søndag den 6. oktober 2013

7 Interessante fakta om Antwerpen Belgien

Hvis du planlægger en tur til Belgien, så sørg for at lære mere om interessante Antwerpen Belgien, da det er en af ​​de almindeligt besøgte byer i Belgien. Beliggende på Schelde-floden, byder denne travle storby på masser af ting at gøre og se for alle former for besøgende, som ankommer her hvert år. Besøgende kan vælge mellem mange forskellige museer og kunstgallerier, som byen er berømt for, hovedet til Antwerpen Belgien diamant distrikt eller blot slappe af på et stort udvalg af restauranter, barer og natklubber.

Her er nogle af de mest interessante Antwerpen Belgien fakta:

1. Den allerførste trykte avis i verden, blev offentliggjort i de gode gamle Antwerpen, Belgien næsten 400 år siden.

2. Antwerpen er undertiden benævnt "Verdens Diamant Hovedstad" . Cirka en kvadratkilometer i diamant distrikt er taget af diamant skære workshops, diamant forhandlere, købmænd og mæglere. Det er blevet anslået, at næsten 80% af Antwerpen jødiske borgere er involveret i en diamanthandel.

3. Antwerpen er hjemsted for verdens kendte Academy for Fine Arts, en af ​​de ældste i Europa , der tiltrækker mange kunst lærde fra hele kloden. Royal Academy for Fine Arts anses verdens største trendsætter i mange kunstneriske brancher som mode, billedkunst og endda smykker design .

4. Ved du, hvordan Antwerpen fik sit navn? Ifølge myter var byen var engang angrebet af en kæmpe Antigoon. Hans angreb blev stoppet af en tapper soldat Brabo i den mest usædvanlig måde. Brabo afskåret kæmpe hånd og kastede den i floden. Nogle mener, at Antwerpen fra flamske betyder "at smide en hånd". Statuen af ​​modige Brabo er stolt sidder lige foran rådhuset i Antwerpen.

5. " En hund af Flandern " er en velkendt roman om en dreng og hans hund, der udfolder sig i Antwerpen Belgien skrevet af en britisk forfatter Marie de la Ramee i 1872. Historien har en særlig plads i hjerterne hos rejsende kommer til Antwerpen, der gør det til et punkt til at besøge statuen til en dreng og hans hund ligger i Hoboken, en forstad nær Antwerpen.

6. Antwerpen er det bedste sted at nyde verdens berømte belgiske vafler. Her sælges af vejene sælgere eller af et væld af restauranter, barer og pubber. Disse lækre vafler toppede ved generøse dynger af frisk flødeskum og frugt.

7. Placeret på Wapper gade i Antwerpen, Belgien er en berømt hus Rubenshuis, der var hjem for verdens berømmelse kunstner Rubens, hvor han skabte sine mesterværker gennem 1640, det år han døde. Besøgende kan turnere rundt blandt den berømte malers hus og haver.

Antwerpen, Belgien
Antwerpen, Belgien
Nogle af de pæneste hoteller i Antwerpen at ringe hjem en måde fra hjem efter optaget sightseeing eller bar hopping dage er Hotel Julien og Park Inn by Radisson af Trip Advisor.

Mens besøger berømte destinationer i Belgien som Antwerpen og Bruxelles, rejsende ofte overser en skjult perle af en by beliggende i umiddelbar nærhed af dem kaldes Gent, Belgien. Gent er virkelig en af ​​verdens bedst bevarede hemmelighed destination, der er værd at opdage for alle rejsende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar