onsdag den 30. oktober 2013

Unikt familieeventyr i Kenya

Det er en af de mest populære skov reservater for dyrelivet på det afrikanske kontinent. Det er besøgt af tusindvis af mennesker fra hele verden hvert år. Det har mere end 1,5 millioner gnuer som krydser floden Mara.

Børn er en fornøjelse, og du kommer til at indse dette, når du træder på de sidestillede seværdigheder og aktiviteter i Kenya. Det er den slags destination, du ikke rejser til uden dine børn. Faktisk besøger Jose Morinho, den verdensberømte fodboldmanager Kenyas kyst lejlighedsvis med familien, formentlig enige om, at de aktiviteter, bushen og kysten leverer, er en af en slags, og for hele familien.

Maasai eventyr i naturen med dine børn er den slags erfaringer, der vil gøre dine børn ser på dig, hæve en kop den bedste berømmelse kenyanske te og forkynde "dette er Afrika". De, der kender de kenyanske bush nystartede familie eventyr der før de er færdige med ferie eller helligdage ved kysten i Mombasa, hvor den bedste strand i Afrika kalder hjem. Men selv før du proklamerer din kærlighed til stranden og de aktiviteter for børn, der kommer med det, Bush vinker.

Den store vandring

Maasai Mara, Kenya
Maasai Mara, Kenya
Der er mange ting at se i den kenyanske bush i over fem spil parker og vildtreservater, omfattende naturområder, der gør en zoologisk ligne en syg joke. Men juvelen i alle Bush -aktiviteter er den store vandring, der trækker voksne og børn fra Kina, Europa, Nordamerika og næsten over hele kloden til en forestilling anses for én af de få tilbageværende af naturens vidundere. Hvert år migrerer zebraer og gnuer over Maasai Mara og Serengeti , millioner af dem i deres søgen efter vand og god græsning grunde.

Den finder sted hvert år, og dine børn vil aldrig glemme dramaet med gnuer, som de ser, første hånd, store rovdyr som den brændende løve og agile aber lave en fest ud af de saftige migranter. Over floden de lange, stærke tænder af krokodiller venter, tåreflåd kødet af migranter. Det er en sjælden chance for, at kun sker i Afrika og præsidenter langt og ud er kendt for at komme med deres børn og ægtefæller at nyde de spil i Mara i en verdensklasse migration. Du vil give børnene en chance for at få deres sanser overfaldet, som de lærer, hvorfor naturen, især vildt, skal beskyttes.

Kysten ved Kenya

I naturen, med mellemlandinger i Nairobi National Park og andre ranches og parker i mellem tage børnene til kysten, hvor solen, krystalklart vand og store aktiviteter blend ind i et tykt spor sjov. Kysten af Mombasa er en region godt spredt med hvide sandstrande til de voksende solbadere, snorkling, dykning (for at se de mest spektakulære sikre farvande) og svømning. Der er en international lufthavn samt til at sikre dem, der ikke ønsker at gå upcountry forblive på kysten og kontrast forskellige kulturer, fra afrikansk, arabisk , portugisisk og det stigende antal turister.

Børne luksus

De luksuriøse værelser på kysten er meget rummelige, ideel til hoppende børn, som du tager en betagende udsigt over den vidtstrakte Indiske Ocean fuld af børn og familier udøver alle former for aktiviteter. De strande, private og offentlige, tilbyder børn en chance for at skabe deres egne sjove aktiviteter .

Tilgængelige lækkerier

Da kysten kun er tre timer fra Masai Mara, hvor den store vandring passer ind store camping eventyr for hele familien, kan du kombinere stranden og bushen forbavsende og med lethed. Faktisk gør tour selskaber det problemfrit, og du behøver kun at kaste et hurtigt kig som dine børn får eventyr af deres liv. Kysten har sin egen andel af parker, såsom den fredfyldte og maleriske Halle Park og det majestætiske Mombasa Marine National Park.

Bortset fra internationale retter lavet af nogle af verdens anseelse kokke, restauranter kommer med diverse lokale køkkener og smag, som dine børn vil tage med hjem. Mad og overnatning er nogle af de mest overkommelige i verden, og du kan lade dine børn afprøve deres målte adrenalin med racerløb aktiviteter på Mombasa Motorsport Arena.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar