lørdag den 22. februar 2014

Det skal du se på den ferie i Los Angeles

At besøge seværdigheder i en udspredt by som Los Angeles kan være en udfordring. Byen er så sprudlende, at flere turist steder som i folkemunde er forbundet med byen faktisk er i de tilstødende områder. Disneyland, for eksempel, er i Orange County. En top liste kan kun ridse overfladen af, hvad Los Angeles har at tilbyde. Der er finurlige museer, berømte grave, hipster shopping og utraditionel kunst i massevis, plus verdensklasse sport og underholdning såsom Staples Center og Hollywood Bowl. Men der er flere højdepunkter, du bør se første for at få en smag af en samlede Los Angeles oplevelse.

Hollywood-skiltet

Hollywood-skiltet, Los Angeles
Hollywood-skiltet, Los Angeles
Hollywood-skiltet er let anerkendt i hele verden som et symbol for Los Angeles som helhed og dens underholdnings-industrien i særdeleshed. Det blev bygget i 1923 som en kæmpe annonce for en boligbebyggelse, der aldrig blev bygget. Du kan ikke nærme tegnet til fods - det er ulovligt - men der er masser af udsigtspunkter nærheden, hvorfra du kan få en fantastisk udsigt. Prøv skæringspunktet mellem Hollywood og Highland eller den nærliggende Griffith Park Observatory.

Grauman kinesiske teater og Walk of Fame

Det kinesiske teater Grauman, Los Angeles
Det kinesiske teater Grauman, Los Angeles
Grauman kinesiske teater er, tro mod sit navn, en udsmykkede godbid af bronze, silke, koraller og sten. En bugtet drage pryder facaden og "himmelhunde" importeret fra Kina flankerer hovedindgangen. Teatret åbnede i 1927 og er blevet premieren søsætning af enhver Hollywood blockbuster. ”Kineseren”, som det er tilnavnet stadig vært premierefilm samt en serie af klassiske Hollywood- film for kun 25 cent en billet. Du kan også tage en planlagt tur, der kører flere gange om dagen. I forgård teatret finder du håndaftryk og fodaftryk af kendte stjerner fra hver æra af Hollywood indlejret i betonblokke. Disse udskrifter er ofte forveksles med Walk of Fame, som er udstyret med bronze stjerner mindes forskellige berømtheder, og som passerer forbi teatret langs Hollywood Boulevard.

Universal Studios

De fleste af de store filmstudier har flyttet ind i LA forstæder. Ikke så med Universal Studios. I stedet vendte de deres Hollywood placering i en forlystelsespark. Placeringen er stadig en arbejdsgruppe filmstudie, og du kan tage en daglig tur til at se optagelserne i aktion. Bagefter tage en film -tema spændende tur eller to, derefter besøge CityWalk, shopping og spisestue promenade.

The Getty Museum

En af de nyere seværdigheder i Los Angeles, J. Paul Getty Museum åbnede sin største filial, Getty Center i Pacific Palisades i 1997, og dens mindre fætter, Getty Villa i Malibu, i 2006. Villaen huser en omfattende samling af græsk og romersk kunst og selv er modelleret efter en badeby romersk villa. Centeret huser en omfattende samling af vestlig kunst fra middelalderen til nutiden, med særlige styrker i alkymistiske tekster, italiensk futurisme, russisk modernisme, japansk avantgarde kunst og kunstnere ' breve og skitsebøger gennem tiderne. Centerets campus funktioner talrige haverum, springvand og puljer samt udendørs skulpturer.

Venice Beach

Venice Beach, Los Angeles
Venice Beach, Los Angeles
Venice Beach er et badeby kvarter i Los Angeles. Masser af stjerner har boet i denne boheme enklave, men de er næsten en eftertanke her. Stedet er bedst kendt for sine kanaler og dens strandpromenade, hvor forskellige former for gadekunstnere fra sandsigere til BMX rockere underholde tilskuere på alle timer. Venice Beach er også hjemsted for Muscle Beach, hvor bodybuildere vise deres kram, samt talrige beach volleyball og basketball domstole. Surfere hyppige nærliggende bølgebryder, og vægmalerier pryder mange af de beachside bygninger. Alt i alt er det en pulserende skive af livet i LA.

Rodeo Drive

Rodeo Drive er et tre- blok shoppingområde i Beverly Hills, der kalder sig "epicentret for luksus mode.” Over 100 butikker konkurrerer om dollars og opmærksomhed af de rige og berømte, som er til gengæld forfulgt af horder af kendis følgere. Rodeo Drive er særligt spektakulær i juletiden, når butikkerne overgå hinanden med deres ferie-tema skærme.

Sunset Strip

The Sunset Strip er et andet udsnit af Hollywood-glamour, denne gang i West Hollywood. Det er berømt for sine fornemme klubber komplet med ultra- chic partyers og masser af fløjl reb. Dette er et primtal stjerne- spotting område, med snesevis af A- liste berømtheder, der bor i de nærliggende bakker og ned regelmæssigt at prøve nattelivet. Under glam finder du en grittier side af byen på Rock spillesteder som Whisky a Go Go og Viper Room. The Strip er også udstyret med den tætteste koncentration af udendørs reklamer denne side af New Yorks Times Square.

Griffith Observatory

Griffith Observatory, Los Angeles
Griffith Observatory, Los Angeles
Den tredobbelte kupler af Griffith Observatory er en turist destination for en række årsager. Den første er udsigten: Observatoriet sidder på den sydlige skråning af Mount Hollywood, giver store udsigts  muligheder til Hollywood-skiltet , samt hele Los Angeles bassinet nedenfor. Den anden er prisen: der er gratis adgang, selv om der er et mindre gebyr for Planetariet viser. Observatoriet, renoveret i 2006, byder på flere destination udstillinger, herunder ”The Big Picture”, et billede af Virgo-galaksehoben, der dækker en hel 20- mund- høj, 150 - fods lange mur i en af udstille haller. Udenfor mod vest, vil du finde en buste af James Dean, mindes observatoriet udseende i Dean underskrift film, "Rebel Without a Cause".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar