lørdag den 14. december 2013

Smukke Genova i Italien

Genova, Italien er hovedstaden i den nordlige italienske region Ligurien og betragtes som en historisk havneby. Det kan nås fra andre italienske byer som Milano, Torino, Rom og Toscana med toget, der har to vigtigste stationer i Genova, en i Brignole og en anden i Principe.

Havnen i Genova
Havnen i Genova
En lufthavn i Genova, Aeroporto di Genova, på den anden side forbinder med flere daglige flyvninger til og fra London, München, Paris, Madrid og andre europæiske storbyer. At komme omkring i Genova, Italien er også let da biler er let tilgængelige. Hvis du foretrækker at rejse med båd, er mange færgeruter i havnen i Genova. En tilbyder ture fra Barcelona, som tager omkring 18 timer, og fra Tanger, der tager omkring 46 timer.

Når du kommer til Genova, vil du blive behandlet for en bred vifte af museer og historiske steder. Blandt disse er de Hav og Naval Museer, Museum of Modern Art, Ethnographicla Museum, Museum of Fine Arts, Chiossone Museum for orientalsk kunst, som huser den største orientalske kunstsamling i Europa, Doria Naturvidenskabelige Museum, Katedral Museet og det liguriske Arkæologiske Museum.

Genova er også, hvor Museum of St. Augustine er placeret. Dette er et kloster, der har en omfattende samling af smukke middelalderlige kunstværker. Den Luxoro Museum, på den anden side, har en privat samling af ikke kun kunstværker, men også møbler eller kunstnerisk værdi.

Lanterna fyrtårn, Genova
Lanterna fyrtårn, Genova
Lige i hjertet af Genova er den største historiske centrum i Europa, der består af små gader og stræder kaldes Caruggi. En gåtur langs disse gader vil tage dig tilbage i tiden og give dig en fornemmelse af den gamle by og dens rige historie.

Og vi taler om historiske godbidder, kan du ønsker at besøge huset, hvor Christopher Columbus blev siges at have været født i Piazza Dante. Og så kan du spørge din tour guide til at tage til det ældste europæiske fyrtårn, Lanterna, som også er et populært symbol i Genova.

Kirkerne også bugne Genova, Italien og hver af disse arkitekturer meget - godt udformet og har en stor historie bag sig. Blandt disse er kirkerne San Giovanni di Pre’, San Donato og Santa Maria del Castello.

Med alle de betagende steder at se og ting at opleve her, er du garanteret til at have en storslået tid i Genova. Så skynd dig og book din ferie til denne fantastiske italienske by nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar