fredag den 18. oktober 2013

Top 10 de skal opleve i Seoul, Sydkorea

Ligegyldigt om du besøger i for forretning eller på ferie, er der mange sjove ting at gøre i Seoul, Sydkorea. Uanset om du er på udkig efter uddannelse eller spændende ting at gøre i Seoul, er der aldrig mangel eller muligheder. Seoul er en smuk by, der er i live med historie. Her er samlet en liste over de ti bedste ting at foretage sig i Seoul.

Gyeonkbok Palace, Seoul
Gyeonkbok Palace, Seoul
1. Gyeonkbok Palace - Dette er et smukt stykke arkitektur. Den tidligere sæde af magt og den mest berømte kongelige palads , det blev oprindeligt bygget i 1300-tallet . På grund af forskellige invasioner og naturkatastrofer det blev ødelagt og genopbygget flere gange. Besøgende vil være i stand til at turnere slottet og lære om arkæologiske traditioner samt retten skikke. Dette er en af de mest populære ting at gøre i Seoul.

2. Bukchon Village - Dette smukke maleriske kvarter har den største befolkning af koreanske træhuse bygget i de bedste traditioner. Mange af boligerne har smukt restaureret gårde og tegltage.

3. Art Sonje Center - Dette kunstcenter blev grundlagt i 1998 og er et privat museum dedikeret til at støtte den nuværende og eksperimenterende kunst.

Bugaksan, Seoul
Bugaksan, Seoul
4. Bugaksan - Nyd vandreture i disse spor forbi 15. århundrede porte langs fæstningsmure. Når du når toppen er der en betagende udsigt over hovedstaden.

5. Itaewon - Dette åbne marked er beliggende nær den amerikanske hær base og er et vidunderligt sted at gennemse og købe den perfekte souvenir. Find emner fra møbler til smykker til keramik.

6. War Memorial of Korea - Det er et godt sted at lære om historie og andre Sydkorea fakta om de mange krige og invasioner i dette land.

7. Lotte verden Historisk Folkemuseum - Nyd en Korea tour pakke skildrer den kultur og historie i det koreanske folk. Udstillingerne omfatter en miniature landsby, traditionelle bryllup og Market Street.

8. Den Olympiske Park – Hjemsted for 1988-OL er der stadig stadions til tennis og svømning.

Jongmyo, Seoul
Jongmyo, Seoul
9. Jongmyo - Det er den ældste overlevende og i øjeblikket praktiserer konfucianske skrin som præsenterer gamle koreanske Royal domstol musik og dans, en favorit blandt turister.

10. Phoenix Park Ski Resort - Her er flere faciliteter, herunder et skisportssted med tolv skråninger, en golf klub, ejerlejligheder samt Seoul hoteller.

Det er klart, at på trods af den tragiske historie i Sydkorea, er der mange store og interessante ting at gøre i Seoul, Sydkorea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar