fredag den 6. september 2013

Sao Paulo - en af ​​de største byer i verden

Sao Paulo er den største by i Brasilien og verdens syvende største by målt på befolkning. Den udøver stærk regional indflydelse inden for handel , økonomi, kunst og underholdning samt en stærk international indflydelse. Sao Paulo er sandsynligvis også en af ​​de mest undervurderede byer som rejsedestination, ofte overskygget af andre steder i den brasilianske sol & strand kredsløb såsom Rio de Janeiro og Salvador. Det er i virkeligheden en stor by at udforske, med sine egne idiosynkrasier, den udsøgte måde at leve af sine indbyggere , for ikke at nævne de verdensklasse restauranter og forskelligartede regionale og internationale retter til rådighed for enhver smag.

Sao Paulo er hjemsted for flere vigtige monumenter, parker og museer, såsom den latinamerikanske Memorial, Museum of det portugisiske sprog, Sao Paulo Kunstmuseum og Museum of Ipiranga. Byen rummer mange højt profilerede arrangementer, ligesom Sao Paulo Art Biennial, Brasilien Grand Prix Formel 1 Sao Paulo, Sao Paulo Fashion Week, ATP Brasil Open og Sao Paulo Indy 300. Sao Paulo er vært for verdens største Gay Pride Parade i henhold til Guinness Book of World Records og Sao Paulo Carnival.

Sao Paulo
Sao Paulo
Avenida Paulista, ( Paulista Avenue ) er en af ​​Sao Paulos mest populære postkort , da det er de stolte af paulistanos. Det er en af ​​de største business centre, og formentlig den største kulturelle område i byen. Dens arkitektoniske kontrast afspejler, at alléen ligger mellem de "gamle" og "nye" dele af byen. Alléen og dens omgivelser, såsom Rua Augusta, Alameda Santos og Rua Oscar Freire, indeholder talrige shop gallerier, kunstgallerier, teatre, biografer, barer, hotel, cafeer, boghandlere, og gourmetrestauranter.

Parque do Ibirapuera er en af ​​de største parker i Brasilien og Latinamerika og dens betydning for Sao Paulo er sammenlignelig med Central Park i New York City. Aktiviteter, der støttes og tilbydes her, er for alle aldre og smag: løb, ridning en cykel, spille fodbold eller basketball, praktiserende thai chi eller yoga. Den huser forskellige museer, monumenter og kulturelle aktiviteter.

Man kan tage en historisk by Tour, en panoramisk tour for dem ivrige efter at få en introduktion til historie, kultur og livsstil i byen. Byen Turen tager omkring 3 timer, hvorunder den besøgende vil passere forbi steder i Sao Paulo Old Centre og blive fortrolig med højdepunkter såsom katedralen af Se, Gårdhave do Colegio (kort stop ved pladsen, det sted, hvor byen blev grundlagt ), klosteret Sao Bento, den Banespa Building (Sao Paulo " Empire State Building" ), Martinelli Building (den første skyskraber i Sydamerika), Viaduto do Cha ( Tea viadukt ), Municipal Theater, Sala Sao Paulo koncertsal, Estacao da Luz togstationen og det kommunale marked.

Sao Paulo er en af ​​landets mest etnisk mangfoldige by. Efter slaveriets afskaffelse ( 1888 ) modtog Sao Paulo stigende antal europæiske indvandrere , de fleste fra Italien , efterfulgt af Portugal, Tyskland og Spanien. I 1897 gjorde italienerne op over halvdelen af ​​byens befolkning . Portugisisk, spaniere, tyskere, japansk, jøder, armeniere og kristne syrisk - libanesiske samt Øst - europæere kom også i et betydeligt antal . I midten af ​​det 20. århundrede begyndte mange fra tørkeramte nordøstlige Brasilien for at migrere til Sao Paulo.

Sao Paulo betragtes som en alpha verden by i henhold til den Global City økonomiske system. Ifølge nogle kilder er Sao Paulo forventes at have den næsthøjeste økonomiske vækst i verden mellem 2011 og 2025, selv om New York og Tokyo blev forventes at være den største i 2025.

Fakta og historie

  • Lokation: Brasilien
  • Grundlagt : 1554
  • Befolkning : 11.300.000
Den portugisiske landsby Sao Paulo dos Campos de Piratininga var præget af grundlæggelsen af ​​Colegio de Sao Paulo de Piratininga den 25 jan 1554. Jesuit College på tolv præster inkluderet Manuel da Nobrega og Jose de Anchieta og deres struktur blev placeret på toppen af ​​en stejl bakke mellem floderne Anhangabau og Tamanduatei . De havde først en lille struktur bygget af vædret jorden, foretaget af de indiske arbejdere i deres traditionelle stil. Præsterne ønskede at evangelisere - undervise indianerne , der boede i Plateau regionen Piratininga og konvertere dem til kristendommen. Stedet blev adskilt fra kysten ved Serra do Mar , kaldet af indianerne Serra Paranapiacaba .

For de næste to århundreder udviklede Sao Paulo som en fattig og isoleret landsby, der overlevede stort set gennem det meste indfødte befolknings dyrkning af opholdsudgifter afgrøder. I lang tid var Sao Paulo den eneste landsby i Brasiliens indre, som rejse var for svært at nå området. Mem de Sa forbød kolonister at bruge " Path Piraique " på grund af hyppige indiske razziaer langs det.

Den 22. marts 1681 flyttede Marquis de Cascais, donee af kaptajn Sao Vicente , hovedstaden til landsbyen St. Paul, udpege det "Head of anfører." Den nye kapital blev oprettet i april 23 1683 med store offentlige festligheder.

I det 17. århundrede var Sao Paulo et af de fattigste region i det portugisiske koloni. Det var også i centrum af indvendige koloniale udvikling. Fordi de var ekstremt fattige , kunne Paulistas ikke råd til at købe afrikanske slaver , ligesom andre spanske kolonister. Opdagelsen af guld i regionen Minas Gerais, i 1690'erne , bragte opmærksomhed og nye bosættere til Sao Paulo. Den nye Fast anfører i Sao Paulo og Minas do Ouro blev oprettet i November 3, 1709, da den portugisiske krone købte anfører i Sao Paulo og Santo Amaro anfører fra hans tidligere støttemodtagere.

Den 11. juli 1711, blev byen Sao Paulo ophøjet til byens status. Omkring 1720'erne, var guld fundet af pionererne i regionerne nær hvad er nu Cuiaba og Goiania.

Efter Brasilien blev uafhængigt fra Portugal i 1823, som angivet af Dom Pedro I, hvor monumentet Ipiranga ligger, han kaldte Sao Paulo som en Imperial City. Fra 1869 og fremefter blev Sao Paulo forbundet til havnen i Santos ved Railroad Santos - Jundiai, med tilnavnet The Lady. I slutningen af ​​det 19. århundrede, som er forbundet flere andre jernbaner interiøret til statens hovedstad. Sao Paulo blev punktet konvergens af alle jernbaner fra det indre af staten. Kaffe var den økonomiske motor for stor økonomisk og befolkningstilvæksten i State of Sao Paulo.

Af den tid, Brasilien blev en republik i 15 November 1889, kaffe var eksporten stadig en vigtig del af Sao Paulo økonomi. Sao Paulo voksede stærkt i den nationale politiske scene, på skift med det også rig staten Minas Gerais i valget brasilianske præsidenter, en alliance der blev kendt som " kaffe og mælk", da Minas Gerais var berømt for sine mejeriprodukter.

I dag, Sao Paulos vigtigste økonomiske aktiviteter som følge af tjenester rendering industrien - fabrikker er siden længe borte, og ind kom finansielle institutioner, advokatfirmaer, konsulentfirmaer. Uanset , op til denne dag, gamle fabriksbygninger og pakhuse stadig dot landskabet i kvarterer som Barra Funda og Bras. Nogle byer i nærheden af ​​Sao Paulo, såsom Diadema , Sao Bernardo do Campo, Santo Andre og Cubatao stadig stærkt industrialiserede til i dag , med fabrikker, der producerer fra kosmetik til kemikalier til biler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar