lørdag den 8. februar 2014

9 ting du skal lave i Nicaragua

Hvis du ønsker en ferie i et mindre besøgt sted, eller du allerede har valgt at besøge dette fascinerende mellemamerikanske land, vil du være på udkig efter aktiviteter i Nicaragua. Turisme er ikke massiv her og Nicaragua er fortsat langt nede på listen for mange rejsende, men det er et smuk og fantastisk land, og der er virkelig nogle geniale ting at lave i Nicaragua. Her er et udvalg til at friste dig.

1. Tag en vandretur på en vulkan om natten

Der er mange vulkaner på tværs af Nicaragua og klatring dem er en sjov aktivitet. Masaya vulkanen er en god en til at klatre og en gang på toppen, vil du være i stand til at se i miles omkreds. Aftenture er organiseret - der er guider så ingen bekymringer om at fare vild - og såvel som turen op er der en chance for at komme lava rør og stå blandt hundredvis af flagermus. Det er en af de mest fremragende ting at gøre i Nicaragua. Hvis du hellere vil se vulkaner fra en afstand, er der også ballon ture , der tager dig over dem.

Masaya vulkanen i Nicaragua
Masaya vulkanen i Nicaragua

2. Udforsk kolonitidens Leon

Hvis du vil have noget, der er lidt ud over det sædvanlige, så vil det være en god ide at besøge Leon. Det er et venligt sted og er blevet toppen af listen over steder at besøge i Nicaragua. Uanset om det er en fornøjelig tur rundt på pladsen eller en tur op til toppen af Recoleccion Catherdral - Sørg for at booke på forhånd - der er masser at gøre. Nyd arkitekturen, slentre rundt gade markeder før du stopper på en af de mange caféer, der er hele vejen rundt. Nat bringer levende musik og feststemning.

3. Besøg markederne

Markederne er overalt og er en vigtig del af livet for alle. At kigge på (og købe) er afgjort en af de væsentlige ting at gøre i Nicaragua. Uanset om det er frisk mad eller hjemmelavede håndværk der vil være noget for enhver smag. Granada i særdeleshed har et fantastisk marked, mens primært sælger fødevarer, har også masser af smykker. Mayas har et par markeder, og mens man henvender sig mere til lokalbefolkningen er der en anden, der har godt prissat håndværker håndværk. Prøv at komme til den ældre, da det fremviser langt mindre turistede produkter.

4. Udforsk Granada’s arkitektur

Granada har ikke ændret sig meget gennem årene, og er stadig meget , som det var i svundne tider. Som en af de største attraktioner i Nicaragua, der er masser af det 17. århundrede museer og enestående bygninger, der er blevet konverteret til moderne butikker. For at få en panoramaudsigt og nogle fremragende fotografier klatre i tårnet på Iglesia de La Merced, og hvis du ønsker at gå lidt længere væk, er der en middelalderlig fort ved Fortaleza de la Polvora.

Granada, Nicaragua
Granada, Nicaragua

5. Slap af på La Isla Ometepe

La Isla Ometepe ligger i centrum af Lake Nicaragua, og alle de ting at se i Nicaragua er det en, der er helt sikkert værd at rejse (det er omkring 3 timer fra Granada). Rejsen er halvt træner og halv færge og en gang der, det er et perfekt sted at slappe af. Som med mange steder i Nicaragua er der et par af vulkaner og rejser er svært som få veje er asfalterede. Forbered et par dovne dage som bussystemet er ikke pålidelige, og leje biler er dyre. Overnatning tendens til at være på arbejde gårde og fra disse baser der er steder at vandre, plantager at se og mulighed for at gå kajaksejlads.

6. Nyd solen på Little Corn Island

De problemer, du kan opleve at komme her, vil blegne, når du ankommer. Øen er omgivet af koralrev og sandet er foret med palmer. Dette er stedet at slappe af virkelig, som bortset fra vandsport er der lidt at gøre. Lektionerne er let at komme af og der er mange butikker, der sælger udstyr. Hvis du ønsker at rive dig væk fra stranden er der en fyr til at besøge og mens det kan bestiges en stor omhu skal tages. Hvis du risikerer det vil du blive belønnet med en enestående udsigt. Øen har et par kirker, men i virkeligheden er der ikke meget at se på dem. Det er virkelig de strande, der er lodtrækningen kortet her og få andre steder at besøge i Nicaragua kan sammenligne.

7. Surf på San Juan Del Sur

Dette område er ideelt for surfere og dem klamrer sig til de fredelige fortidens måder. Det er et fantastisk sted at undslippe, med masser af strande til at ligge på, og masser af barer tillader tørst skal slukkes. Langs havnefronten er nogle topklasse restauranter og som ville forventes af denne form for placering, er der mulighed for at prøve nogle fantastiske fisk og skaldyr.

Surfing i Nicaragua
Surfing i Nicaragua

8. Nyd kunst på Centro de Arte

Anses for at være den fineste af alle kunstmuseer i Nicaragua, Centro de Arte viser kunstnere fra hele verden, herunder nogle af de største navne i Sydamerikansk kunst. Der er en række af Picasso stykker sammen med værker af navne som Dali, Miro og Solana. Nicaraguansk skulptur er godt repræsenteret, og som centrum er privatejet, har de besluttet, at de vil donere entré til at hjælpe støtte kvinder med lave indkomster, der har været diagnosticeret med brystkræft.

9. Vandretur i Bosawas Biosphere reservatet

Hvis du elsker naturen, de allerbedste af de ting at gøre i Nicaragua er at vandre gennem Bosawas Biosphere reservatet. Som et beskyttet fredet område, du nødt til at få særlig tilladelse til at komme ind, og du også nødt til at gå med en guide (som er billigt). Det er en udfordrende vandretur, men hvis du ønsker at se naturen på sit reneste, vil du blive godt belønnet. Det er fyldt med vidunderlige flora og fauna og en række arter ville være tæt på udryddelse, hvis de ikke var beskyttet i denne reserve. Hold udkig efter jaguarer, aber og papegøjer.

Bosawas Biosphere, Nicaragua
Bosawas Biosphere, Nicaragua

Ingen kommentarer:

Send en kommentar