onsdag den 1. januar 2014

Top 5 ting at gøre i Murcia, Spanien

Leder du efter nogle spændende ferieoplevelser i Murcia, Spanien i år? Så tag et kig på disse top fem gratis ting du kan foretage dig på din ferie i Murcia.

Besøg en fiesta - der er masser af gratis fester at besøge med familien. Prøv Bando de la Huerta om foråret, hvor hele Murcia byen er forvandlet til en fest, med musik, dans og masser at spise og drikke. Der er karneval som fejres rundt i hele regionen, tage et kig på karneval i Cartagena eller Lorca. Prøv en lokal landsby fiesta hvor der vil normalt være dansere, heste, gratis mad (og nogle gange drikke) og aktiviteter spredt ud gennem (ofte) en uge lang periode - spørg i de lokale barer, når din fiesta patronale fejres.

Nyd Mar Menor - der er så meget at gøre omkring Mar Menor i Murcia , at det er svært at vide, hvor du skal starte! Se sejlskibe fra mange af de små havne de flyder ud over dette indhav. Hos Lo Pagan at beundre de skøre kitesurfere fange luft. Nyd en storslået solen eller solen stige at kigge ud over de to have, Dos Mares, fra nogen af de interessante små byer - San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, San Javier, Los Nietos... Hvis du er heldig du vil fange den Patrulla Águilas fly, der flyver over og få en fantastisk airshow gratis!
Murcia, Spanien
Murcia, Spanien

Tag en vandretur - Murcia er et vidunderligt sted for en afslappende spadseretur eller en mere seriøs vandretur. Prøv Sierra Espuña Parque Regional med nogle af de højeste toppe i Murcia-regionen (Espuña bjerg på 1585m), eller det højeste bjerg i Murcia-regionen, Los Obispos på 2027m i Moratalla området. Selvfølgelig er der hundredvis af kilometer kystnære stier til at nyde - den regionale Calblanque park er et godt sted at starte - det er stille og robust. Og endelig hvad med at gøre din vandretur en lidt mere udfordrende ved at have en gå på geocaching!

 Tag på shopping - det er nemt at gøre tage på shopping i Murcia, fra de store indkøbscentre til gamle stil familie butikker, fra håndværk markeder til trendy detailforretninger. På en regnfuld dag (ja der er et par i Murcia !) Besøge et af de store indkøbscentre findes rundt om i Murcia -området. For en mere afslappet spadseretur prøve centrum i Murcia eller Cartagena, hvor du kan hente nogle designer slid. Eller se ud for markederne rundt Murcia området: samt de regelmæssige ugentlige torvedage der er særlige håndværker og middelalderlige markeder, hvor du kan finde traditionelle produkter såsom pølser, saltet kød, pickles, honning, håndværker brød, hjemmelavede bolsjer, ost og likører. Der er også håndværkere, der gendanne møbler, Carvers og drejere, smykker, krystal udskæringer mv.

Besøg det indre - komme væk fra strandene og de turistede områder og tage en tur omkring nogle af de smukkeste landsbyer og byer i det indre af Murcia. Der er Sierra Espuña Parque Regional, vin byerne Yecla og Jumilla i det nordøstlige, det Ricote Valley-området med Sierra de la Pila og over til den langt nordvestlige der Caravacca de la Cruz og Moratalla. Alle disse steder er stor for en tur omkring de middelalderlige byer, folk ser i de smukke torve eller fange op på dine kulturelle aktiviteter. Du kan finde bjerge, floder, slotte, vandmøller, bodegaer og venlige nysgerrige lokale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar