lørdag den 22. marts 2014

Top 5 Moskva seværdigheder

Som det økonomiske, kulturelle og politiske centrum i Rusland i århundreder, har Moskva en vigtig rolle i historien. Opkaldt efter Moskva-floden i det centrale føderale distrikt af europæisk Rusland, er Moskva en af de 5 mest tætbefolkede byer i verden, såvel som en af de øverste 5 dyreste byer at leve i. Alt omkring Moskva er påmindelser om sin kejserlige og sovjetiske fortid, og dens arkitektur er nogle af de mest enestående i verden.

Her er de top 5 turistattraktioner at besøge i Moskva , som alle holder vigtig kulturel eller historisk betydning. Alle disse er permanente steder, som kan besøges og ses på ethvert tidspunkt i løbet af året.

1. Den Røde Plads, Kreml, Vasilij-katedralen

Bogstaveligt talt placeret i centrum af Moskva, som angivet af markeringen på jorden, som også er en turistattraktion, er den berømte Røde Plads hjemsted for flere seværdigheder. Indenfor Den Røde Plads er den politiske fæstning i Rusland, Kreml, med det berømte Spasskaya tårn; den ikoniske og kunstfærdigt hvælvet Vasilij-katedralen og Monument Minin og Pozharsky, Lenins mausoleum, hvilested for Vladimir Ilyich Lenin, grundlæggeren af den Sovjetunionen, Det Historiske Stats Museum, som følger udviklingen i Rusland i løbet af århundreder, og Kazan-katedralen.

Saint Basil's Katedralen, Moskva
Saint Basil's Katedralen, Moskva

Den Røde Plads, Moskva
Den Røde Plads, Moskva

Kazan Cathedral, Moskva
Kazan Cathedral, Moskva

2. Tretyakov Galleri

Der er 2 Tretyakov Galleriet i Moskva. De klassiske Tretyakov Galleri huser over 130.000 værker af Ruslands kunst i 62 gallerier og betragtes som en af de største kunstmuseer i verden. Den nyere Tretyakov Galleri fokuserer på moderne russisk kunst, og i nærheden ligger den faldne Monument Park / Sculpture Park, som har mange statuer fra Sovjetunionen æra i Moskva.

3. Gorky Park

Gorky Park er et af de mest populære offentlige rum i Moskva, og tidligere brugt til at være stedet for en forlystelsespark. I dag, er Gorky Park vært for moderne offentlige kunstprojekter og design messer, diverse sports- og fritidsaktiviteter fra tennis, yoga, til beachvolley, til elastikspring, til dans undervist af instruktører, og selv en skøjtebane til skøjteløb eller ishockey. En ny forlystelsespark er bygget, hvor du kan leje både at ro i søen, eller heste til ridning. Populariteten af Gorky Park har set den træde ind i russisk pop kultur, og et sted der refereres til i mange sange og bøger.

4. Ice Sculpture Gallery

Ice Sculpture Gallery eller russisk Gallery Of Ice Sculpture er en permanent, året rundt udstilling i Moskva, som har til huse i en temperatur kontrolleret under-nul punktet miljø. Udstillingerne i Ice Sculpture Gallery ændres halvårligt, og forstærkes af farverige lys og stemningsmusik. Oprettet af prisbelønnede internationale skulpturer fra Rusland ved hjælp af over 90 tons is, er der ingen anden attraktion i verden af denne art som Ice Sculpture Gallery.

5. Kolomenskoye

Kolomenskoye er den maleriske tidligere russiske kongsgård, som ligger sydøst for Moskva på Kolomna vej. Kolomenskoye har flere menneskeskabte og naturlige attraktioner, herunder Ascension Kirken, den rekonstruerede Store Palads, huset af zar Peter den Store, den ældste egetræs lund i Moskva, den naturskønne Moskva-flod og Golosov Ravine med sin helligdom og hellige sten.

Kolomenskoye, Moskva
Kolomenskoye, Moskva

Ingen kommentarer:

Send en kommentar