fredag den 15. august 2014

Top 10 ting du skal se i Berlin

Berlin, Tyskland er en by, der er emmer af historie og kultur. Meget af dette kredser om den fantastiske og ofte tragiske jødisk historie. Dette bør på ingen måde afskrække nogen fra at besøge denne pragtfulde by. Der er mange 5-stjernede hoteller i Berlin at vælge imellem, som vil tilbyde mange faciliteter der vil gøre din ferie i Berlin en, der aldrig vil blive glemt. Her er samlet en liste over de 10 bedste ting at se og opleve i Berlin.

1. Brandenburger Tor - denne monumentale port i Berlin er strategisk placeret for enden af boulevarden Unter den Linden. Oprindeligt var det en hovedindgang til byen og var en del af en bymur omkring Berlin. Porten som er en æresport er designet af Carl Gotthard og opført mellem 1778 og 1791 som erstatning for den gamle byport. Sejrvognen på toppen af porten blev modelleret i 1793 af Johann Gottfried Schadow.

Brandenburger Tor, Berlin, Tyskland
Brandenburger Tor, Berlin, Tyskland

2. Rigsdagen og regerings kvarteret - Denne attraktion er et smukt eksempel på den fantastiske arkitektur, der findes i hele Berlin. Det er den tyske parlamentsbygning, som blev designet af Sir Norman Foster og er en af de mest populære attraktioner i Berlin.

Rigsdagen Berlin, Tyskland
Rigsdagen Berlin, Tyskland

3. Museumsøen - Når du leder efter interessante steder i Berlin, er dette en af de bedste ting at opleve i Berlin. Besøgende vil være i stand til at nyde udstillinger, der spænder over menneskets historie, såsom egyptiske, græske og romerske historier samt fra middelalderen til den moderne tidsalder.

4. Det Jødiske Museum - Når man er ude efter ting at se i Berlin, er dette et sted, som du ikke bør gå glip af. Besøgende vil være i stand til at nyde de offentlige guidede ture som skildrer jødisk historie.

5. Tiergarten - Dette er Berlins største park, som bliver til en stor grill fest i løbet af sommermånederne. Nyd en picnic og gå en tur gennem parken, hvor du kan nyde de berømte vartegn Den Store Stjerne - Grosser Stern - og Sejrssøjlen.

6. Berlin Zoo - Når du skal finde sjove ting at gøre i Berlin med børn, er dette en af de bedste. Den zoologiske have blev grundlagt i 1844 af Alexander von Humboldt og Martin Lichtenstein og er hjemsted for over 19.000 dyr som spænder 1.400 forskellige arter.

7. Påfugle Øen - Når du søger efter det perfekte romantiske sted at besøge, er dette et sted, der ikke bør blive forbigået. Besøgende kan kun nå denne ø med færge og vil nyde skønheden i de mange haver, såsom Rosenhaven og Biedermeiner Have samt påfugle, der strejfer frit omkring øen.

8. Grunewald - Besøgende kan nyde en picnic og en vandretur, cykel eller ride på hesteryg gennem de naturskønne stier. Hvis vejret er varmt, kan gæsterne også nyde en svømmetur i det friske vand i søerne, Schlachtensee eller Wannsee.

Fernsehturm Berlin, Tyskland
Fernsehturm Berlin, Tyskland
9. Berlinmuren - Selv om muren meste blev revet ned i 1990, kan gæsterne besøge Checkpoint Charlie, som er den mest berømte grænsekontrol Øst-Vest under den kolde krig.

10. Fernsehturm Berlin - Dette er en smuk tv-tårn i Berlin, hvor besøgende kan nyde udsigten fra
observationstårnet, som de nyder et traditionel tysk måltid på den roterende restaurant.

En ting mere der er værd at nævne her - Berlin Photoautomater. Dette er en af de ting i Berlin, du ikke må gå glip af. Besøgende vil nyde disse sorte og hvide fotokabiner, der er spredt over hele byen, hvor besøgende kan tage et billede, som kun tager et par minutter at udvikle og er en vidunderlig souvenir af din tid i Berlin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar