fredag den 11. oktober 2013

Stor oplevelser i Lissabon

Lissabon er afgjort en af ​​de mest spektakulære byer, som du nogensinde kan besøge ikke kun i Portugal, men i hele verden. Den har dybest set alt det, som du kan kigge efter - fra hyggelige udendørs restauranter til eksklusive shopping distrikter til naturskønne strande - Lissabon har afgjort det hele.

Bortset fra disse ting selv, er der mange andre attraktioner, som Lissabon er berømt for. Her er tre af byens bedste seværdigheder for dine øjne til fest på.

Sao Roque Kirke

Sao Roque kirken i Lissabon, Portugal
Sao Roque kirken i Lissabon, Portugal
Udefra kan Sao Roque Kirken ikke se meget. Det er almindelig leder, ikke meget udsmykkede design eller detaljerede mønstre på vægge og facade. Det er ikke engang så stor som nogle basilikaer eller katedraler. Så hvad gør denne kirke særligt? Nå, vil du finde ud af, når du får inde, fordi dybest set kan det bare være "dyreste kapel i verden", du nogensinde har gået til. Kapellet er bygget ved hjælp af ædle materialer og sten, ligesom elfenben, lapis lazuli, og sølv og guld. Kan du ikke bare forestille sig en kirke fyldt med alle disse? Inde i kirken er omhyggeligt udformet mosaikker - så smuk, at man skulle tro, de var håndmalet af malermester. Tilstødende kirken er Museum of Sacred Art, hvor du får at se malerier fra 1500-tallet, samt nogle dyre samling af bronze og sølv.

St. George Slot

Dette slot blev bygget engang i det 6. århundrede, og var oprindeligt ejet af flere af verdens mest stridende racer: romere, Visgoths og maurerne. Slottet blev også hjemsted for Portugals første konge - Alfonso Henriques - efter at det blev erobret tilbage i det 12. århundrede. Men naturkatastrofer som jordskælv og andre naturkatastrofer bragte slottets mure smuldre ned. Selvfølgelig stadig meget af det gamle slot tilbage, og inde finder du en statue af den første konge, samt nogle gamle kanoner. Der er også et arkæologisk museum der. Dog ville den bedste del af besøget være opstigning til tårnene, som fører til fremragende udsigt over byen og de omkringliggende områder.

Jeronimos Kloster

Klosteret er bygget i det 16. århundrede som mindehøjtidelighed for en af ​​Portugals stolthed - Vasco Da Gama - og den hellige Jomfru Maria, til hvem de fleste af Da Gama succes tilskrives. Som sådan du inde i klosteret finder grav Da Gama, ved indgangen til klostret. Bortset fra ham selv, er en anden berømt søn Portugal entombed deri - Luis de Camões, en digter og forfatter af The Luisiads, en episk angivelse af de togter og succeser fra Da Gama. Klosteret selv er et smukt stykke arbejde, der kan prale af omstændigt designet søjler og buer. Det har en bred central græsplæne og et springvand, der er bedst, når belyst om natten.

Portugal var engang en verden strøm under den opdagelsestiden, og meget af deres styrke, rigdom og omdømme kan stadig ses, når de rejser rundt i hele Lissabon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar