tirsdag den 31. december 2013

Rejseguide til Sicilien, Italien

Sicilien er den største ø ud for den sydvestlige spids af den italienske halvø i Middelhavet. Sicilien grænser op til Middelhavet i vest og syd med det Ioniske Hav mod øst og Det Tyrrhenske Hav nord for Sicilien er regionen adskilt fra fastlandet af Messina-strædet.

Sicilien Øen blev koloniseret af grækerne i det ottende - sjette århundrede f.Kr. , blev den første romerske provins i det 3. århundrede f.Kr. , faldt under byzantinsk herredømme i det 6. århundrede, under kontrol af det nordafrikanske Union i AD 965, og blev fanget af normannerne i 1060 AD. Sicilien har været forbundet med Kongeriget Italien i 1861.

Den moderne Sicilien er en autonom region i Italien. Regionen Sicilien omfatter også øerne Egadi, Lipari øerne, Pelagie øerne, Pantelleria, og øen Ustica. Sicilien er opdelt i ni provinser, herunder Agrigento, Enna, Caltanissetta , Catania , Palermo, Ragusa, Messina, Siracusa (Syracuse) og Trapani. Palermo er Siciliens hovedstad.

Sicilien, Italien
Sicilien, Italien
Sicilien er en af Italiens største attraktioner. Det er hjemsted for fine vine. Øen er velsignet med en i særhed sjældne skøn natur. Almindeligt kendt for sin kultur, mad og smukke landskab, Sicilien blev et populært turistmål i Middelhavet. Nyd sommeren, forår og efterår er mere effektive og milde vintre, Sicilien er en vidunderlig ferie destination.

Øen er fyldt med en række attraktioner, såsom de Æoliske Øer (en gruppe af smukke vulkanske ø), Egadiøerne (afslappende ø på vestkysten), Ustica (dykkercenter nær Palermo), Pantelleria (funk indflydelse arabisk) og Lampedusa og Linosa.

Etna, Sicilien
Etna, Sicilien
Et besøg til Sicilien ville ikke være den samme uden en tur til Etna, vulkanen stadig er aktiv. Du kan gå tre fjerdedele af vejen op ad vulkanen, hvor det gamle krater og herfra har du en god udsigt over hele Catania, langs kysten.

Nogle andre rejsemål i Sicilien, der er værd at overveje din tur til den smukke ø, herunder Cefalu (Sicilien største udvej, med charmerende gamle bydel og nogle fremragende restauranter og barer ), Eraclea Minoa (værd at besøge ruinerne af græsk anstændigt med en dejlig strand), Gole Alcantara (naturskønne kløfter skåret af Alcantara -floden i slutningen af Etna ), Mazara del Vallo (også kendt under arabisk indflydelse, herunder couscous festival) og Milazzo (porten til de Lipariske Øer, Øer, der i sig selv er værd at overveje, hvis du har tid.

Sicilien har to store lufthavne i Palermo og Catania. Catania Lufthavn er den største af de to, med indenlandske flyvninger til de fleste af Italien, nogle internationale ruter og mange charterfly. Palermo Lufthavn at modtage / udføre indenrigsflyvninger og nogle internationale lavprisselskaber. Sicilien har også tre lille lufthavn i Trapani og små øer Lampedusa og Pantelleria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar