lørdag den 4. januar 2014

Din bedste guide til Avignon, Frankrig

Den smukke franske by Avignon er et fantastisk sted at besøge! Det er yderst populært blandt turister på grund af sin historiske betydning og fantastiske vartegn. Byen ligger i departementet Vaucluse, i den syd- østlige del af landet. Tilnavnet ”pavernes by”, den vidunderlige by er hovedstaden i rigionen og dens største bosættelse.

Avignon har bevaret sit historiske centrum, volde, dens berømte bro og vidunderlige pavelige palads. At besøge Avignon er uden tvivl en mindeværdig oplevelse. Hvis du gerne vil besøge denne UNESCO verdensarv sted, bør du læse denne inden du rejser. Det vil fungere som din bedste turist guide til Avignon.

Det pavelige palads (Palais des Papes)

Du ved sikkert, at Avignon plejede at være hjemsted for paver og anti-pavers fra under det katolske skisma mellem 1309 og 1423. Det vidunderlige pavelige palads (Palais des Papes), der anvendes til at være deres bopæl i det 14. århundrede. Som en af Europas største middelalderlige gotiske strukturer, den vidunderlige palads er en yderst populær vartegn i Avignon og hele regionen. Sammen med det historiske centrum af Avignon blev palæet indskrevet på listen over UNESCO verdensarv sted. Slottet tiltrækker i dag omkring 650.000 besøgende årligt, er en af de mest besøgte attraktioner i Frankrig. Det imponerende palads står på pladsen med det samme navn. Hvis du besøger Avignon, vil slottet helt sikkert være den første øjekast vil du ønsker at se.

Palais des Papes, Avignon, Frankrig
Palais des Papes, Avignon, Frankrig

Notre Dame des Doms

Avignon katedral, Notre Dame des Doms er en anden storslået vartegn for byen. Den romanske bygnings stor del blev bygget i det 12. århundrede. Den romersk-katolske katedral er et fransk National Monument. Det vigtigste fokus i katedralen er den vidunderlige statue af Jomfru Maria. Det indre af katedralen er også meget attraktivt, boliger nogle fantastiske kunstværker. Den gotiske udskæring, pave Johannes XXII mausoleum er måske den smukkeste.

Notre Dame des Doms, Avignon, Frankrig
Notre Dame des Doms, Avignon, Frankrig

Pont d' Avignon

Den berømte bro, Pont d' Avignon er en anden populær attraktion besøgende i byen. Den middelalderlige bro er også kendt som Pont Saint- Bénezet. Det er en meget vigtig varetegn i Avignon, som bruges til at spænde over Rhône-floden mellem Avignon og en mindre kommune (Villeneuve-les- Avignon) under det 12. århundrede. Af den oprindelige bro der kun forblev fire buer og Philippe le Bel tårnet. Resterne af broen er meget populære blandt de besøgende.

Pont d’Avignon, Avignon
Pont d’Avignon, Avignon

Musée du Petit Palais

Hvis du er interesseret i museer, vil jeg foreslå dig at besøge den spektakulære Musée du Petit Palais . Åbnet i 1976, er museet, der ligger for enden af pladsen, hvor den pavelige Palace kan findes. Det indeholder udstillinger af renæssance malerier fra Italien og i Avignon skole. Hvis du elsker kunst, vil jeg foreslå dig ikke at gå glip af dette museum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar