lørdag den 17. maj 2014

Rejseguide til Lombardiet, Italien

Lombardiet er berømt for sine naturlige attraktioner; Der er flere store floder og smukke søer i regionen. Den unikke natur i Lombardiet har gjort det til et verdensberømt centrum for natur-turisme. Der er national park, samt omkring hundrede helligdomme for dyreliv i regionen.

Når talen falder på naturlige attraktioner i Lombardiet, er det værd at nævne søerne. Comosøen er et populært feriested, der er blevet filmet i flere film. Stejle banker og dybe bugter i Como, samt dens antikke villaer giver disse steder den særlige atmosfære af harmoni og orden. Den største sø i regionen er Gardasøen; det er omgivet med dejlige citron haver og skove, som tiltrækker ikke kun turister, men også kunstnere.

Comosøen, Lombardiet, Italien
Comosøen, Lombardiet, Italien
De majestætiske Alper er placeret på den nordlige del af Lombardiet; Der er et ski paradis for begyndere og professionelle atleter. Skråninger er udstyret med 7 pister og omkring 20 skistationer. Om vinteren, tiltrækker Alperne snowboardere og alpine skiløbere; i varmere måneder, velkommer bjergene vandrere og fans af friluftsliv. Turistruter passere gennem de smukkeste steder i skoven; besøgende kan få en tur til foden eller udforske lokale flora og fauna.

Regionens hovedstad er Milano, byen for mode og kunst. Her kan findes de bedste modebutikker og butikker med deltagelse af berømtheder på Via della Spiga og Via Montenapoleone. I tillæg til luksus butikker, er der mange kulturelle steder, hvoraf mange er kendt langt ud over landet. La Scala, Sforzesco Slot, katedralen, kirken Santa Maria delle Grazie og talrige museer dedikeret til fremragende italienske malere er bemærkelsesværdige.

Det skal bemærkes, at Lombardiet er en af de største centre fra vinfremstilling. Franciacorta vine anses for at være den mest populære; fans af fine drikkevarer rådes til at besøge flere vin regioner. Det er bedre at besøge Brescia, som i tillæg til fine årgangsvine, kan du købe attraktive souvenirs i lokale butikker, og beundre den uforlignelige skønhed af dette sted.

Sightseeing i Lombardiet - arkitektur, museer, katedraler og monumenter

Flere attraktioner i Lombardiet er kendt for selv rejsende, der aldrig har været til Italien. De fleste af dem er koncentreret i Milano, men der er fantastiske faciliteter i hver by i regionen. Verdensberømte La Scala operahus med sin uforlignelige interiør, smukke Basilica di Sant Ambrogio og Sforzesco Slot er blandt de store attraktioner i Milano.

La Scala operahuset i Milano, Italien
La Scala operahuset i Milano, Italien
Besøgende i byen bør absolut se den smukke Duomo og slentre gennem den maleriske Sempione Park. Fans af arkitektoniske attraktioner gerne Galleria Vittorio Emanuele II; dette er en utrolig smuk bygning med udsøgt facade dekoreret med skulpturer. I øjeblikket er den historiske bygning huser luksusbutikker og fashionable restauranter.

En masse interessante seværdigheder er beliggende i Como; Museo Didattico della Seta er blandt dem. Et par årtier siden flere store fabrikker har arbejdet i byen; de har produceret silke af høj kvalitet. Den rige museets samling minder om de gamle dage.

Castello di Brescia er et af de vigtigste middelalderlige monumenter i regionen; det er en meget smuk og imponerende bygning. Første fæstningsværker i stedet har optrådt i det 12. århundrede; i middelalderen, var det fuldstændig genopbygget. Det eneste element i den første borg bevaret til i dag er Mirabella tårnet. Denne fantastiske historiske bygning er hjemsted for Astronomisk Observatorium, Museum of the Risorgimento og Museum of Ancient våben.

Castello di Brescia, Lombardiet, Italien
Castello di Brescia, Lombardiet, Italien
Den dejlige Villa Reale ligger i Monza. Alle kan udforske luksuriøse haller af villaen; udflugter arrangeres der hver eneste dag. Smuk villa er omgivet af parken, som også er åben for offentlig adgang. Den antikke by Varese er interessant fra det historiske synspunkt. Castello Visconti di San Vito er dens ubestridelig symbol. Mørke og mystiske, det har en rig samling af bøger og historiske dokumenter.

Villa Reale di Manzo, Italien
Villa Reale di Manzo, Italien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar