torsdag den 26. december 2013

Top 10 ting at gøre i Melbourne, Australien

Melbourne er en by, der forstår at leve. Vælg mellem high-end restaurationer til jordnære rock-koncerter, skuespil, festivaler og blockbuster sportsbegivenheder, som alle finder sted på tværs af en by fuld af parker, haver og historisk arkitektur.

1. Et besøg på Eureka Skydeck 88 er en af de øverste ting på listen over ting at gøre i Melbourne, Australien. Dette er et observation dæk, der ligger på 88. etage i Eureka-tårnet, dette dæk tilbyder en fantastisk udsigt og utrolige udsigter.

Eureka Skydeck 88, Melbourne
Eureka Skydeck 88, Melbourne
2. The Melbourne Aquarium indeholder tre fulde etager af spændende undersøiske fisk og dyr. Denne attraktion betragtes som et af de mest populære steder at besøge, både for dem, der bor her, og dem, der bare besøge.

3. Tilbring dagen på Melbourne Zoo. Du vil være i stand til at se og interagere med mere end tre hundrede forskellige arter af vilde dyr, samt udforske en regnskov udstille og nyde mange andre aktiviteter.

4. Besøg Royal Botanic Gardens. Næsten hundrede acres af udsøgt vedligeholdt haver dateres tilbage til 1846 og skønheden af disse grunde gør det en af de øverste ting at gøre i Melbourne Australien.

5. The Melbourne Museum tilbyder seks etager af udstillingsgenstande, som er varierede nok til at tiltrække alle uanset dine præferencer og interesser. En have for børn og IMAX-teater er blot nogle af de tusindvis af ting at nyde her.

6. Kunstelskere bør stoppe af National Gallery of Victoria. Dette galleri indeholder to forskellige strukturer, der tilsammen holder titusindvis af malerier og andre kunstværker.

7. En af de mest populære ting at gøre i Melbourne er at slentre rundt Federation Square. Der er butikker, gallerier, museer, caféer og meget mere. Dette torv er centrum af downtown aktivitet, og der er mange shows og særlige arrangementer her i løbet af året.

Federation Square, Melbourne
Federation Square, Melbourne
8. Udforsk St Kilda Melbourne. Denne forstad tilbyder en strand og mole, samt fantastiske boliger og utrolige arkitektur.

9. En af de øverste ting at gøre i Melbourne Australien er at tage i et spil på Telstra Dome. Melbourne Cricket Ground har både cricket kampe og australske regler fodboldkampe.

10. Nyd Carlton Gardens og nyd den naturlige skønhed. Alle hoteller i Melbourne er bekvemt placeret, så en tur til denne betagende attraktion kan arrangeres, uanset hvor du opholder dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar