fredag den 25. oktober 2013

Smukke Amalfikysten i Italien

Amalfikysten spænder et område fra Positano til Vietri sul Mare. Nogle af de lokale seværdigheder er verdenskendte. Og Positano er måske den mest berømte kystby langs Amalfikysten. Hvis du er i humør til kærlighed, er det er absolut den perfekt sted til bryllupsrejser.

Med det robuste terræn, det betagende blågrønne vand og den fantastiske kultur, gør Amalfikysten til en stor Italien ferie. Der er gode steder at bo, spise på og selvfølgelig besøge.

Positano er Amalfikystens perle

Din bedste afsæt for en ferie til Amalfikysten er den antikke by Positano. Beliggende i en lille alkove i Campania, Italien, har Positano været en stor handel havn siden middelalderen. Stigende til sin mest travle økonomiske velstand i det 16. og 17. århundrede, de følgende århundreder oplevede masseudvandring, og økonomien af havnen begyndte at falde. I det 20. århundrede begyndte stedet at trække turister fra hele verden, især med den stigende popularitet af flyvemaskiner og jetsettere. Forfatter John Steinbeck blev citeret for at sige:

"Positano bider dybt. Det er en drøm sted, der ikke er helt rigtig, når du er der og bliver tiltrækkende ved efter du har forladt" - John Steinbeck.

Positano ved Amalfikysten
Positano ved Amalfikysten
Hele området i Positano er trådt på stejle klipper. Dine ben skal virkelig være i -form til at tage på nogle af de mest skræmmende - lutter veje og stier.

Alle langs Amalfikysten stier, veje og fortove vind i en ud af de forskellige byer i Campania.

Som du gør din vej op og ned langs kysten, seværdigheder vokser stadigt mere imponerende, som klippedannelse og kystnære mærkværdigheder dukker op ud af havet tåge og vinke dig nordpå mod Isle of Capri.

Der er så mange seværdigheder, der er relativt sejlbar med lethed mod nord, vest, syd og øst. Arienzo, Praiano, og San Michele er et hurtigt sejl væk fra Positano, og tilbyde deres egne tage på Campanien livsstil og kultur. Positano selv tilbyder nogle af de friskeste fisk og skaldyr i Middelhavet, og Limoncello - en lys spiritus - er en lokal favorit, der er anerkendt i hele verden.

Af sine mange berømte gæster, har landet været ferie hjemsted for nogle af de mest berømte skuespillere, skuespillerinder, og statsoverhoveder. Faktisk skrev The Rolling Stones deres elskede sangen "Midnight Rambler", mens de dasede i solen og spise i de små cafeer denne linje usikre trin i Positano.

Amalfikysten er en smuk destination, der kan tilbyde kultur, gastronomi og - bedst af alt - varme sol og kølevand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar