lørdag den 4. januar 2014

Smukke steder at besøge i Filippinerne

Planlægger du en ferie til Filippinerne? Her er en god liste af smukke steder du skal besøge på din rejse til Filippinerne.

Tubbataha Reefs Natural Park

Tubbataha Reefs Park er et af de mest uberørte steder du kan gå i Filippinerne for at udforske livet i havet. Tubbataha prale med en fantastisk koralrev, der spænder over 22 kilometer lang og tilbyder masser af muligheder for snorkling og dykning hele året, selv om dykning betingelser er bedst mellem marts og juni.

Tubbataha Reefs Natural Park
Tubbataha Reefs Natural Park
For at komme til Tubbataha Reefs, er du nødt til at fange enten et fly eller færge fra Manila eller Cebu til Puerto Princesa ( Palawan ). Flyet er absolut den hurtigste måde (1 time) for at komme der, selvom den super færge er billigere, hvis du er på et budget. Når du ankommer i Puerto Princesa, vil du være i stand til at booke ture til revene i Tubbataha med en af de mange dykke operatører der.

Chocolate Hills

Chocolate Hills er en anden vidunderlig naturlig attraktion, som vi er nødt til at føje til listen af smukke steder i Filippinerne. De Chocolate Hills er fundet i Visaya øerne og er et fantastisk pyramide-lignende græs formationer spredt ud over Bohol, som du ikke finder andre steder i verden.

Chocolate Hills, Bohol
Chocolate Hills, Bohol
For at få den bedste udsigt af Chocolate Hills, vil du ønsker at hovedet til byen Carmen. Der finder du turistbyen Chocolate Hills Complex, som har en etage, der tilbyder panoramaudsigt over bakkerne.

Pagsanjan Falls

Pagsanjan Falls (Magdapio Falls) er placeret i Luzon, og de er uden tvivl en af de mest populære turistattraktioner i Filippinerne på grund af den fantastiske natur og vandløb.

Pagsanjan Falls, Filippinerne
Pagsanjan Falls, Filippinerne
Pagsanjan Falls er også et af de smukkeste steder i Filippinerne at besøge for en sjov dag tur fra Manila, da du vil være i stand til at udforske huler og skyde strømfald på en bambus kano. Hvis du ønsker at nyde en tur på Pagsanjan Falls på en udhulet kano, skal du bestille en Pagsanjan Falls tur fra Manila med lokale hoteller og tour selskaber såsom Tripinas og Manila opholdet.

Mt . Pulag

Hvis du leder efter smukke steder at vandre og klatre i Filippinerne, vil du opdage, at Mount Pulag er en af de smukkeste og bedste bjerge til klatring og trecking i Filippinerne. Mt. Pulag er også et af de højeste bjerge i landet og national park, der omgiver det, det er fyldt med smukke kløfter og frodige skove vrimler med sjældne arter af planter og dyreliv.

For at komme til Mt. Pulag nationalpark fra Manila, skal du først nødt til at fange en bus til Baguio City (tager omkring 6 timer) og derfra fange en jeepney eller bustur til Ambangeg (som tager omkring 2 timer). Siger dette, er det bedst at reservere en jeepney tur i Ambangeg da offentlige busser ikke tager dig hele vejen til parkerne s ranger station.

Det koster omkring $ 16 til at komme ind i Mt. Pulag national park, og en gang inde i parken, du bliver nødt til at hyre en lokal tour guide til din varighed af dit ophold i parken. For at give en idé om priserne, en lokal rejseleder for op til syv personer koster omkring $ 12 (500 filippinske pesos) i 2 dage og 1 nat, som er forholdsvis billig, men du kan kun opholde sig i parken for et maksimum på 4 dage, og 3 nætter.

Bantayan Island

Bantayan Island er uden tvivl en af de smukkeste pletter i Filippinerne for at nyde en strandferie. Bantayan Island er hjemsted for smukke badebyer som Santa Fe, som kan prale lavvandede turkisblå vand og en smuk hvid sand kystlinje.

Bantayan Island, Filippinerne
Bantayan Island, Filippinerne
Bantayan Island er uden et spørgsmål, stedet at gå i Filippinerne til iblødsætning og afslapning under solen i løbet af dagen, og om aftenen kan du fange nogle af de mest romantiske udsigter til solnedgangen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar