mandag den 30. december 2013

5 steder at besøge i Amsterdam

Amsterdam er en af ​​de bedste små byer i verden med en rig arkitektoniske og historiske arv. Amsterdam Tilbyder brede kanaler, rigt begavet museer og historiske steder. Amsterdam er en af ​​de mest romantiske og smukke byer i Europa, hvor du kan nyde en uforglemmelig ferie. Det siges at være et land med overbærenhed og mangfoldighed.

Nyd her alle fordelene ved en storby, herunder rig kultur, eksotiske natteliv, internationale kæder af restauranter og meget mere, men det er stadig stille og har mindre trafik på grund af sine omfattende kanaler. Amsterdam er et sted, hvor du kan besøge en bred vifte af rekreative og kulturelle steder. Få oplysninger om flere turistattraktioner i byen gennem denne artikel.

Genoplev historien ved Anne Franks hus

Hvis du er en stor historie fan og elsker genopleve verden, som den var for årtier siden, er et besøg i Anne Franks hus er et must. Det er en af ​​de mest populære turistattraktioner ikke bare i Amsterdam, men i hele Europa.

Inden for murene af dette hus, hvor Anne Frank og resten af ​​hendes familie gemte sig fra rædslerne fra Anden Verdenskrig og nazisterne. Hurtigt frem i dag, er det en meget stærk påmindelse om rædslerne i holocaust ... noget, som resten af verden ville gøre alt i deres magt for at forhindre, at det sker igen. Millioner af turister og feriegæster besøger huset hvert eneste år. Så hvis du kommer til at besøge Anne Franks hus, er det bedst at besøge om morgenen for at undgå langsomme lange linjer.

Tag en sejltur på Amsterdam kanaler

Kanalerne i Amsterdam
Kanalerne i Amsterdam
Hvis du troede, Venedig er det eneste sted i Europa, der er berømt for sit netværk af lange kanaler (normalt besøgt af romantikere ved den måde), vil et besøg på Amsterdam Canal bevise dig forkert! Ligesom Venedig, Italien, e Amsterdam også berømt for sine kanaler med flere virksomheder, der tilbyder ture i hele den hollandske by i kanalbåde. Hvis dette er din første gang besøger Amsterdam, bør en kanalrundfart være på toppen af ​​din liste. Det vil give dig et andet perspektiv af byen og giver dig mulighed for at nyde det unikke udbud af Holland.

Krydstogter og rundrejser tager 45 minutter i gennemsnit. Men du kan tage længere udflugter med frokost, middag og ”hop på, hop og af” tjenester, der indgår i pakken. Det er den perfekte aktivitet for dem, der ønsker at komme væk fra tumult byliv og tage alle de stress væk!

Bliv overvældet i Amsterdams flydende blomstermarked

Blomstermarked i Amsterdam
Blomstermarked i Amsterdam
Er du på udkig efter noget at tage med hjem som en gave eller souvenir? Hvis det er tilfældet, så du ikke lede længere - Amsterdams berømte flydende blomstermarked har millioner af snit og potteplanter, blomsterløg, gryder, og andre væsentlige havearbejde redskaber, som du kan købe og medbringe tage med hjem. Vær dog opmærksom på at stedet kan få virkelig overfyldt. Når det er sagt, er det stadig et besøg værd ... så det værd at de lokale besøger stedet hyppigt! Holland er kendt for blomster, og det er selve grunden.Tag familien med til Artis Amsterdam Zoo

For planter og dyreelskere, Artis Amsterdam Zoo er det perfekte sted at være! Fremvisning af eksotiske planter og dyr, vil din familie aldrig løber tør for nye og fantastiske ting at se på. Med restauranter, cafeer, planetarier og legepladser, er det næsten umuligt at køre ud af sjove aktiviteter i et af de smukkeste og største zoologiske haver i Europa.

Van Gogh-museet

En af de mest populære attraktioner i Amsterdam, Van Gogh Museum.Et sted, hvor kreativiteten og produktiviteten af Vincent van Gogh er smukt vist frem. Museet viser 200 malerier og 500 tegninger, som led i sin permanente udstilling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar