tilskuere, og det er et hjem til FC Bayern München og TSV 1860 München. Fantastisk ydre af stadion er et imponerende syn at være vidne til, først, fordi det er oplyst i forskellige farver om natten, og dels på grund af dens dramatiske størrelse. Det blev bygget i 2005 og fortsætter med at være en af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i München, selv om der ikke er nogen fodboldkamp eller et større arrangement på terrænet.


7. Olympiapark

Olympiapark er en anden fabelagtig facilitet, ligger et par kilometer nordvest fra byens centrum. Inden for det enorme område af parken ligger så mange interessante konstruktioner og seværdigheder at besøge, at du også kan have brug for endnu mere end en hel dag til at nyde dem alle. Det olympiske stadion, Olympic Tower, den olympiske skøjte arena og den olympiske hal er kun nogle få eksempler på de mest imponerende faciliteter i Olympiapark . Desuden i parken ligger en stor blå dam, som er en smuk accent til alle de grønne omgivelser, mens det bedste valg til at nyde alle området fra et enkelt sted, er fra observation platform Olympiaturm.


8. Koncentrationslejren Dachau

Koncentrationslejren Dachau var den første åbnede i Tyskland i begyndelsen af Hitlerismen i 1933. I øjeblikket lejren står som et mindesmærke for de tragiske konsekvenser fra Anden Verdenskrig og det er et unikt sted at huske fortiden. Monumentet er beliggende i den nærliggende by Dachau og det giver en detaljeret gennemgang af begivenhederne under nazismen gennem dokumentarfilm, museumsgenstande, skulpturer osv.

Dette er München - den største by i sydligste Tyskland, hvor man kan finde de fineste former af dine specielle og uforglemmelige ferie. Foruden top 8 turistattraktioner i München, Tyskland, er dette ti af de mest berømte og uimodståelige grunde til at du bør besøge denne smukke by. Selv en kort improviseret tur eller bare gå gennem byen er nok til at føle charmen og ånden i München, samt nyde de fængslende udsigter over bygninger, gader, floden, solnedgang, luften ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar