fredag den 13. september 2013

Beograd er en gammel hovedstad med et modern præg

Hovedstaden i Serbien er den antikke by Beograd, som daterer sig tilbage til 4 f.Kr. Den rige omfattende historie forudsat her producerer også mulighed for endeløs sightseeing og udforskning. Du vil dog brug for et pas for at rejse til en international destination som Beograd, Serbien.

Cathedral of St. Sava er den største ortodokse tempel i Serbien, og det er stadig under konstruktion. Dog vil touring de afsluttede dele vise dig, hvad al den hype handler om. Den Beograd Katedralen er en anden smuk religiøs bygning. Indersiden er en kunstnerisk mesterværk. Kirke Ruzica er den ældste kirke i Beograd og har en masse historie, og en af ​​dens mest interessante dekorationer er en lysekrone lavet af bullet skaller, bajonetter og sværd.

Beograd, Serbien med Cathedral of St. Sava
Beograd, Serbien med Cathedral of St. Sava

En lille ø ved navn Ada Ciganlija er fundet i floden Sava. Dens floden front samt menneskeskabte i sit indre giver rigelig beach plads til den rejsende, der ikke føler en ferie er komplet uden et besøg på kysten. Der er mange butikker, restauranter og fortovscafeer at slukke din tørst eller appetit, og du kan endda nyde en havnefront picnic, hvis det slår din fantasi. Et besøg i Beograd Zoo, der dækker over 17 hektar og indeholder over 2.000 dyr, er en fantastisk måde at tilbringe en dag.

Udforskning Beograd til fods er formentlig en af de allerbedste måder at virkelig se byen. Hvis du er på udkig efter en shopping muligheder, kan du besøge Skadarlija eller Knez Mihailova Street. Hvis du rejser til slutningen af ​​Knez Mihailova, vil du opdage Kalemegdan , som er en smuk park. Du vil også finde Beograd Fortress placeret her. Smukke brostensbelagte gader og traditionel serbisk musik kan nydes her såvel som en lang række butikker og restauranter.

En tur til Beograd er ikke komplet uden et besøg på Nationalmuseet. Denne tiltrækning huse over 40.000 kunstværker fra flere forskellige tidsperioder og også fra hele verden. Tomb of Josip Broz Tito, en berømt jugoslavisk leder, er fundet i midt i House of Flowers og webstedet indeholder også et museum, hvor man kan se mange af hans personlige ejendele.

Nutidens Serbien har arbejdet hårdt for at sætte arven af de dårlige gamle dage med Slobodan Miloševi ? fast bag det, og i dag, de fleste besøgende til hovedstaden tale varmt for den venlighed og generøsitet af sine borgere, der er ivrige efter at se deres by portrætteret i et positivt lys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar