mandag den 25. november 2013

5 berømte turistattraktioner i Colombia

Colombia er et eksotisk land. Multikulturel befolkning, en heterogen kultur, og mange interessante turistattraktioner kan findes i Colombia. Cartagena er et af det foretrukne turistmål i Colombia og blev et af de vigtigste attraktioner, byen tidligere spanske koloni og blev en nøgle for byudvikling , da den blev regeret af Spanien. Skønheden i den koloniale arkitektur gør, at byen blev udpeget som et UNESCO verdensarv sted, og byen er et centrum for den økonomiske aktivitet i Caribien.

Her er de mest berømte turistattraktioner i Colombia :

1. Bogota

Bogota er hovedstaden i Colombia. Mange grønne åbne rum er indrettet pænt, flot og velholdt giver et særpræg til byen Bogotá og dets folk. Der er ingen indtryk af kaotisk, beskidt eller snavset. Heller duften af uaktuelle skrald. Byen er faktisk bygget med begrebet om den menneskelige (økologisk og økonomisk perspektiv). Bogotá er vært for forskellige internationalt anerkendte begivenheder såsom Iberoamerican Theatre Festival (største på Jorden) og "Rock al Parque”, en koncert med rock- stjerner fra hele verden. Byen byder også på et stort udvalg af restauranter og museer, såsom Andrés Carne de Res.

2. Cartagena

Cartagena, Colombia
Cartagena, Colombia
Cartagena er ikke fremmed by for rejsende , denne by er belle af turisme i Colombia. At være på kanten af det Caribiske Hav, Cartagena berømt som en favorit badeby by i det nordlige Colombia og er den femte største by i landet. Det ligger 658 km nord for Bogota. Stedet er smukke, komfortable og meget rart for en ferie. Smuk strand med lyse blå hav og bygninger i kolonistil i Spanien, blevet den vigtigste attraktion i byen.

3. Cali

Beliggende på Cauca -dalen til den vestlige del af Cauca floden og øst for den vestlige bjergkæde nær bakkerne kendt som Farallones de Cali. Cali er Colombias tredjestørste by og et center for sukker og kaffe industrien. Det nyder fantastisk natteliv i salsotecas, og er kendt som salsa hovedstad Latinamerika. Cali byder på historiske områder med kulturel mangfoldighed og andre attraktioner. I downtown Cali, er der mange historiske kirker som La Merced og La Ermita. Cali indeholder en velbevaret historiske centrum, den vigtigste zone er La plaza de Caicedo, betragtes centrum af byen, som er en firkant omgivet af mange historiske og moderne bygninger.

4. Villa de Leyva

Villa de Leyva, Colombia
Villa de Leyva, Colombia
Villa de Leyva, Colombia er en by fra kolonitiden en kort afstand fra Bogotá, og en populær dagstur nordøst for hovedstaden. Det er også en populær weekend udflugt, så i løbet af weekenden, gaderne, restauranter, steder at bo og butikker er overfyldt. Der er nogle velorganiseret kunstmuseer rundt i centrum af byen og den charmerende Parroquial de Villa de Leyva med den storslåede bjerg kulisse gør byen en virkelig attraktiv destination.

5. San Agustin

San Agustin, Colombia
San Agustin, Colombia
San Agustin, en lille by på 18.000 mennesker med betagende sceneri, god musik og hjem for et vigtigt arkæologisk område i Sydamerika. San Agustin Park i Colombia er et UNESCO verdensarv sted, rejser til San Agustin er noget, du ikke kan gå glip af, hvis du kan lide historie, arkæologi, naturparker, eventyr eller kulturelle steder.

6. San Andres

San Andres, Colombia
San Andres, Colombia
San Andres øerne er nogle af de smukkeste i verden. San Andres er 700 km fra det colombianske fastland, perfekt strande, gode vandsport, dykning og økoturisme. Din første glimt af San Andres Island er havet af syv farver, hjemsted for mange minimalistisk fisk og koraller, arbejder deres magi på den besøgende. Efter en eftermiddag på stranden eller shopping toldfri, natten falder og luften er i live med musik og dans.

1 kommentar:

  1. Colombia er et fremragende turistmål værd at opdage, for mangfoldigheden af ​​sine landskaber, klima, dens sprudlende natur og den varme og venlighed af sit folk. Absolut en af ​​de bedste destinationer i Latinamerika og en stor mulighed for at lægge fordomme og også nyde et bredt udvalg af frugter. Oplev dette smukke land.

    SvarSlet