søndag den 8. september 2013

St. Petersborg - Ruslands farverige overraskelse

Det måske mest velkommen element af rejse for erfarne globetrotter eller by-hopper, er, at blive overrasket. I St. Petersborg, Rusland, er overraskelse en af ​​deres specialer. Ikke kun for de turister, der ankommer, og forventer et koldt, gråt Rusland, kun for at finde farve og lys på hver tur, men også for dens beboere.

Efter årtiers sovjetisk styre, krig og hungersnød, hvorunder byens utallige museer, katedraler og slotte blev lukket og dækket i tykke lag af støv blev tæppet af mørket løftet fra byen, kun for at afsløre bygninger de smukkeste pasteller tænkeligt.

En arkitektur - elskers drøm ofte benævnt som "Nordens Venedig", St. Petersborg er en kanal by. Alle langs disse 65 vandveje og floder frosset om vinteren , interimistiske "strande" i sommeren - smukke bygninger står vagt. Malet i farverne man forventer at finde på små caribiske øer , disse arkitektoniske perler tjene som en påmindelse om, at St. Petersborg er, og har altid været , den kulturelle hovedstad i Rusland.

Tag Hermitage Museum, for eksempel. Dette tidligere palads - kæmpe, turkis, forgyldt, og glimrende barok har en skønhed, der byder på meget konkurrence om de tre millioner kunstværker indeni. På Mariinsky Theater, hvor Ruslands mest berømte operasangere og balletdansere har optrådt siden 1783 er de gyldne vægge og sirlige private kasser (herunder " Zarens Box" ) næsten lige så imponerende som opførelser af Svanesøen og Madama Butterfly.

Peter og Paul katedralen
Peter og Paul katedralen
En tur i byen skal indeholde Peter og Paul katedralen på Hare Island ( en af ​​byens 42 øer) , hvor de gyldne grave for Peter den Store og Katarina den Store er, og St. Nicholas Cathedral, "Sømands katedral ", hvis udvendige farve, passende er, af havet, og hvis interiør er glinsende og flimrende.

Fortsat byens nikke til alle ting søfart, Basil Island, i deltaet i Neva-floden, er, hvor to store rostral søjler, når beacons for skibe, der kommer ind i havnen , stå højt over fire marmor statuer af mytiske guder, som hver repræsenterer de fire store floder i Rusland.

Ti minutter væk på Yusupov Palace, en smøragtig gule bygning strakt langs Moika River, som bør tilnavnet "home af verdens mest smukke lysekroner , " kæbe -slipper værelser har en storslået rød og guld teater, et flisebelagt maurisk tegning værelse, og , især, et værelse genskabe konspirerede af Rasputin mordet , der fandt sted der i 1916.

En 40 minutters kørsel i landet i Pushkin afslører blidt bølgende bakker, charmerende weekend hjem og hytter , og en virkelig idylliske omgivelser . Her Catherine Palace, bygget i 1756, holder hof, en azurblå , rokoko guldgrube at Katarina den Store benævnt ligner flødeskum.

Opstandelseskirken, Blodskirken
Opstandelseskirken, Blodskirken
Med alle disse mesterværker af arkitektur, er det Opstandelseskirken (Også kendt som Blodskirken eller Church Of The Spilt Blood), der stjæler showet . Da Alexander III ønskede en kirke bygget i det nøjagtige sted, hvor hans far, Alexander II, var blevet myrdet, Ruslands mest fremtrædende og berømte designere og arkitekter konkurrerede om opgaven. De afsluttede traditionelt russiske bygning, med sine slik-farvet løgkupler og indviklede mosaikker i 1903 , hvilket skaber både en helligdom for de faldne zar og et ikon for byen.

For et hotel egnet til royalty (og arkitektur fanatikere), forblive en nat på Grand Hotel Europa. Alle Europas elite har sovet i sin hotelværelserne - sidste år , alene, tre dronninger opholdt sig der. Dette Grand Dame Hotel blev bygget til at matche regality og imperialistiske magt i byen i 1824, er til St. Petersborgs hoteller, hvad Opstandelseskirken til sine katedraler. Som det første hotel i byen med elektrisk lys , blev det bestilt af Storhertugen og designet af den berømte italienske arkitekt Carlo Rossi da hertugen så behovet for et hotel som ville være værdig til hans by og de ​​ædle gæster, der var på besøg den.

Efter flere år med sovjetisk styre , når det barokke mesterværk forfaldt og blev lukket, blev det købt af Orient -Express i 2005 og restaureret til sin tidligere herlighed. I dag kan gæsterne virkelig spise, sove og indånder russisk historie , ved at bo i en af ​​sine unikke historiske suiter - med navne og temaer, herunder Dostojevskij suite, Faberge Suite, og det kejserlige Yacht Suite - ti overdådige, antik -fyldte rum der inspirerer ærefrygt fra royalty og regelmæssig folkemusik ens.

I sne -fyldte nætter om vinteren og de lange, magtbegær - daglyse hvide nætter sommeren samles hotellets gæster og fashionable lokalbefolkning i hotellets blinkende bar og Art Nouveau restaurant at drikke kold vodka og forkæle i fine kaviar, parret med landets eneste vodka sommelier. På fredagens Tchaikovsky nætter, udføre dansere fra Den Russiske ballet for gæster i restauranten vigtigste for en af ​​de mest intime og udsøgte muligheder for at opleve russisk kultur tilgængelig overalt i verden.

Uden for hotellet historie -fyldte vægge, barer, lounges og natklubber er et udstillingsvindue for byens unge, hip og smukke . Alle sammen Konyushennaya Ploshchad tjener hot spots såsom Tao og Soholounge sexet cocktails til lige sexede lånere søger at undslippe den kolde eller fest hele natten, når solen ikke ned kommer sommer.

Ligesom en gave til den rejsende er villige til at vove sig ud over Europas mere traditionelle destinationer , de overraskelser, St. Petersborg tilbud er mange. De kommer i form af Sensationel arkitektur så farverig som påskeæg, romantiske kanaler, der inspirerer bugtende og historie og kultur, der tigger på at blive opdaget og udforsket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar