fredag den 2. maj 2014

Fire destinationer i Canada du skal se

Ahh, Canada ! En ekspansiv landmasse med smukke bjerge og prærier, Canada har noget for enhver smag. Shaw Festival og Stratford for teater elskere; Banff, Jasper og Lake Louise for vilde dyr og vintersport; Rocky Mountain togturen blot for baggrunden og udsigten; Montreal og Quebec City for at fransk oplevelse, og så meget mere. Hvor skal du begynde? I hvert sted, forsøge at finde noget usædvanligt, ikke fundet i turist bøger. Det er, hvad du vil huske! Her er fire muligheder - to mod østkysten, to mod vest:

Newfoundland

En af de fjerneste østlige afkroge af Nordamerika er provinsen Newfoundland og Labrador. Øen Newfoundland, og dens by St. Johns, er måske en af de mest maleriske provinshovedstæder overalt. De farverigt malede huse, modregnes det blå hav, med et isbjerg ude i bugten i juni måned, er et dejligt minde for mange en sommer besøgende.

Newfoundland, Canada
Newfoundland, Canada

For franske talende eller elskere af quirky historier, kan en kort tur over til øerne Saint Pierre og Miquelon, øer ud for Newfoundland, som ejes af Frankrig, være en interessant kulturel side tur. Gander, en anden Newfoundland ø, er blevet berømt som det hyggeligste sted på jorden efter at have været vært for tusindvis af strandede flypassagererne i flere dage i løbet af 9/11 terrorangrebet, da mange internationale flyvninger blev sendt til lands midt under flyvningen, 200 af dem på den lille ø af Gander.

Prince Edward Island

Mange rejsende er klar over, at den dejlige, forblæste Prince Edward Island var hjemsted for Lucy Maud Montgomery, forfatter til den klassiske Anne fra Grønnebakken bøger. Elskere af disse bøger vil have masser at se på Grønnebakken Heritage Place og byen Cavendish hvor Montgomery boede, især i juli måned, når der er en årlig LM Montgomery festival.

Men for blomsterelskere, er medio juni tiden til at komme, hvor du vil blive glad af den super-store, smukke og allestedsnærværende naturaliseret lupin, der er over hele øen. Plamager af pink, lilla og hvid lupin større end du kan forestille dig er overalt og vil holde dig smilende.

Calgary

Den årlige Calgary Stampede , en rodeo og festival afholdt i juli , er Calgary største krav til berømmelse. Canadas Sports Hall of Fame ligger ved Canada Olympic Park, der fungerer som en mountainbike spor i sommermånederne og er en stor vinter sportsfaciliteter i vintermånederne. Du kan nyde Calgary så meget, at du tjekker boliger til salg i Kincora. Med inspiration fra middelalderens Irland, samfundet har en sten grænse væg lanterne gadelygter, store åbne grønne områder og miljømæssige reserven og Keltisk-tema arkitektur er hjemsted for professionelle familier.

Victoria

Uanset om du kommer over fra Vancouver eller op på færgen fra Seattle, vil den vel- navngivne victorianske by Victoria gøre et godt første indtryk med sine kurve fulde af friske blomster og den smukke, gamle Empress Hotel regerende over havnen.

Fairmont Empress Hotel, Victoria, Canada
Fairmont Empress Hotel, Victoria, Canada

Et absolut must besøg er Butchart Gardens, som har været i blomst nu i 100 år, og er absolut strålende ligegyldigt, når du besøger. Grundene, der selv er dejlige med arkitektoniske træk, bløde bakker , dale, indhegnede haver , græsplæner , blomster af enhver art til at passe til sæsonen og en dejlig høj te tjeneste værd at splurge.

Du kan vælge et andet sted i Canada for at besøge hvert år og har en anderledes og fantastisk oplevelse hver gang. Uanset om du kan lide aktiv, sporty eventyr eller kulturelle, by erfaringer, eller foretrækker bare at nyde de smukke udendørs, hvor du vælger at udforske i Canada, en ting er sikkert: folk vil være venlige og imødekommende. Hav en god tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar