søndag den 29. december 2013

Alt dette skal du opleve i Rio De Janeiro, Brasilien

Søger oplevelser i Rio de Janeiro, Brasilien? Der er bogstaveligt talt hundrede af steder at se og ting at gøre i Rio de Janeiro! Denne by er enorm og med en masse historie! Der er noget for alle her, uanset om du er ude efter en afslappende, landskabelig stil ferie, eller noget lidt mere eventyrlystne. Du kan finde nogle af de smukkeste kirker, museer og historiske steder i verden her!

Der er også mange steder, der tilbyder nogle af de mest fantastiske udsigt, du nogensinde vil se. Strandene her har meget hvidt sand og er virkelig ren, selv om de har tendens til at få helt pakket. Der er ingen måde du kunne se alt Rio de Janeiro har at byde på, på få ugers ferie. Så for den rejsende, der måske ikke har en masse tid her, er her et udvalg af de bedste oplevelser i Rio de Janeiro, Brasilien.

Cristo Redentor

Corcovado Mountain Statue Cristo Redentor blev afsluttet i 1931 og er en af de mest anerkendte monumenter i verden. Denne 38 meter høje statue er en skal se i Rio de Janeiro og udsigten fra foden af statuen er absolut forbløffende, som du står 2.349 meter over byen. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på toget op, kan du også vandre til toppen.

Cristo Redentor, Rio De Janeiro
Cristo Redentor, Rio De Janeiro

Pao De Acucar

Sukkertoppen bjergene (et højere, den anden kortere) er et af Rio de Janeiros største vartegn. Du kommer til toppen via en to-trins svævebane. Du rejser i en 360 graders plexiglas svævebane til det første stop på Morro da Urca. Urca Hill er cirka 220 meter høj. Derefter kan du gå videre til den højeste af de 2 toppe Pao De Acucar. Udsigten på toppen af  Pao De Acucar er fra et udsigtspunkt på næsten 396 meter. Dette er en konkret skal opleves! Du må ikke begå den fejl at tro, at du har set nok, når du har set udsigten fra Cristo Redentor. Prøv Pao De Acucar ved solnedgang for en virkelig mind-blowing oplevelse.

Pao De Acucar, Rio De Janeiro
Pao De Acucar, Rio De Janeiro

Jardim Botanico

Jardim Botanico tilbyder en fredelig pusterum fra den hektiske aktivitet, der definerer meget af Rio. For dem, der elsker haver, er dette en skal se! Haven har mere end ni tusinde forskellige eksemplarer af brasilianske og eksotiske dyr end sine 55 offentlige hektar. Der er mange steder, hvor man bare kan sidde i skyggen og slappe af. Du kan enten bare vandre haverne gratis eller tage en guidet tur.

Ipanema strand

Ipanema-stranden og det omkringliggende kvarter er stedet at være for den stilfulde og berømte i Rio de Janeiro. Det har været vurderet den mest sexede strand i verden! Stranden er opdelt i segmenter, der er markeret med pæle. Et populært område at besøge er Post 10, hvor de unge og smukke er ofte findes. Post 9 er kendt som den homoseksuelle del af stranden. Ipanema Beach fik sin berømmelse, da Morales Vinicius skrev "The Girl From Ipanema" om en smuk kvinde, han så på stranden. Stranden er et smukt sted at besøge, selvom det kan få en smule overfyldt. Omkring stranden er mange smarte butikker og spisesteder og luksuriøse boligblokke.

Maracana Stadium

Maracana Stadium er det største fodboldstadion i Sydamerika og engang den største på Jorden. Den gigantiske Maracana Stadium blev bygget til at åbne 1950 World Cup i (VM i fodbold). Det har rekorden for den største fremmøde ved et finale i VM, da 199.854 betalende tilskuere proppet ind på stadion og mange flere udover. Hvis du efter den intense brasilianske fodbold oplevelse komplet med trommer, nødblus og sang, så kom til en kamp. Ellers er sport museum inde på stadion med fotografier, kopper og Pele’s berømte nummer 10 trøje en mere adstadig oplevelse. Dens officielle navn er ‘Mario Filho stadion’, men det hedder ”Maracanã” efter den lille flod, der løber ved siden af. Det var i 1990'erne modificeret til at blive en fuldt- siddende stadion og har nu plads til under 100.000.

Copacabana Beach

Copacabana er den mest berømte strand i verden! Det er en helt fantastisk strand og en skal se i Rio de Janeiro. Dette sted er virkelig pakket til bristepunktet. Hvis du ønsker at slappe endnu mere af, kan du finde massører tilbyder deres tjenester på stranden. Sælgere tilbyder også stole, kolde drikke, varme og kolde snacks, håndklæder og badetøj til salg. Der er også forskellige spil, som du kan deltage i langs stranden, såsom fod-volley. Copacabana strækker sig fra Morro de, Leme bakke mod nord- øst til Aproador klipper i syd -vest. Før opførelsen af tunnelen, der forbinder området med Botafogo i 1982, Copacabana var en uberørt bugt med maleriske klitter. På tidspunktet for opførelsen af Copacabana Palace var dette område hjem til blot 30.000 indbyggere. I dag er det et af de tættest befolkede områder i verden.

Copacabana Beach, Rio De Janeiro
Copacabana Beach, Rio De Janeiro

Theatro Municipal

Teatret er beliggende, med skæringspunktet mellem Avenida Rio Branco, og er inspireret af den parisiske stil. Designet af arkitekterne Francisco de Oliveira Passos, en brasiliansk, og den franske Albert Guilbert, bygningen har et værelse med en kapacitet på 2360 sæder (32m høj) og en scene af 28m dyb. Den onyx trappe ved indgangen, er dekoreret med lysekroner og statuer. I den gamle underjordiske restaurant, der er basrelief keramik af mesopotamiske inspiration formular og en charmerende decoraiton. 600 mennesker arbejder i det teater, der er vært for et orkester og en ballet selskab. Uanset om at deltage i et show eller tage en tur, det er værd at se denne overdådige 1909 teater, fyldt med forgyldte spejle, statuer, vægmalerier, mosaikvinduer og mousserende lysekroner.

Parque Nacional da Tijuca

Denne storslåede nationalpark omfavner byen med sine frodige skove. Dens fremragende ture og stier tilbyder nogle af de bedste udsigter over byen. Tijuaca indeholder de højeste tinder og er en af de største byparker i verden. Det meste af parken blev genopbyggede i det nittende århundrede. Dette land er så frugtbar og blev ryddet i løbet af det syttende og attende århundrede at gøre plads til sukker og kaffeplantager. Efter flere katastrofale jordskred, besluttede myndighederne at genskabe det oprindelige landskab og bedt en massiv restaurering kampagne mellem 1861 og 1888 blev der i alt 130.000 planter plantet. Du kan finde historiske steder, spektakulære udsigt, et smukt vandfald, et lille kapel og usædvanlige træer i denne tætte, tropiske nationalpark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar