lørdag den 18. januar 2014

Nicaragua - Den skjulte perle i Mellemamerika

Arkitektur fra Kolonitiden, tropiske øer, hvide sandstrande, røde og sorte vulkaner, rolige søer, skove oppe i skyerne, mangfoldig flora og fauna, varme mennesker og god mad er blot noget af det Nicaragua har at tilbyde. Nicaragua er det største land i Mellemamerika syd for Mexico, og er beliggende i troperne mellem Honduras og Costa Rica.

Nicaragua er også et af de hurtigst voksende arbejdsmarkeder for at undervise i engelsk i Mellemamerika. Det tilbyder en lave leveomkostninger og de laveste kriminalitet i regionen. Desuden, i modsætning til Costa Rica og Panama, der er blevet begunstiget destinationer for turister og pensionister fra USA og Canada i årtier, Nicaragua er stadig stort set uopdaget af turister og udlændinge.

Nicaragua er et land med 6 millioner og kan prale med en multietnisk befolkning, der omfatter oprindelige folk, europæere, afrikanere, asiater og dem med mellemøstlige oprindelse. Spansk er det primære sprog, men mange indfødte dialekter, herunder miskito, sumo og Rama, der også tales. De mange kulturelle påvirkninger, der har formet Nicaragua gennem århundreder kan ses overalt og overalt, fra de lokale markeder til universitetets klasseværelser, og i de forskellige kulinariske lækkerier, der kan nydes i hele landet.

Granada

En af de ældste byer i Mellemamerika, Granada er farverige og fyldt med historiske og kulturelle skatte. En fantastisk kombination af kirker, museer, boutique hoteller, brostensbelagte gader og lækker mad har gjort Granada en af de store destinationer i Mellemamerika.

Managua

Momotombo, Nicaragua
Momotombo, Nicaragua
Hovedstaden i Nicaragua, Managua blev først for nylig hærget af årtiers borgerkrig og politiske stridigheder, men i de seneste årtier har byen prellede og blevet genopbygget. Managua er kendt som "Krigens datter" og "Fredens by" med rødder, der går tilbage til forhistorisk tid. Med en befolkning på 1,4 millioner mennesker Managua er den primære politiske og økonomiske centrum i landet.

Denne smukke by er omgivet af Momotombo vulkan, og tilbyder også et stort udvalg af restauranter, barer og kulturelle attraktioner. Det gør en stor base for at udforske Nicaraguas strande, tropiske skove og vulkanske søer.

Leon og det nordlige Nicaragua

Den traditionelle by Leon ligger omkring 56 miles fra Managua og var i mange år den vigtigste politiske, militære, kunstneriske, kulturelle, intellektuelle og religiøse centrum af landet. I dag er det den næststørste by i Nicaragua. Kolonial arkitektur, kirker og god mad gør af denne by et charmerende sted at besøge og nyde. Fra Leon nyd et krydstogt til Juan Venado Island, et virkelig vigtigt naturreservat i landet, berømt som nogle vitale kystnære vådområder region. Også fra Leon, klatre "Cerro Negro" Volcano, og glem ikke at glæde dig selv med en mojito foretaget af lokalbefolkningen eller fantastisk "Flor de Cana" Rum, Salud!

Corn Islands

Corn Islands, Nicaragua
Corn Islands, Nicaragua
Beliggende omkring 45 miles fra den caribiske kyst i Nicaragua Corn Islands er det paradis, du drømmer om i de døde af vinteren! Her turkise vand, palmer træ og hvidt sand gør denne fredelige, uudviklet, og afslappede at placere en stor destination for at opdage og bare slappe af! Øerne tilbyder store vandreture og de omkringliggende farvande give nogle af de bedste dykning og snorkling i hele Caribien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar