fredag den 7. februar 2014

Steder du skal besøge i Jakarta Indonesien

Der er ingen tvivl om, at Jakarta er hjertet og sjælen i Indonesien og et af de mest spændende steder at besøge i Sydøstasien, hvis du vikl opleve et elektrificerende natteliv og shopping.

Uanset om du besøger Jakarta på en stop-over tur til Bali, eller besøger Jakarta på en lang ferie, vil du finde masser interessante steder at besøge og aktiviteter i Jakarta udover shopping. Nyd det!

Medan Merdeka (Merdeka pladsen)

Historisk Medan Merdeka er Jakarta vigtigste torv og en af de øverste turistattraktioner i byen for at besøge på grund af andre nærliggende attraktioner såsom Merdeka paladset, Istiqlal moskeen og National Museum of Indonesien.

I hjertet af Medan Merdeka vil du finde den berømte National Monument omgivet af smukke skulpturelle udskårne værker skildrer historien om Indonesien.

Inde i bunden af National Monument, kan du finde National History Museum og Hall of Independence, både gode steder at lære om indonesisk historie.

Pladsen er også omdrejningspunktet i byen om natten, når National Monument lyser op. Inden for den nærhed, vil du også mange vartegn, statuer, parker, såsom West Merdeka Park, hvor du kan opleve sjove begivenheder som springvandet.

Medan Merdeka monument, Jakarta, Indonesien
Medan Merdeka monument, Jakarta, Indonesien

Taman Park

Taman Park, også kendt som Mini Indonesia Indah, er en anden af de steder at besøge i Jakarta Indonesien, hvor alle kan få en sjov dag ud.

Taman Park er et af de største grønne områder i byen og et fantastisk sted at slappe af, gøre nogle fugle- spotting og nyde en picnic, mens du tager i den dejlige natur.

Parken kan også prale af den populære Indonesien Miniature Park, hvor du kan få en nice skaleret oversigt over steder i Indonesien såsom Sumatra og Borneo. I parken, vil du også finde mange museer, et IMAX-teater og et akvarium.

Jakarta Old Town

Jakarta Old Town er en anden af de steder at besøge i Jakarta Indonesien, hvor du vil finde mange flere interessante seværdigheder, såsom Jakarta Kota Station og Jakarta gamle havn.

Jakartas gamle havn - Sunda Kelapa - er et fantastisk sted at besøge i sig selv på grund af de træskibe 12. århundrede og havnens udsigtstårn, som byder på en fantastisk udsigt over havnen og området omkring.

I Jakarta gamle bydel, kan du også beundre hollandske bygninger i kolonistil og besøge mange interessante steder såsom Marinemuseum, Jakarta History Museum og Wayang museum, der er udstyret med en lækker samling af dukker og dukker.

Den Jakarta museum er også værd forbi, som du kan se mere interessante præ -koloniale og koloniale artefakter og elementer såsom gamle kort, stentavler, malerier, sværd, osv.

Jakarta Ancol Dreamland

Hvis du rejser til Jakarta med familien og er på udkig efter aktiviteter i Jakarta med børn og teenagere, er der ikke noget bedre sted at gøre det end på Jakarta største rekreative park - Ancol Dreamland .

Ancol Dreamland er placeret på den nordlige kyst af Jakarta udsigt over den smukke Java Hav, og det er en massiv kompleks prale med en forlystelsespark, en Sea World, et akvarium og en sjov Gondola svævebane system, som du kan bruge til at komme rundt rekreation park og nyde en fantastisk udsigt.

Jakartas Chinatown

Hvis du ønsker at købe billige CD'er, kameraer og gadgets i almindelighed, Jakarta Chinatown i Glodok (Jakarta gamle bydel) er et af de bedste steder at besøge i Jakarta Indonesien for at finde alle slags billige elektroniske varer.

Tanah Abang

Tanah Abang distrikt er et af de mest eksklusive områder i Jakarta, og det er et populært sted at nyde høje ende shopping og fine restauranter.

Ikke langt fra Tanag Abang Station, vil du finde Plaza Indonesien indkøbscenter og Grand Indonesien mall, som er både hjemsted for fine restauranter, Sogo stormagasiner og designerbutikker såsom Versace og Gucci.

Tanag Abang er også hjemsted for den populære Tanag Abang tekstil marked, hvor du kan shoppe for ægte indonesiske tekstiler som tæpper og tøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar