lørdag den 20. september 2014

Top 10 forslag til aktiviteter i Zürich

Efter at have oplevet alle de store attraktionerr af turistmæssige interesser, er der endnu mere at opdage i Zürich, Schweiz. Denne schweiziske by ved søen har andre eventyr at udforske. Prøv på egen hånd nogen af de her ti bedste ting at gøre i Zürich og opdag, at denne by har det hele.

Bliv Chocolatier

Schweiz er kendt for deres beherskelse i fin chokolade. Tag del i en chokolade lavningskursus, der tilbydes af berømte huse af schweizisk chokolade såsom Lindt, det er virkelig mindeværdig. Lær at lave trøfler og andre sortimenter med forskellige fyld og dekorere dem. Der er andre butikker i Zürich, der tilbyder chokolade workshops og er designet til enkeltpersoner og grupper og blander det det sjove med at lære. Oplev den dekadente smag af chokolade og få mulighed for at arbejde sammen med chokolade kokke, der inspirerer dig til at lave dit eget spiselige mesterværk.

Cruise på søen

Oplev Zürich og det omkringliggende område med sejltur på Lake Zurich, uanset om det er om dagen eller en solnedgang udflugt. De fleste touring fartøjer sejler fra slutningen af maj til slutningen af september, men du kan rejse hele Zürich Canton med den hyppige båd service samt to autentiske pagaj-både året rundt. Tag om bord på disse multi-level dampere og kig ud af vinduer eller i åbne rum på øverste dæk for uhindret udsigt over de schweiziske bjerge og kystlinje. Et andet alternativ er at chartre en båd for et par timer eller en dag, pakke en frokost og tag på en individuel tur.

Lake Zurich, Schweiz
Lake Zurich, Schweiz

kaffe Infusion

Schweiz er nok bedst kendt for sin chokolade, men kaffe er en varmt råvare her. Johann Jacobs Museum er dedikeret til kaffe, og hvordan den er produceret. Opkaldt efter business magnat Johann Jacobs, vis imperium omfattede te, kakao, chokolade og kiks og selvfølgelig kaffe. Museet foretog en ombygning i 2013 og omfatter nu al globale handel. Dets tidligere tema kaffe forbliver samtidig med der fokuseres på andre varer, der blev brugt til handel, såsom diamanter, bomuld og tobak. Masser af kaffe relaterede emner er stadig her, lige fra samlinger af kaffekander til vintage reklamer.

Tag en tur på ski

Både den avancerede og den uerfarne skiløber vil ønske opleve sporten mindst én gang i alpelandet. Tjek resorts i Engelberg, Flumserberg, Hoch Ybrugm, Atzmänning, Davos, Klosters, Flims, Laax og Lenzerheide, da de er placeret kun en kort afstand fra Zürich. Engelberg grænser fra Titlis massivet, og er kendt for at have den eneste roterende svævebane i hele Europa. Få kameraet klar, da det kan prale med fantastisk panorama af Titlis gletscheren samt det enorme benediktinerkloster.

Lyt til musik

Zürich Operahus er det første operahus i Europa, der havde elektricitet installeret. Det blev bygget i 1891 i neo-barok stil. Mange store musikalske navne, som næsten ville forme Zürichs opera scene har passeret gennem disse haller, herunder Ferruccio Busoni, Paul Hindemith, Richard Strauss og Frank Martin og andre. Operahuset er et populært mødested og har mere end 270 forestillinger hver sæson.

Zürich Operahus, Schweiz
Zürich Operahus, Schweiz

Tag en cykeltur

Zürich har et fremragende offentligt transportsystem, men byen er også cykel venlig. Zuri Rollt-systemet tillader besøgende at få en intim udsigt over byen og dens omgivelser med brug af en gratis cykel, opnået mod et retur depositum afholdt som sikkerhed. Om sommeren (maj til oktober), kan cykler fås flere steder i Zürich. Få en på Museumstrasse nær hovedbanegården resten af året.

Duft til blomsterne

Botanisk Have var ikke altid til rådighed for offentligheden, da ejendommen forblev privat indtil 1976. Grunden hører nu til universitetet i Zürich og kommer med en bred vifte af planter og blomster fra vidt og bredt. De er adskilt af deres naturlige topografi type og inddelt i sci-fi-agtige "boble drivhuse." Fra tropiske regnskove til dem, der føles som, at de er en del af forhistorisk skov, mange af planterne er vilde arter, men dyrkes på stedet.

Rejs til fortiden

Sporvejsmuseet i Zürich fortæller den lange historie bag Zürichs offentlige transportsystem og dannelsen af byens transportnet. Museet har en kontinuerligt roterende program i udstillingsområdet, samt udstillinger af originale køretøjer, billetautomater, motorer, uniformer og en model layout af fungerende sporvogne. Tilbage udendørs kan du opleve en to timers tur på en klassisk vogn, der minder om dem, der blev anvendt i fortiden. Moderne dages funktioner såsom headsets er om bord for at lytte til detaljerne i de seværdigheder det passerer.

Se kunst i et bryggeri

Löwenbräu Areal er nu kendt for at have flere dusin anlæg af kunst, der består af både internationale og lokale værker alle på ét sted. Som navnet antyder, husede Löwenbräu tidligere det berømte bryggeri i 100 år, indtil det lukkede deres døre i 1986. Det industrielle æra ydre, som har en stål silo og en skorsten, er forblevet intakt og giver en perfekt kontrast til, hvad der afholdes inden for.

Gå blandt gamle romere

Det første stykke arbejde, som romerne byggede i Zürich var en told-station ved navn Turicum i 15 f.Kr. og blev bygget i det, der nu er kendt som Lindehof (gamle bydel i Zürich). En række offentlige bade blev bygget kort efter, ligger i nærheden af Weinplatz, stedet for Turicum ældgamle havn, og disse bade blev meget populært. De oprindelige bad, kendt som Thermengasse, blev opdaget ved et uheld, da en lokal butik begyndte renoveringer. Resterne består af et hypocaust varmesystem. Badegulve blev rejst via et system af små søjler, som vil gøre det muligt for badene og værelser at få varme.

Romerske bade i Zürich
Romerske bade i Zürich
Byen, der afslører arkitektoniske højdepunkter, historiske pladser, kirker og endnu en mindeværdig oplevelse venter på at blive opdaget, når du drager fordel af de ti bedste ting at gøre i Zürich.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar