lørdag den 28. september 2013

Tel Aviv i Isreal - En moderne by med god atmosfære

Første ting først: Tel Aviv er ikke Jerusalem. Selvom de er kun 44 miles fra hinanden, mangler Tel Aviv den historiske betydning af den hellige by. I stedet for religiøse lokaliteter og gamle ruiner, tilbyder Tel Aviv verdensklasse strande og et halsbrækkende natteliv. Glem tradition: Her er fredag ​​nætter helliget svælgede snarere end reflekterende, og kosher køkken overskygges af et væld af internationale kulinariske lækkerier.

Hvis du er kommet for at se seværdigheder, vil du ikke brug for mere end et par dage her, Tel Aviv kærlighed for kunst skinner igennem det er fantastisk (omend få) museer. Men formålet bag dit besøg bør ikke være at se Tel Aviv, det bør være at opleve byen. Når du har haft din fylde af museums tourne, lad dig falde ind i rytmen af denne moderne middelhavs metropolis. Afsætte dine dage til mageligt på Gordon - Frishman Strand eller bugtende gennem gaderne i Jaffa. Og når natten falder på, tillad dig selv at blive fejet op af den lokke hum klub musikken og nonstop strøm af cocktails.

Sats på to hjul i stedet fire

Tel Aviv er en temmelig flad by, hvilket gør for perfekte cykling forhold. Du kan hjælpe pad dit budget ved at leje en cykel i stedet splurging på taxaer eller en udlejningsbil.

Brug ikke en guide

Der er ingen grund til at betale nogen til at vise dig rundt, når du bare kan mærke sammen på en af ​​de gratis guidede kvarter ture tilbydes af Tel Aviv Association for turisme.

Hold dig til regionale køkken

Mens du kan finde fantastiske billetpris fra hele verden, kan du spare en smuk krone, hvis du holder dig til regionale specialiteter som falafel og kebab. Nogle af de bedste (og billigste) spiser kan findes langs Etzel Street i det sydlige Tel Aviv Hatikvah District.

Tel Aviv kultur & historie

Tel Aviv er en yderst afslappede by, hvor folk fra alle samfundslag kommer til at dele en parasol eller et cafébord. Her sabbatten mere almindeligt fejret med en nat ud på byen snarere end en aften med bøn.

Men det var ikke nødvendigvis ambitionen af byens grundlæggere. Tel Aviv kom til live i slutningen af ​​1800, når en lille gruppe jøder indvandrede nord fra de trange levevilkår for Jaffa, hvilket var en overvejende arabiske by på det tidspunkt. I 1921 kørte optøjer i Jaffa omkring 40.000 indbyggere til den lille løsning, mens udbruddet af Anden Verdenskrig forårsagede en anden stor tilstrømning af beboere. For at imødekomme den hastigt voksende befolkning, undergik Tel Aviv en ekstrem ekspansion, både udad og opad. I dag er byen præget af moderne skyskrabere og brede boulevarder.

Dette er en meget mangfoldig by, simpelthen fordi dens beboere kommer fra alle hjørner af kloden. Mens slentrer ned ad gaden, vil du komme på tværs af en bred vifte af figurer fra ortodokse jøder til araberne til europæiske expats. Hebraisk og arabisk er de dominerende sprog her, men de fleste mennesker, der bor her, kan tale engelsk så godt.

Tel Avivs varierede religiøse og politiske overbevisninger kan rejse nogle sikkerhedsproblemer. Men mens den israelsk-palæstinensiske konflikt kan være genstand for ophedede debatter, har byen ikke været et mål for politisk vold siden 1990'erne. Mens besøger Tel Aviv, bør du føler dig helt sikker på offentlige områder. Men husk, at dette er en stor by: Hold øje med dine værdigenstande og undgå at gå alene om natten, især i ukendte områder.

Tel Aviv, Isreal
Tel Aviv, Isreal

Tel Aviv mangfoldighed har ført til en eklektisk kulinariske scene. Du kan finde overfyldte caféer gnide albuer med restauranter, der serverer alt fra middelhavs-specialiteter til sushi. Men kosher muligheder er sværere at finde her. Påklædning er afslappet, og alle disse restauranter accepterer Shekels (ILS), Israels officielle valuta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar