lørdag den 12. april 2014

6 Barcelona turistattraktioner alle bør se!

Besøgende i Barcelona, vil Spanien blive forbløffet over en overflod af strålende arkitektur samt de mange kulturelle og historiske attraktioner overalt i denne fantastiske by. Her er en liste over de seks bedste turistattraktioner, som alle bør se på storbyferie i Barcelona.

1. Barri Gotic eller det gotiske kvarter - Det er en gammel del af byen, hvor beboere og besøgende kan nyde en gåtur gennem og beundre de romerske ruiner, pladser og historiske kirker. Der er også flere butikker og barer til at købe souvenirs eller sidde og slappe af.

2. Gaudi Park Guell - Det er en pragtfuld park designet af Antoni Gaudi. Besøgende vil være i stand til at tage en afslappende spadseretur og vil blive afholdt åndeløs af søjlerne, flise arbejde og andre sten strukturer af denne geniale kunstner. Dette er langt en af de mest populære Barcelona turistattraktioner.

3. Sagrada Familia - Dette er endnu et godt eksempel på den fantastiske arkitektur af Antoni Gaudi. Et af de mest interessante Sagrada Familia fakta er, at det har været et arbejde i gang i 125 år og forventes ikke at være afsluttet i endnu tyve år. Når Gaudi blev bestilt til at arbejde på denne storslåede kirke, gjorde han det til sin død. Byggeriet er blevet fuldstændig finansieret af donationer af beboerne i Barcelona.

Sagrada Familia, Barcelona
Sagrada Familia, Barcelona

4. Montjuic Slot - Ingen tur til Spanien er komplet uden et besøg på et slot, og det er en, som du ikke bør gå glip af. Montjuic Slottet er bedst kendt som det sted, hvor udførelsen af catalanske præsident Lluis Companys. De mere eventyrlystne kan tage en svævebane tur til toppen af bakken, hvor de vil undre sig en storslået udsigt.

Montjuic slotte, Barcelona
Montjuic slotte, Barcelona

5. Font Màgica - det magiske springvand - Dette spektakulære springvand blev designet i 1929 og restaureret i 1992 i tide til OL. Det er nu en af de største attraktioner i Barcelona. Besøgende vil blive betaget af skønheden som vandet sprøjter ud i strålende farver i tid til musik. Dette er absolut en af de bedste Barcelona turistattraktioner og ikke at gå glip af!

Font Magica Montjuic, Barcelona
Font Magica Montjuic, Barcelona

6. FC Barcelona museum & stadion Camp Nou - Hvis du kan se Barça spille en hjemmekamp, så det er den bedste Camp Nou oplevelse. Besøg museet, og se så stjernerne i aktion. Men selv hvis der ikke er nogen kamp at se, så er Camp Nou stadion og FC Barcelona  museum blandt de mest populære attraktioner i Barcelona. Camp Nou har også en af de største Nike butikker i Europa pakket med Barca fodbold merchandise.

Når du besøger Barcelona, være sikker på ikke at gå glip af nogen af disse store Barcelona turistattraktioner. Selvom Barcelona strande er så meget populære og absolut fortjener et besøg, være sikker på at tage mindst en dag eller to til at tjekke disse andre seværdigheder. Du vil ikke fortryde det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar