lørdag den 11. januar 2014

7 ting du skal opleve i Honduras

Honduras strande er nogle af de smukkeste i området og nyde en afslappende tid på en af dem er uden tvivl en af de bedste oplevelser i Honduras. De bedste strande i Honduras findes i Bay Islands og omfatter West Bay Beach, Tabyana strand, Mahogany strand, Sandy Bay stranden i Roatan, samt Guanaja strand og Chepes Strand i Utila.

Heldigvis er afslapning på stranden ikke den eneste aktivitet du kan foretage dig i Honduras. Der er mange flere sjove ting, du kan gøre i Honduras udover at få en god og sprød solkulør! De omfatter:

Eksotiske strande i Honduras
Eksotiske strande i Honduras

Nyd en behagelig gåtur i troperne

Honduras botaniske haver er gode steder at nyde dejlig dag ture og opleve synet af tropiske regnskov planter og fugle uden at skulle vove sig for langt fra sporerne til turister.

Blue Harbor Tropical Arboretum i Roatan og Carambola Botanisk Have i Sandy Bay er meget populære botaniske haver i Honduras, men hvis du er nødt til at besøge en det vil være Lancetilla Botanisk Have i Tela. Lancetilla er ikke kun verdens anden største tropiske botaniske have, men haven giver også mulighed for sjov guidede ture og flod svømning.

Lær at dykke

Honduras er et fantastisk sted for dykning og et af de bedste steder i Mellemamerika for at få dykke certificeret uden at brænde et hul i lommen. Øen Utila er samlet det billigste sted at få certificeret, selvom du vil finde mange mere overkommelige muligheder i Roatan, West End og West Bay.

Der er omkring et dusin af dykkercentre at vælge imellem med rimelige priser. Nogle af de mest populære dykke operatører i Honduras er West Bay Divers, Barefoot Divers, Enomis Dykkere og Captain Morgans Dive Centre.

Se dyreliv og nyd jungle ture

Honduras er et fantastisk sted for økoturisme og dyreliv fotografering er, hænderne ned, en af de top turist ting at gøre i Honduras. Bedst af alt, der er hundredvis af steder i landet kan du gå til at se og fotografere alle slags dyr.

Øen Roatan er et populært turistmål for familier med børn at se og pet dyreliv. Du kan klappe delfiner på Anthonys Key Resort (Sandy Bay), se fugle og sommerfugle på Butterfly Gardens i West End og foder leguaner på Arch Iguana park i fransk Havn.

Men hvis du ønsker at se fugle og andet dyreliv i en mere naturlig indstilling, du bliver nødt til at få en smule off -the- slået-track til Honduras fastland. Macaw Mountain Bird Park i Copan er et af de bedste steder i landet for fugl spotting, mens La Moskitia , Pico Bonito og "Cuero y Salado" nationalparker (nær La Ceiba ) tilbyder gode muligheder for Eco-lodge ophold , samt guidede båd og jungle ture.

Besøg de gamle Maya ruiner

Besøger Maya ruinerne er uden tvivl en af de mest populære turist ting at gøre i Honduras. Mayaerne site af Copan er der, hvor du vil finde den gamle Maya ruiner steder og seværdigheder, som omfatter trin pyramider, skulpturelle monumenter, pladser, tunneler, et amfiteater, templer og grav steder (Sepulturas).

Maya ruinerne i Copan, Honduras
Maya ruinerne i Copan, Honduras
De mest interessante strukturer på Copan stedet er boldbane og Hieroglyphic Stairway, som er den ældste overlevende Maya hieroglyffer script i verden. Besøger Copan stedet koster omkring $ 17 (herunder adgang til Copan museum), og du kan udforske stedet på din fritid. Men hvis du ønsker at lære om mayaerne det er værd at leje en lokal guide fra den nærliggende by Copan Ruinas (10 minutters gang fra Copan ruinerne).

Svømme og dykke med marine liv

Som nævnt tidligere, slapper af på en strand og nyde vandbaserede aktiviteter er nogle af de populære ting at gøre i Honduras, selvom sjov på vandet ikke får nogen mere spændende end under det! Dykning og svømning med delfiner og hajer er virkelig et must, især hvis du aldrig har oplevet svømme med disse smukke skabninger før.

Honduras ' Bay Islands er den primære destination for snorkling med delfiner og dykning blandt revhajer. Utopia Dive Village i Utila og Waihuka dykkercenter på øen Roatan er to af de mest populære.

Tag en rapelling tur

Et besøg i Honduras ville ikke være komplet uden at gøre en rapelling tur. Ligesom resten af Mellemamerika, rapelling er store i Honduras, så der er mange muligheder for turister til at vælge den rigtige zip linje tour i Honduras.

De mest populære destinationer for rapelling ture i Honduras er Bay Islands (Islas de la Bahia) og nationalpark Pico Bonito hvor du kommer til zip linje gennem baldakin af junglen. Populære operatører inkluderer Gumbalimba Park, Jungle Top Zipline Adventure, Christopher Tours, Pirates of Caribbean rapelling, og South Shore zip linje.

Nyd en ridetur

Ligesom dykning, ridning er en forholdsvis billig ting at gøre i Honduras, og mens i landet er det en god ide at gøre en hesteryg rundvisning af en slags.

Du kan nyde ridning på stranden i Roatan West End med El Rancho Barrio Dorcas og Christopher Tours, eller et landskab tur på hesteryg rundt Copan og La Ceiba med Finca el Cisne, Omega Tours (Jungle Lodge) og Hacienda San Lucas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar