fredag den 31. januar 2014

Rejseguide til Kap Verde øerne

Kap Verde er en fantastisk, uspoleret destination, en unik blanding af afrikanske, portugisiske og brasilianske kulturer. Hvis du ønsker at nyde privatlivets fred og nærværet af en naturlig og varm indbydende atmosfære, hvor det krystalklare vand, de fine, hvide sandstrande og solnedgange er spektakulære, som giver dig ferieminder, der vil vare hele livet, så er Kap Verde-øerne en ideel destination for din ferie. Kap Verde er et sted med utrolig skønhed, for at nyde og vende tilbage igen, fordi en tur på dette turistmål er simpelthen aldrig nok.

Hvis du ønsker at prøve noget nyt, vil et besøg på Kap Verde øerne være en unik oplevelse. Kap Verde som turistmål, er en øgruppe bestående af 10 øer og 5 holme beliggende 483 kilometer på grund vest for Dakar, Senegal, i Nordatlanten, og er en del af Makaronesien øko-region. Kap Verdes samlede areal er 4.033 kvadratkilometer. Øerne strækker sig over en afstand på 350 kilometer nord til syd og øst til vest 300 km.

Kap Verde strand
Kap Verde strand
Hver af de ti øer har sine egne særlige kendetegn, de har sin egen appel med varierede landskaber, en enestående kulturarv og en række aktiviteter, der passer alle, vil rejsende ikke blive skuffet over landets strande, som alle er omkranset med turkise vand, og pyntet med vulkansk natur og sandet tørre områder. Nogle af øerne er flade, og de er mere blæsende end fastlandet, derfor vinden medfører fordele, øerne er særligt populære i sport betingelser og enhver besøgende kunne lære at surfe eller at lade vinden tager dig, som du forsøger for kite -og windsurfing.

Kite surfing i Kap Verde
Kite surfing i Kap Verde
Kap Verde er et paradis for vandsport entusiaster, det er en af de bedste surfing destinationer i verden. Geologi, vandreture og dykning entusiaster vil være mere end tilfreds med det, Kap Verde har at tilbyde. Der er også en god scene for konkurrencemæssig fiskeri, men med turisme udvide det stærkt frarådes for at bevare den marine mangfoldighed i Kap Verde et farvande.

Ligesom de øer, hvor de bor, er mennesker fra Kap Verde et fantastisk folk inde og ude. De afspejler en fortryllende blanding af deres afrikanske og europæiske rødder. Beboere på Kap Verde holder gerne meget overstrømmende festligheder med smukke tøj , store mængder af god mad, mange venner og familie, og selvfølgelig masser af musik , sang og dans . Kap Verde musik samtidigt gennemborer hjertet og inspirerer frigivelse, det er en dæmpet af en unikt tropisk musik af alle afro- atlantiske musik: Brasiliansk samba og cubanske Rumba.

Kap Verde er alt hvad du behøver for spændende, genskabe og afslappende ferie, vil du aldrig finde et sted med store strande, der giver mulighed for alle former for vandsport, imponerende bjerge, høj kvalitet fisk, forskellige typer af lækre fisk og skaldyr, melodisk skønhed dets musik og venlige mennesker.

Dykning i Kap Verde

Kap Verde-øerne er en dykker paradis med vrag at udforske, rige tropiske undersøiske flora og et stort udvalg af fisk. Kap Verde dykning tilbyder en meget bred vifte af dyk og kurser på nogen af øerne. De dybe Kap Verdes farvande tilbyder vulkansk lava stimer faldende lutter væk for at afsløre huler og revner fuld af tropiske fisk, muræner og hummer, haj og manta. Der er også mange vrag ligger inden for dykning dybde i Kap Verdes. Der er 25 dykkersteder på Sal Island, Kap Verde herunder webstedet for 1966 fragtskib ”Santo Antao”, hvis rust hulk kan ses på de forskellige dybder.

Hvis du har en eventyrlyst og kan lide at dykke, hvor kun få andre har været, Kap Verde er for dig. For de turister, uden nogen erfaring med dykning, og du ønsker at se, hvordan det er at se under vandet, Kap Verde har dykkerskoler, der er tilgængelige på følgende placeringer: Santa Maria, Sal, Vila do Tarrafal, Santiago, Sal Rei, Boavista, Mindelo Sao Vicente, Sao Filipe, Fogo, vil give dig mulighed for at opdage neddykkede underværker. Dykning er for alle niveauer af kompetence.

Der er mange spændende steder at besøge i Kap Verde, er her kommer folk, der ønsker at nyde denne vidunderlige omgivelser med blændende turkisblå vand og hvide sandstrande, for en fantastisk oplevelse denne destination er værd at blive besøgt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar