tirsdag den 10. september 2013

5 vigtigte seværdigheder til en forlænget weekend i Kiev, Ukraine

Du vil ikke blive sidde stille længe, ​​når du besøger Kiev. 48 timer er mere end nok tid til at få en fornemmelse for denne store by og tjekke nogle af de mest spektakulære steder. For turister er Kiev let at navigere med engelske tegn i undergrundsbanen og gader, der peger på alle de byer centrale turister destinationer .

Med 48 timer i den by jeg turnerede rundt i et langsomt bugtende tempo, lad mig slappe af og nyde alt det Kiev havde at tilbyde. Fra barer til berømte historiske seværdigheder og hellige kirker her er et par af de Kiev højdepunkter jeg nød.

Pechersk Lavra Cave Monastery

Et af de mange smukke steder for tilbedelse på Pechersk Lavra Cave Monastery i Kiev, Ukraine

1. Kiev Pechersk Lavra ( The Cave Monastery ) - Kendt som en højtstående kloster og brudt i to, den øvre og nedre Lavra , denne religiøse kompleks huse flere imponerende kirker med guld spir nå mod Himmelen. For pilgrimme Lavra er den mest mest hellig jord i landet går tilbage til 1051. Det er også hjemsted for en underjordisk grotte system bruges ved at tilbede munke, der levede og studerede der.
Kiev Pechersk Lavra, Kiev
Kiev Pechersk Lavra, Kiev

Nu er de mere end 900 år gamle huler holder resterne af den mumificerede munke, herunder deres grundlægger. For pilgrimme besøger hulerne er et yderst vigtigt åndelig oplevelse, og mens jeg var nede i dybden af ​​labyrinten, holder min lys for lys som jeg kiggede over mumificerede rester af gamle åndelige ledere , bemærkede jeg pilgrimme hengivent kysse sarkofager viser det åndelige vigtigheden af ​​dette sted, gå der!

Pilgrims afslutter Pechersk Lavra Cave Monastery i Kiev , Ukraine. Ingen billeder er tilladt inde i hulerne .

2. St. Sophia Cathedral -  Højdepunktet i St. Sophias er klatring klokketårnet til at tage billeder af byen, og selvfølgelig se min kammerat Johnny kommer til at tabe en vandflaske 150 ft fra toppen . St. Stophia katedralen sig selv et UNESCO verdensarvliste med 11. århundrede mosaikker og fresker, der dækker indersiden, en temmelig imponerende websted , selvom du ikke kan tage billeder.
St. Sophia katedralen, Kiev
St. Sophia katedralen, Kiev

Udsigt over Kiev fra toppen af ​​St. Sophia Cathedral klokketårn i Kiev, Ukraine

3. St. Michael gyldne kuppel klosteret - Er der noget værd at tjekke ud. Det ligger lige på tværs fra St. Sophia, og hvis himlen er blå, du vil være i stand til at få et stort billede af guldbelagt spir og hellige facade på ydersiden af bygningen.

St. Michael gyldne kuppel klosteret Kiev, Ukraine

4. Rodina Mat (Moderlandsstatuen ) - Awesome! Minder om den sovjetiske æra dette episke statue til minde om Sovjetunionens nazisternes nederlag er bemærkelsesværdig. Nå 62 meter ind i himlen, er den gigantiske sværd -svingende kvinde omgivet af klassiske sovjettiden statuer symboliserer de sovjetiske idealer tapperhed og udholdenhed. Hvis du er til museer kan du også ønsker at tjekke Museet for Den Store Fædrelandskrig lige ned vejen.
Rodina Mat statuen
Rodina Mat statuen

Rodina Mat også kendt som Moderlandsstatuen i Kiev, Ukraine

5. Maydan Nezalezhonsti (Uafhængighedspladsen) - Kiev centrale torv er et fantastisk sted for mennesker ser og snapper et par billeder. Lige ned af vejen fra Dynamo Stadion du kunne gå ned og fange et spil eller hoved til en af ​​de mange restauranter omkring pladsen. På en dejlig sommerdag , fløde grab og is og hovedet ned Khrshchatyk street, som er lukket for fodgængere i weekenden.

Maydan Nezaleshonsti Independence Square centrale Kiev, Ukraine

Kiev tilbyder så meget mere end disse fem seværdigheder men hvis du er presset på for tiden disse få pletter er absolut en prioritet. Mens du er der tage lidt ekstra tid til at tjekke nattelivet og slappe langs strandene , at linje Dnepr-floden. Du kan også få fat i noget vin , brød og ost derefter hovedet til en af ​​de byer, mange parker for en pick- nick .

Tips:
1. Besøger kirkerne i Ukraine skal man være forberedt. Hvis du er en kvinde, du har brug for at bære et slør over hovedet og mænd har brug for at bære bukser .
2. I hulerne er temperaturerne cool og det er mørkt , så du bliver nødt til at købe et lys at se, hvor du skal hen.
3. At gå er en fantastisk måde at komme rundt og besøge de byer, mange steder. Hvis du er presset på for tiden metroen er stor og let tilgængelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar