lørdag den 8. marts 2014

Top attraktioner i Salzburg Østrig

Uanset om du planlægger en uge lang ferie eller dag tur fra Wien, vil du blive glad for at vide, at de fleste af de største attraktioner i Salzburg Østrig er beliggende inden for Salzburgs historiske gamle bydel.

Der er bogstvaligt talt masser at se og gøre, så det er ikke underligt, hvorfor Salzburg er sådan et populært turistmål, og en af de første steder at besøge i Østrig.

Salzburg-katedralen (Salzburger Dom)

Salzburg-katedralen er uden tvivl en af de populære seværdigheder i Salzburg og en af de mest berømte vartegn i Europa, da det kan prale med en 18. århundredes statue af Jomfru Maria.

Salzburg-katedralen (Salzburger Dom), Østrig
Salzburg-katedralen (Salzburger Dom), Østrig
Salzburg-katedralen er virkelig et smukt syn og en fantastisk sted at besøge for at beundre det flotte interiør , der kan prale af en 4000 orgel og smukke malede kuppel lofter.

Salzburg Palads (Salzburger Residenz)

Salzburg Palads ligger en kort gåtur fra katedralen, og det er en anden af de øverste seværdigheder i Salzburg Østrig ikke at gå glip af. Paladset var det tidligere opholdsland af Prinsen af Salzburg og det sted, hvor Mozart spillede mange gange.

Salzburg Palads (Salzburger Residenz), Østrig
Salzburg Palads (Salzburger Residenz), Østrig
Salzburg Palads er en helt fantastisk sted at se og det bedste er, at du får lov at turnere bopæl for at se alle de overdådige værelser og smukke pynt på udstilling.

Udover de udforske paladsets værelser, vil du være i stand til også at besøge et lille kunstgalleri inde i bolig, som kan prale verdensklasse kunstværker af Rembrandt, Rubens og andre kunstnere.

Mozarts fødested og bolig (Mozarts Geburtshaus & Wohnhaus)

Mozart fødested og bolig er uden tvivl to af de største attraktioner i Salzburg Østrig og to populære rejsemål for fans af klassisk musik.

Mozarts fødested er placeret i nærheden Salzburg paladset og Salzburg Universitet, og det er en ærefrygtindgydende sted at besøge som du kommer til at træde ind i den faktiske plads, hvor Mozart blev født, og se Mozarts barndoms violin.

Mozarts bolig er placeret på tværs af floden nær Makartplatz , selvom det er absolut værd at passerer da det kan prale endnu flere oplysninger om livet i Mozart, samt Mozarts klaver elskede klaver.

Kapuzinerberg

Kapuzinerberg er en anden af de største attraktioner i Salzburg Østrig, som du vil tilføje
til din rejseplan, især hvis du rejser i sommermånederne.

Kapuzinerberg Salzburg, Østrig
Kapuzinerberg Salzburg, Østrig
Kapuzinerberg er en smuk bakketop beliggende i hjertet af Salzburg, der tilbyder en fantastisk udsigt over Salzburg Gamle By og Salzach-floden. Du vil ikke få bedre udsigt over byen og området i nærheden, som Kapuzinerberg er det højeste udsigtspunkt i Salzburg.

Salzburg natur hus (Haus der Natur Salzburg)

House of Nature er ingen tvivl om , en af de største attraktioner i Salzburg Østrig at besøge med familien til en sjov dag ud.

Haus der Natur Salzburg er et sjovt sted, hvor du nemt kan bruge et par timer at se interessante dinosaur udstillingsgenstande, et akvarium, sjovt at spille områder og en videnskab, hvor du kan lære om elektricitet, fly og lydoptagelser.

Salzburg legetøjs museum (Salzburger Spielzeugmuseum)

Salzburg legetøjs museum ligger ikke langt fra Art Hotel Blaue Gans Salzburg, og Museum of Modern Art. Salzburg legetøjs museum er let en af de største attraktioner i Salzburg Østrig og kan prale af en af de største legetøj samlinger i hele Østrig.

Hvis du er et stykke legetøj opkøber, rejser med børn eller er en fan af gamle legetøj, vil du helt sikkert elske at bruge tid på legetøjsmuseum da det kan prale masser af gamle bamser og smukke trædukker.

Monchsberg

Monchsberg er en anden populær bakke i Salzburg, hvor du kan nyde en vidunderlig udsigt over Salzburgs gamle bydel og Salzburg Slot.

Udover at nyde udsigten, er der et par attraktioner på toppen af Monchsberg værd at tjekke ud, såsom Museum of Modern Art (Museum der Moderne Mönchsberg ) og Mozart, som er blevet forvandlet til et fantastisk hotel.

Hvis du er til kunst, vil du elske den Museum of Modern Art, som det kan prale med store samlinger af maleri, skulpturer og WWII billeder på skærmen.

Salzburg fæstning (Hohensalzburg)

Salzburg fæstning er uden tvivl en af de største attraktioner i Salzburg Østrig samt en UNESCO bevaringsværdigt sted.

Salzburg fæstning er et af de ældste og bedst bevarede fæstninger i Europa, og hvis du altid har ønsket at se, hvad en middelalderlig fæstning ville have lignede dengang, vil Salzburg fæstning skuffer ikke.

Salzburg fæstning (Hohensalzburg), Østrig
Salzburg fæstning (Hohensalzburg), Østrig
Du er også tilladt at udforske meget af fæstningen som Prinsens overdådige sovende kvartaler og den gyldne afdeling.

Af den måde, er Salzburg fæstning også placeret oven på en bakke og tilbyder uforglemmelige udsigt over Salzburg-katedralen og Salzburg gamle by, så selv hvis du ikke har til hensigt at besøge fæstningen kan du altid nyde den dejlige udsigt over området.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar