tirsdag den 12. november 2013

Sightseeing og rejsetips til Torrevieja, Costa Blanca

Der er mange muligheder for sightseeing i Torrevieja, Costa Blanca. Ud over at nyde solen og en smule golf, er der masser at foretage sig her. Der er museer, naturattraktioner og en række festivaler hele året rundt. Denne by holder festivaler for hver årstid. Uanset hvornår du besøger, vil du finde noget at nyde.

Torrevieja ligger omkring tre mil sydøst for Alicante. Det er på den sydlige spids af Costa Blanca. Byen var oprindeligt en salt minedrift og fiskerby. Nu er det også en populær turistattraktion. Der er mange mennesker fra Storbritannien, Tyskland og Skandinavien som køber sommerhuse i dette område.

Torrevieja, Costa Blanca, Alicante
Torrevieja, Costa Blanca, Alicante
En af grundene til populariteten er den smukke vejr hele året rundt. Mens sommeren er den mest populære tid for turister, vejret er smukt hele året rundt. Du kan nyde de udendørs eller golf ferier i enhver sæson. Byen ligger mellem havet og to saltsøer. De saltbade er varmt nok til at blive nydt i det meste af året.

Museer du skal opleve i Torrevieja 

Museet for Hav og Salt viser rødderne af Torrevieja og betydningen af salt industrien. Her vil du se en bred vifte af håndværk lavet med salt. Der er modelbåde og en model af et Torrevieja sejlskib. Du kan også få en tur på indersiden og ydersiden af en ubåd. Der er en række af fotografier og arkæologiske fund udstillet på dette museum.

Tomas Valcarcel’s The Holy Week Museum blev oprettet i 1992. Det er åbent hver dag i ugen undtagen søndag. Det er også lukket i løbet af ugen under påskeferien. Dette museum viser arven af lidenskab optog i byen. Du vil se statuer, skulpturer, malerier og broderi omkring dette tema. Museet blev opkaldt efter en lokal kunstner.

Ricardo Lafuente Museet er et Habaneras museum. Det er opkaldt efter en produktiv forfatter Habaneras musik. Han er også forfatter til Torrevieja hymne. Du vil se hundredvis af kompositioner i museet. Desuden er museet hjemsted for en række af fotografier, optagelser og andre objekter om både kunstneren og historien om Habaneras musik.

Naturparken for lagunerne i La Mata og Torrevieja er ikke et museum, men er en populær attraktion. Området består af vådområder. Det er ligesom et udendørs museum for botaniske elskere. Der er over 100 arter af fugle her såvel som krybdyr og paddearter. Vegetation omkring laguner er rigelige. Naturelskere vil ikke ønske at gå glip af denne attraktion.

Festivaler i Torrevieja

Torrevieja er hjemsted for en lang række festivaler. Der er en festival i næsten hver måned i året. Besøg denne by i en årstid, og der vil være et par festivaler for dig at nyde. Om vinteren er byen hjemsted for festivalen for skytshelgen og jul festivaler i december måned. I januar er der Procession af de tre konger og nytårs festival.

Der er festivaler i foråret også. I april er der en bred vifte af påske processioner, festivaler og fester. The May Fair afholdes i maj. Dette er en af de vigtigste festivaler afholdt langs Middelhavets kyst. Forberedelserne til denne festival begynder i marts, og det altid tiltrækker en menneskemængde.

Sommeren er den travleste sæson for at besøge denne by. Der er adskillige festivaler afholdes i sommeren, herunder en i august til ære for turisterne. San Juan-bål i juni, er meget populære. I juli er der et par festivaler, herunder den søfarendes festivaler. Også i denne måned er den Habaneras festival. Det fejrer en populær form for musik.

Festivaler fortsætter ind efterår i denne by. I september Festival of Vendimia i La Mata og El Pilar festival i oktober er populære med lokalbefolkningen og tilbageværende turister. November har Halloween og festivalen af allehelgene, som er en vigtig helligdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar